nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 10. 18.: Kezdenek viharfelhők gyülekezni a fejed felett

Még azelőtt húzd meg a határvonalat, mielőtt akaratodon kívül nagy galibát csinálsz! A napi horoszkóp tanácsa szerint nem kell minden feladatot elvállalnod.

Kos

Szeretnél valakihez közelebb kerülni, egyelőre azonban inkább egyre távolabb sodródsz tőle. Emiatt rendkívülien el vagy keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. A napi horoszkóp tanácsa szerint gondold végig, mi az, ami lenyűgözné a kiválasztottad, de ne feledd: nem érdemes a saját értékrended és önbecsülésed határát átlépni csak azért, hogy valakinek imponálj… Nem is biztos, hogy hosszú távon megéri, így pedig hogyan fogsz később tükörbe nézni?! Csak addig menj előre, amíg az út sima!

Napi horoszkóp

Viharfelhők (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Hétfőn egy tehertől végre sikerül megszabadulnod, amely hosszú ideje keserítette már meg az életed. Most lehetőséget kapsz arra, hogy pontot tehess a dolog végére. Nem kell végre frusztrálnod magad, nem kell azon aggódnod, mikor és milyen véget fog érni az ügy. Fellélegezhetsz ugyan, de mégsem ereszthetsz le teljesen, hisz bármiféle utórengés bekövetkezhet, amelynek során biztos lábakon kell állnod. Győződj meg róla, hogy az utolsó szálat is sikerült elvarrnod.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kissé bizalmatlan vagy valakivel szemben, aki minden eszközt bevetve próbál a bizalmadba férkőzni. Egyszerűen akárhogy is gondolkodsz, nem tudod megfejteni, mit is szeretne tőled, miért nyomul ennyire gátlástalanul. Nem kell azonban neked megfejtened a rejtélyt, kérdezz rá, miért legyeskedik egyfolytában körülötted, próbáld megtudni, mik a céljai ezzel. Ha gyanúsnak találod, hozd a tudtára, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, ami nem az ilyen hozzáállással bíró személyeknek van nyitva!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Hétfőn úgy érzed, kezd eluralkodni a káosz, nem nagyon tudod tartani a kontrollt a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban. Épp ezért még azelőtt érdemes közbeavatkoznod, amíg nem késő, állíts fel egy logikus sorrendet és aszerint haladva igyekezz mindennek pontot tenni a végére. Úgy ugyanis nem lehet sikerrel és hibátlanul abszolválni egyetlen feladatot sem, hogy mindig csak egyre többet és többet vállalsz magadra. Tanulj meg nemet mondani, mert a saját rovásodra vagy ennyire nagyvonalú.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egyik kollégáddal közös feladatot bíznak rád, a közöttetek történő együttműködés azonban igen-igen foghíjasnak tűnik. Mindkettőtök makacssága nem engedi ugyanis, hogy kicsit lejjebb adjatok az elveitekből, így azonban eleve el van rendelve az eredmény is. Mérlegelj, mi a fontosabb jelen pillanatban, az, hogy mindenáron tartsd magad az általad felállított gondolkodásmenethez, vagy meghallgasd a másik felet és esetlegesen engedj neki is egy kicsit. Próbáld szem előtt tartani, hogy most nem a saját magad szórakoztatására vállaltad el a feladatot, ezúttal el kell végezned, mert el is kell majd számolnod vele.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Bár nem így tervezted a mai programot, az átlagosnál mégis nagyobb volumenű kihívással kell szembesülnöd, amely azonnali és hatékony beavatkozást kíván. Most minden mást tegyél félre! Amennyiben ugyanis nem sikerül időben megoldanod a helyzetet, jó eséllyel fog a káosz eluralkodni benned és előbb-utóbb összecsapnak a fejed felett a hullámok. Ne ess kétségbe a felelősség súlyától, gondolkodj megoldáscentrikusan és minden menni fog úgy, ahogy nem is számítottál rá. Bízz a tudásodban és a tapasztalatodban!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma lehetőséget kapsz arra, hogy lenyűgözd a környezeted, tehetséged kibontakoztatásával ugyanis egészen elképesztő dolgot tudsz véghezvinni. A helyzet csak úgy oldható meg, hogy megmutatod, milyen talpraesett és kreatív tudsz lenni, ha úgy hozza az élet. Méltán lehetsz büszke magadra, és megérdemled a környezeted elismerését, sokat tettél ugyanis azért, hogy végre felnézzenek rád. Használd ki a siker minden pillanatát és ünnepeld magad, megérdemled!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Teljesen ismeretlen szituációban találod ma magad. Mivel soha nem tapasztaltál még ehhez hasonlót sem, emiatt az első pillanatban szíved szerint azonnal felhúznád a nyúlcipőt és futásnak erednél. Másfelől viszont izgatja a fantáziád az, hogy mit lehetne kihozni a helyzetből, mindenképp érdemes maradnod és elmerülnöd az ügy részleteiben. Nem feltétlenül rejt a dolog negatívumokat, az is lehet, hogy teljesen új élményekkel gazdagodhatsz, mindehhez csak a kreativitásodat kell kibontakoztatnod.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Hosszú ideje morfondírozol már egy új vállalkozáson, ám a benned lévő félelem és kishitűség miatt egészen a mai napig nem mertél belevágni. Túl sok benned a kérdőjel, nem igazán érzed biztonságosnak a talajt, a gondolataid folyamatosan azon járnak, hogy mi lesz, ha nem sikerül, hogy fogsz elszámolni a saját lelkiismereteddel és hogyan fogsz felelősséget vállalni a saját környezeted előtt is. Így azonban nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni, amennyiben tehát valóban el szeretnéd érni a kitűzött célt és bele akarsz vágni egy új kalandba, teljesen át kell konvertálnod a gondolkodásod. Erőltess magadra némi önbizalmat, hinned kell saját magadban!

