nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 10. 12.: Izgalmas találkozás vár ma rád

A mai nap főleg a szerelemre irányul. Akár szingli vagy, akár párkapcsolatban élsz, ma senki sem fog tudni ellenállni a kisugárzásodnak a napi horoszkóp szerint.

Kos

Egy hozzád közel álló a tanácsodért folyamodhat. Ne hamarkodj el semmit, gondold át a dolgokat objektíven! Szíved választottjával egy kis féltékenység vihet még több tüzet a kapcsolatotokba a napi horoszkóp szerint. Ha nincs párod, egyik exed bukkanhat fel, aki iránt mára egészen megváltoztak érzéseid. Végre átlátsz a szitán és nem hagyod magad megvezetni. Belátod, hogy titeket tényleg nem egymásnak teremtettek, ezzel végleg el tudod őt engedni.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Anyagi helyzeted javulásnak indul egy fordulat miatt, amely a karriered terén következhet be. Jobb állás, de akár előléptetés vagy egy esetleges fizetésemelés is lehet a dologban. Sajnos azonban kedvesed és közted kis vita kerekedik, de ez is csak erősíti a kapcsolatotokat, mivel javítja a problémakezeléseteket. Szingliként éled mindennapjaid? Izgalmas flört bontakozhat ki egy újonnan megismert emberrel, akinek magabiztossága meglehetősen vonzó számodra.

Napi horoszkóp

Izgalmas találkozás vár (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Pénzügyeidben számíthatsz kedvező változásra, amely kis ügyeskedéssel tartós maradhat. Fő a megfontoltság és a takarékosság! Párod ma szívességet kérhet tőled. Az, hogy mindig számíthattok egymásra, sokat erősít kapcsolatotokon, ezért légy a segítségére. Szingliként titkos hódolóra teszel szert. A kérdés már csak az, mikor fedi fel kilétét ez a bizonyos illető.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Két szék között a pad alatt találhatod magad, ha nem hozol egyértelmű és határozott döntést. A mai nap folyamán ezt feltétlenül tartsd észben! Ha párban vagy, a humor jegyében telik a kedd, nagy adag csintalansággal fűszerezve. Játékosan és vidáman tölthetitek a délutánt. Nincs még párod? Jelölted végre léphet, ha egyértelmű jelet küldesz felé. Ne halogass, cselekedj!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egy kisebb nehézség jön veled szembe a mai napon, de mivel energikus és kreatív vagy, egykettőre meglelheted a megoldást. Szíved választottja egy jó ötlettel állhat elő, melyet mindenképpen érdemes fontolóra venned. Kompromisszumok terén most fejlődhettek. Szingli vagy? Az online ismerkedésnek adj most esélyt! Jelentkezőkből nem lesz hiány.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Örömhír teszi vidámabbá a napod, és mások is észreveszik, milyen remek hangulatban vagy. Ha párban vagy, kedvesed most nem tud betelni veled. Kisugárzásoddal úgy elvarázsolod őt, hogy szabadulni se akar karjaidból. A kettőtök közötti testi-lelki vonzalom most a tetőfokára hág. Nincs párod? Szexi kisugárzásod valóságos mágnes a férfiszemek számára. Egy bizonyos szempár téged is megragadhat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Főnököd megdicsér a nap folyamán többször is, ugyanis lesz egy nagyon eszes, gyors és bravúros problémamegoldásod. Pároddal meg kell beszélnetek egy fontos, közös jövőtöket érintő kérdést. A nagy egyetértés mindkettőtökben megerősíti az összetartozás érzését. Szingliként töltöd napjaid? Akiről már letettél, most megkereshet. Adj neki egy esélyt, ha felkelti az érdeklődésed.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Egy szívesség teljesítése áll előtted, amely azzal együtt, hogy a napod alakulását befolyásolja, örömet is fog okozni. Párod életében változás történhet. Fontos, hogy teljes lényeddel támogasd őt új helyzetében. Ha nincs párod, egy jóképű idegen folyamodik segítségedért. Végül akár randira is hívhat, ha egy mosollyal bátorítod. Kezdj el ismerkedni és lépj ki a komfortzónádból.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Kis félreértés kerekedik a mai napon egy kedves barátoddal, de a végén minden elsimul, és nevetve emlékeztek rá vissza. Szíved választottjával közös ötletetek támad egy régen fennálló probléma megoldására. Most igazán büszkék lehettek egymásra, ha sikerül pontot tenni az ügy végére. Ha nincs párod, egy régi jelölted bukkan fel ismét, aki újfent meg is tetszhet neked. Vajon ő is érdeklődik irántad?

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Remek ajánlat jön veled szembe, de mindenképp fontold meg, szükséged van-e az adott dologra. Csak azért, mert akciós, ne vásárolj feleslegesen! Pároddal egymást érik a programok, de kettesben se felejtsetek el időt tölteni! Szükséges az egymással töltött idő, ezt jelezd számára. Ha nincs párod, egyik kollégád felől tapasztalsz közeledést. Akár még egy egyszerű szikránál is több alakulhat ki köztetek.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Párban (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Régi ismerősödbe botlasz, aki karriered előremenetelében segíthet a jövőben. Ez a váratlan fordulat komoly, de pozitív változásokat hozhat számodra. Párban egy kirándulás vagy kiruccanás kerülhet kilátásba, mely sok-sok romantikát ígér. Szingliként egy barátnős vagy kollégákkal töltött rövidke utazás hozhat új élményeket számodra. Lazulj el egy kicsit!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Jó segítséged lesz a mai napon, azonban hálád se feledd el kimutatni. Annak, aki segít, jólesik, ha figyelsz erre. Adni ugyanolyan jó, mint kapni. Párban végre több időtök lesz egymásra. Szóba kerül egy kirándulás, amely kizökkent a hétköznapokból. Ha nincs párod, barátnőd ismerőse megtetszik, de ezt ne rejtsd véka alá: inkább nyomozz kicsit róla! Barátnőd izgalmas információkkal rendelkezik.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top