nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 10. 23.: Vállald fel, aki vagy!

Azt tedd, ami neked a legjobb! Állj ki magadért és a terveidért, mert így csodás napod lehet a napi horoszkóp szerint.

Kos

Szombaton váratlan helyzet adódik a napi horoszkóp szerint, amit mihamarabb meg kell oldanod, ám ahelyett, hogy kidolgoznád a megfelelő taktikát, kétségbeesetten fel-alá szaladgálsz, hátha belebotlasz valakibe, aki megcsinálja helyetted. Nem biztos azonban, hogy ez a legokosabb, amit tehetsz. Sokkal inkább arra kellene törekedned, hogy saját magad találd meg a megoldást. Ne akarj mindig másokra támaszkodni, hiszen vagy te olyan erős, s rendelkezel annyi tudással és tapasztalattal, hogy ne jelenthessen gondot ennek a szituációnak a megoldása sem.

Napi horoszkóp

Őszi mosoly (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Az a típus vagy, aki nem igazán szereti, ha beleszólnak a dolgaiba, inkább a saját utad járod. Nincs ezzel semmi baj, de igyekezz arra is törekedni, hogy ha a szituáció úgy hozza, hogy csapatban kell működnöd, mégse okozzon gondot az, hogy hasznos darabjává válhass a nagy gépezetnek! Szerencsére nem esik nehezedre ez sem, pontosan tudod ugyanis, hogy akadhatnak olyan helyzetek, amikor sok múlhat az alkalmazkodóképességeden és azon, hogy milyen tapasztalattal rendelkezel. Azért engedj másokat is érvényesülni, ne akard egyedül megváltani a világot.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egy ismerősöd mindenáron meg akar győzni valamiről, amelyben nem igazán látod a perspektívát, emiatt eléggé megnehezíted az illető dolgát. Időnként azonban érdemes engedned a nyomásnak és alaposan megfontolnod a felvázolt terveket, mert soha nem tudhatod, miben lehetsz sikeres. Nyilván nem kell minden apró dologba belekezdened, csak azokba fektess energiát, amiben valóban van lehetőség, de ne zárkózz el mindentől! Sikeressé ugyanis csakis akkor válhatsz, ha néha nyitsz az új lehetőségek felé és legyőzve a kételyeid, egyszerűen beleveted magad a kalandba.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szombaton egy pillanatnyi figyelmetlenséged miatt kellemetlen szituációba kerülsz, amiből csak hosszas magyarázkodás árán tudsz kikeveredni. Ez elég sok energiádat felemészti és a hangulatodra is rányomja a bélyegét, így nincs is kedved már semmihez. Előfordulnak azonban ilyen helyzetek, ne vedd a lelkedre a dolgot, hiszen te sem vagy tévedhetetlen. Időnként lankadhat a figyelmed, ezért hibázhatsz, de azt is tudod, hogy adott esetben a felelősség is téged terhel, és soha nem próbálsz kibújni alóla, ami már önmagában sem kevés!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Számodra a mai nap a meglepetések napja, olyan emberekben kell ugyanis pozitívan csalódnod, akikre korábban nem tettél volna túl nagy tétet. Ezek a meglepetések bearanyozzák az egész szombatod és olyasfajta lendületet adnak, amelynek segítségével bármilyen akadályt le fogsz tudni győzni. Igyekezz viszonozni a kedves gesztusokat, de azért vedd észre azt is, ha valaki csupán a saját érdekeiben legyeskedik körülötted! Alapvetően ne a rosszat feltételezd valakiről, ám mivel elég jó emberismerő vagy, tudd különválasztani az őszinte és önzetlen kedvességet az érdektől!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Úgy érzed, egy barátod egyfolytában sajnáltatja magát, egyszerűen lépten-nyomon csak azzal haknizik, hogy hogyan jutott neki az áldozat szerepe. Mivel nem tudod tétlenül nézni a kínlódását, próbálj meg utat mutatni neki, hisz talán egy irányjelzésre van szüksége ahhoz, hogy eligazodjon és végre ne csak a negatív oldalát lássa minden helyzetnek. Légy azonban óvatos, ne hagyd, hogy az ő hangulata rányomja a bélyegét a szombatodra! Ha a segítségnyújtás ellenére folyton csak panaszkodni tud, jobb, ha egy darabig tudatosan tartod magadtól távol, nehogy általában véve pozitív életfelfogásodon csorbát ejtsen az ő hozzáállása.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Úgy érzed, hogy szombaton teljesen feleslegesen dolgozol. A munka ugyanis rendkívül lassan halad az útján, elég sok akadállyal kell megküzdened ahhoz, hogy zökkenőmentessé válhasson a folyamat, emiatt, ahogy telik az idő, egyre jobban kezd eluralkodni rajtad a gondolat, hogy mi lenne, ha feladnád az egészet. Mielőtt azonban végleg megfutamodnál, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy egészen idáig mennyi energiát fektettél bele és bizony, ha most feladnád, odaveszne minden eddig elvégzett munka. Hidd el, érdemes kitartóbbnak lenned.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Végre ma sikerül pontot tenni a mostanáig bizonytalan kapcsolatod végére. Úgy érzed, kialakult egy olyan szituáció, amikor neked kell felállni és dönteni. Ellenkező esetben a végtelenségig tengődhetsz két tűz között, amely előbb-utóbb végleg le fog fárasztani. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod amiatt, hogy így döntöttél, hisz nem volt más választásod. Ha legközelebb nem hagyod utolsó pillanatra a döntést, talán több időd lesz logikailag levezetni magadban az ok-okozati összefüggéseket, amely hozzásegíthet a higgadt, objektív, racionális határozathozatalhoz. Büszkén viseld tehát a döntés következményeit!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szombaton őszi nagytakarításba kezdesz. Túl sok feladatot szeretnél egyetlen nap alatt befejezni, hisz pontosan tudod, hogy máskor nem lesz rájuk időd. Ezzel azonban csak azt éred el, hogy mindenbe kicsit belekezdesz, ezáltal minden hiányos vagy befejezetlen lesz. Amennyiben tehát tökéletes eredményt szeretnél produkálni, készíts egy tervet, amely alapján előrehaladsz. Ha ezt tartani tudod és szép sorjában haladsz lépésről lépésre, hidd el, hogy messzebbre fogsz eljutni, mintha rohannál ész nélkül, vaktában.