Heti horoszkóp

Bízz magadban! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Az utóbbi időben ért számos csalódás után meghúztál egy bizonyos határvonalat az emberekkel szemben, nagyon nehezen engedsz közel bárkit is magadhoz. Csak azokat a hozzád közelálló személyeket fogadod el, akikben egyébként is vakon megbízol és tudod, hogy soha nem okoznának csalódást neked. Nem érdemes azonban általánosítanod és mindenkit egy kalap alá venned, ha nem is szavazol azonnal bizalmat valakinek, próbálj nyitottabb lenni és közelebb engedni magadhoz azt, akit érdemesnek találsz erre. Ne aggódj, attól, mert egy kicsit mélyebben megismerkedtek, még nem kell mindenáron kiteregetned az életed legapróbb részletét is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Az utóbbi időben átestél a ló túloldalára, annyi mindent vállalsz magadra, amennyit szinte lehetetlen teljesíteni, ennek viszont meg is lesz a következménye, hisz munkamániád kezd az egészséged rovására menni. Most kell behúznod a kéziféket és megálljt parancsolni magadnak, mert ha így folytatod, az nem csak az eredményen fog meglátszani, de testi tüneteket is okozhat. Igyekezz lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, nem kell mindenáron mindent elvállalnod, csakis olyasmire mondj igent, amelyről úgy gondolod, hogy érdemes belevágni. Ne feledd, a munka nemesít, ám első az egészség!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A párodnak bizonyítani szeretnél, ám azt veszed észre, hogy bármit teszel, nem tudsz megfelelni, valamilyen oknál fogva ugyanis bizalmatlan lett veled szemben. Mivel ez téged rendkívülien frusztrál, egy idő után szinte csak az jár a fejedben, hogy lenyűgözd őt, egyfolytában azon kattog az agyad, hogy mit tudnál tenni, amitől tátva marad a szája. Ne akard azonban az önbecsülésed feladni és mindenáron, a saját határaidat túllépve bizonyítani neki, mert nem biztos, hogy hosszú távon megéri. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, engedd el a benned lévő görcsösséget, mert így csak a saját közérzetedre leszel negatív hatással!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top