nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 10. 22.: Ne mondj le a céljaidról!

Valamilyen terved romba dőlt, ami szörnyen lelomboz. Fel a fejjel, előfordul az ilyesmi! A napi horoszkóp arra lelkesít, hogy állj fel, és folytasd a munkát.

Kos

A kezdeti lelkesedésed alábbhagyott mostanra, mert az általad elvárt eredmény nem olyan gyorsan jön, mint azt vártad. Csak azért, mert valami nem sikerül elsőre, nem szabad lemondóan otthagynod csapot-papot és egyszerűen hátat fordítani mindennek. Ha másért nem, saját magadért próbáld végigvinni a dolgot! A nap végén ugyanis semmi más nem fog számítani, csakis a tudat, hogy te minden tőled telhetőt megtettél!

Napi horoszkóp

Ne mondj le a céljaidról! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagyon nem fűlik a fogad valamihez, amivel megbíztak. Emiatt folyamatosan azon gondolkodsz, milyen kifogást találj ki, amivel megszabadulsz ettől a tehertől. Rá kell azonban jönnöd, hogy minél tovább taktikázol, annál kevésbé lesz esélyed arra, hogy menekülő útvonalat találj. Hidd el, ha időben nekiveselkedsz, még azelőtt végzel majd vele, mielőtt eszedbe jutna panaszkodni miatta.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akiről úgy gondolod, nem feltétlenül a jó irányba halad. Finoman megpróbálod erre felhívni a figyelmét, de ahogy mondani szokás, süket fülekre találsz. Te azonban mindent megtettél az érdekében, minden lehetséges veszélyre figyelmeztetted, ne legyenek ezután álmatlan éjszakáid miatta. Ez az ő élete, ha elhasal, majd a saját hibájából tanul.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Olyasmiről próbálod meggyőzni a környezetedet, amivel kapcsolatban soha nem fognak veled egyetérteni. Emiatt kakukktojásnak érzed magad, ám mivel büszkén vállalod a véleményedet, egyáltalán nem zavar, hogy kilógsz a sorból. Minden ember önmagában értéket képvisel. Az, hogy ki-ki miként ítél meg másokat, gyakran eléggé szubjektív. Pontosan emiatt nem érdemes olyanokat győzködnöd, akiktől az objektivitás szikrája sem várható el.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Mihamarabb szeretnél végezni a feladataiddal, valami azonban mindig közbejön. Ha valóban fontos neked, hogy időben szabadulj, ne hagyd magad kizökkenteni, egyszerűen zárj ki mindenkit, minden zavaró tényezőt, és csak arra fókuszálj, amit éppen csinálsz. Minden más várhat még, most ez az, ami prioritást élvez. Ne futkározz feleslegesen, csak a lényegre koncentrálj!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Bár eddig megpróbáltál a békesség érdekében köntörfalazni, ez nem tűnik működőképesnek. Itt az ideje annak, hogy őszintén kimondd, ami benned van, nem kell bujkálnod. Ha véleményed van, ne titkold el, igenis hallasd a hangodat, mert neked is lehet álláspontod, amit nem kell titkolnod csak azért, mert lehet, hogy az nem egyezik a többiekével. Vállald önmagadat még akkor is, ha ez másoknak nem tetszik!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Használd ki a hétköznap utolsó napját, ami alkalmat ad arra, hogy olyasmit tegyél meg, ami tőled kicsit szokatlan, de kimozdít a komfortzónádból. Nem kell folyton a biztonságos, kiszámítható játékokat játszanod, örülj, ha extrém dolgokat próbálhatsz ki, hisz ezek adnak élményeket és lendületet ahhoz, hogy tovább menj az úton. Ragadd meg a lehetőséget és most élj kicsit a mának!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Valaki igen súlyos titkot bíz rád, amivel nem tudsz mit kezdeni. Mivel azonban a titok az titok, kötelességed megtartani, nem mondhatod el másnak. Igyekezz nem egyfolytában erre gondolni, vonatkoztass el tőle, ha viszont ez egyáltalán nem megy, próbálj beszélni azzal a személlyel, aki ezt a terhet a nyakadba tette. Hisz senki nem várhatja el, hogy egy ilyen súllyal a hátadon egyszerűen továbblépsz, mintha mi sem történt volna.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Valaki hirtelen haragjában rajtad tölti ki indulatait, miközben te egyáltalán nem tehetsz semmiről. Noha nagyon rosszul esik, hisz nem ezt vártad, próbálj higgadt maradni és emelkedj felül a szituáción. Igyekezz nem belesüppedni a mocsárba a másik mellé, inkább segíts neki, nyújtsd felé a kezed, hogy legyen egy ember, akibe belekapaszkodhat, ha bajban érzi magát. Hidd el, ő maga is rá fog jönni, hogy illetlen volt, és bocsánatot fog kérni tőled.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Valaki óriási szívességet kér tőled, amelyre szíved szerint azonnal nemet mondanál. Nem a segítőkészség hiányzik belőled, hanem túl nagy áldozatokkal járna a dolog, ha úgy tennél valamit, hogy az neked okozna veszteséget. Próbáld finoman és logikusan elmagyarázni, hogy ez így miért nem megy. Addig persze fogd a másikat, amíg nem fenyeget a veszély, hogy a szakadékba zuhansz, és vigyázz arra is, hogy más se essen bele.

Heti holdhoroszkóp

Gyújts fehér gyertyát (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Akadnak a környezetedben olyan személyek, akiknek egyáltalán nem osztod a véleményét, nem tudsz a világnézetükkel azonosulni. Nem is kell beállnod a sorba, és ha valaki nagyon idegesít, messziről kerüld el, de ha ez mégsem sikerül, igyekezz teljesen közömbös maradni. Ne menj bele felesleges vitákba, akkor sem, ha egyértelműen igazad van, mert úgysem tudod erről őket meggyőzni. Minek futnál az olyan szekér után, amelyik nem vesz fel?!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A többiek tanácstalanok abban a tekintetben, hogyan is kellene egy közös feladatot megoldanotok, te viszont elkaptad a logikai fonalat. Igyekezz a tudtukra hozni és megértetni velük, merre kell továbblépnetek ahhoz, hogy mihamarabb, a legkisebb zökkenőkkel a dolog végére érjetek. Büszke lehetsz magadra, hisz ha nem vagy ott, ülhetnétek mindannyian napestig felette, akkor is megoldatlan maradna az egyenlet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top