Napi horoszkóp

A feladatra koncentrálj! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A szombat a pihenés ideje lesz. A mai napra ugyanis semmiféle komolyabb kihívás nem ígérkezik, épp ezért ez a legalkalmasabb idő arra, hogy egy kicsit kizárd a külvilágot a rohanó emberekkel együtt és helyükre tegyél magadban eddig bizonytalan dolgokat és minden olyan kusza gondolatot ki tudj bogozni, amely nem hagy nyugodni. Időnként neked is szükséged van nyugodtabb napokra, amikor nem zavarnak a külső körülmények, csupán csak te vagy a kétségeiddel és a kérdéseiddel, melyeknek mindenképp pontot kell tenned a végére ahhoz, hogy teljesen megnyugodhass.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Eleget bosszankodtál mostanában. Ma végre sikerül beteljesíteni egy álmod, amelyért nagyon hosszú ideje dolgozol, de soha nem merted volna elhinni egyetlen pillanatra sem, hogy valaha elérheted. Most, hogy kézzel fogható bizonyítékot kaptál arról, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmény ellenére kitartani, teljes joggal tölt el határtalan boldogság. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha ezúttal világgá kürtölöd a büszkeséged, mely nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is osztoznának örömödben. Ma már semmi nem szegheti a kedved!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Mostanság egysíkúnak érezted az életed, így ma azon gondolkodsz, hogy nagyobb volumenű kihívásba vágod a fejszéd. Olyasmibe, amely ugyan ismeretlen számodra, mégis rengeteg élményt tartogathat. Az egyetlen szempont azonban, amely miatt hezitálsz, az a dolog veszélyességi foka, nem tartozik ugyanis a biztonsági zónába, tele van extrém, veszélytelennek a legnagyobb jóindulattal sem mondható akadályokkal. Amennyiben elég bátornak érzed magad ehhez a kalandhoz, a megfelelő mérlegelés után vállald el! Ha azonban mégis valami miatt megremeg a lábad, nem kellene elsietned a dolgot, ez esetben adj időt magadnak!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top