nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 10. 13.: Összetartozás

Kedvesed és közted remek a kapcsolat, viszont akadnak olyanok a napi horoszkóp szerint, akik ezt megirigyelik. Keresztbe is tehetnek nektek, ám titeket ez nem zavar meg.

Kos

Valaki pletykálni fog a környezetedben, de lehet, hogy jobb, ha kimaradsz ebből, és a háttérben maradsz. A dolog rém kellemetlenül sülhet el, ha nem vigyázol. A napi horoszkóp szerint pároddal fontos megbeszélnivalótok támad, és a gördülékeny megoldás erősít a kapcsolatotokon. Nincs párod? Exed kapcsán fontos következtetésre juthatsz. Talán érdemes lenne újragondolnod a korábban köztetek történteket.

Napi horoszkóp

Összetartás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Egy hozzád közel álló illető olyasmibe üti az orrát, amihez úgy érzed, nincs köze. Őszintén, de finoman háríts, így senki sem sértődik meg. Pároddal turbékoló gerlepárként élitek napjaitokat, és ez jó alap arra, hogy a titeket előrevivő dolgokat tervezgessétek. Ha nincs párod, munkahelyeden pillantasz meg egy vonzó idegent. Ha nem tiltott a cégen belüli ismerkedés, kezdj el nyitni felé!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Munkahelyeden olyan feladatot kapsz, amit eddig még nem csináltál, és lehet némi lámpalázad. Ne aggódj, ha bízol magadban, nem lesz gond. Kedveseddel szebb napod nem is lehetne. Szinte csodálattal tekint rád, és egyetlen pillantásodtól teljesen elolvad. Ha nincs párod, egy leplezetlenül közeledő hódoló bukkan fel életedben. Vajon felkelti az érdeklődésed maga iránt?

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Fordulat ígérkezik a pénzügyeid terén. Ne aggódj, a változás pozitívnak ígérkezik. Ha párban vagy, közös szenvedélyeteknek hódoltok a mai nap folyamán, és a közös érdeklődés még inkább összehoz titeket. Ha nincs párod, egy szórakozóhelyen szólítanak le. Az eredeti kezdéssel könnyen magával ragadhat téged. Ismerkedj egy kicsit, ha úgy érzed, hogy érdemes lenne az illetővel szóba elegyedni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Két szék közt a pad alá esel, ha nem határozol időben egy kérdésben. A döntés nem is olyan nehéz, csak a belső hangodra kell hallgatnod! Párod egy kis szívességet kér, és az, hogy számíthat rád, sokat erősít kapcsolatotokon. Ha szingli vagy, egy jóképű idegen fordul hozzád információért. Légy segítségére és ne spórolj a mosollyal! Könnyen előfordulhat, hogy a telefonszámodat is elkéri.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Munkahelyeden egy jó megoldásod sikert arat, ami tovább növeli hivatásod iránti szenvedélyed. Kollégáid és főnököd elismerően nyilatkozik majd, ami büszkeséggel tölt el. Párod és közted régi ellentét oldódik meg, és boldogabban folytatódik kapcsolatotok. Szingliként zavarba hoz egy váratlan irányból érkező bók. Olyasvalaki érdeklődhet irántad, akiről nem is gondoltad volna.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Régi ismerősöddel futsz össze véletlenül, ami nosztalgikus hangulatba hoz. Ha van rá mód, újítsátok fel kapcsolatotokat! Párod jó ötlete téged is egészen felvillanyoz, és mint minden ilyen közös projekt, ez is közelebb visz titeket egymáshoz. Ha szingliként éled mindennapjaid, az online ismerkedés ígér neked sikereket. Tölts le egy applikációt és ismerj meg különböző embereket!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Karrieredben új lehetőség merül fel. Mindenképpen vedd számításba az összes út kimenetelét, és annak fényében dönts! Párod és közted a szenvedély lángja lobog: most mindenki titeket irigyel a környezetetekben. Ha szingli vagy, valakibe fülig belezúghatsz az elkövetkezendő időszakban. Ilyen szenvedélyes érzelmek rég nem ébredtek benned. Derítsd ki, hogy mivé formálódhatnak ezek az érzések.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelmes szívek (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Valaki keresztülhúzza a számításod, de a végén kiderül, hogy így neked még jobban alakulnak majd a dolgaid. Szíved választottjával a további őszi programok egyeztetése, a közös ötletelés, álmodozás teszi színessé napotokat. Magányosnak érzed magad? Készülj fel, mert ez nem lesz így sokáig. Cupido lesben áll, és épp rád céloz nyilával! Vajon kivel hoz össze a sors?

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy régi ötleted végre megvalósulhat, csak meg kell ragadnod a lehetőséget. Szenvedélyesen vágsz bele a próbálkozásba, és kitartásod sikert is hozhat. Párban valaki kiszemelheti egyikőtöket magának, de nincs az a harmadik, aki beférkőzhetne közétek. Szinte elválaszthatatlanok vagytok. Ha egyedülálló vagy, egyik barátnőd rokona vagy ismerőse tetszik meg.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Örömhírt kapsz a nap folyamán egy olyan dolog kapcsán, amiben talán már nem is reménykedtél. A szerelem is jót ígér! Ha párkapcsolatban élsz, egy kis féltékenység borzolja fel a kedélyeket, némi vita is talán, de minden mögött csak a szenvedélyes szerelem áll. Ha nincs párod, jelöltedről fontos infó derül ki, ami mindent megváltoztathat. Ez történhet pozitív és negatív értelemben is.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Otthonod szépítésébe fogva elkap a lakberendezés, a szép környezet, a dizájn iránti rajongás. A szenvedélyes munkálatokkal telő napot szerelmi események fűszerezik tovább. Pároddal felforrósodik köztetek a levegő, és ez érezhető lesz a hálószobában. Még várod a nagy Őt? Vonzerőd a végletekig meghódít valakit titokban. Csak idő kérdése és felfedi kilétét.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top