nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 10. 24.: Légy magabiztosabb!

Érdemes elgondolkodnod azon, vajon mit kellett volna másképp csinálnod ahhoz, hogy olyan eredményt produkálj, ami elégedetté tesz, így legközelebb már meglesz a recept a sikerhez a napi horoszkóp szerint!

Kos

Vasárnap úgy érzed, nem mennek a dolgok előre olyan tempóban, ahogyan azt az elején eltervezted. Folyton közbejön valamilyen zavaró tényező, amely kizökkent, és ez meglehetősen frusztrál. Semmi baj, a napi horoszkóp tanácsa szerint próbálj meg mindent kizárni, ami nem enged koncentrálni, különben bele fogsz fulladni az egészbe, és nemcsak magadnak okozol majd csalódást, hanem a párodnak és a családodnak is, mert ők többet vártak el tőled. Egyébként pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, s ha összeszeded magad, nem várat magára sokáig a megoldás sem!

Napi horoszkóp

Légy magabiztos! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma hibát követsz el egy számodra fontos dologgal kapcsolatban, amely az első pillanatban helyrehozhatatlannak látszik. Emiatt hajlamos lennél feladni az egészet, ám azt is pontosan tudod, hogy amennyiben megfutamodsz, kárba vész az összes, eddig feláldozott energiád. Szedd össze a gondolataid, gondolkodj megoldás-centrikusan és higgy abban, hogy menthető még a helyzet. Nem a szerencse juttatott el odáig, ahol most vagy, olyan tudás birtokában vagy, amelyet kevesen mondhatnak el magukról.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Az utóbbi időben túlságosan elfoglalt voltál, így kevesebb időd jutott a barátaidra. Ám mivel nem terveztél semmifajta kötött programot vasárnapra, így most lesz lehetőséged felmelegíteni a barátságokat. Keresd meg azokat a személyeket, akikkel régóta nem beszéltél, jól fog esni a te lelkednek is és nekik is örömet okozol ezzel. Időnként jól teszed, ha odafigyelsz azokra a dolgokra, amelyek fontosak számodra, ám zsúfolt napjaidon háttérbe szorulnak.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Zavar valami egy hozzád közel álló személlyel kapcsolatban, ám eddig soha nem találtad megfelelőnek a körülményeket ahhoz, hogy beszélj vele. Vasárnap alkalmad adódik arra, hogy hangot adj az ellenérzéseidnek, természetesen gondosan ügyelj a stílusra és a hangnemre. Számíts arra, hogy az illető olyan részletekre utal majd, amelyek eddig elkerülték a figyelmedet. Ez is azt mutatja, korántsem biztos, hogy mindig neked van igazad. Időnként nyitottnak kell lenned más véleményére is.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szeretnél kitörni a mostani helyzetedből és a saját lábadra állni, ám korántsem biztos, hogy a környezeted is fel van készülve arra, hogy lépést tartson veled. Érdemes megvárnod, amíg mindenki beáll a startvonalra, s ha majd eldördül a startpisztoly, akkor mindannyian együtt rugaszkodhattok neki a nagy maratoni futásnak. Hidd el, sokkal hatékonyabb és gyorsabb leszel, ha megpróbálsz csapatban játszani együtt a társakkal, mert így sokkal előbb zsebelhetitek majd be sikert. Nem biztos, hogy mindig jó az, ha szólóban csinálsz valamit, mert ha esetleg megbotlanál, nem lesz, aki segítő kezet nyújtson!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Sok energiát és időt fektettél valamibe, mégsem jön az az eredmény, amire számítottál, és ez elég nagy csalódást jelent. Ezt az érzést csak fokozza, hogy mások is azt mondják, ennél többet vártak volna tőled, s emiatt hajlamos vagy ingerülten reagálni. Ne engedj azonban az érzelmeidnek, hisz nem a környezeted tehet arról, ha ezúttal valami nem úgy sikerül, ahogyan szeretted volna. Be kell látnod, ez most rajtad múlott, és attól nem lesz jobb a helyzeted, ha arrogánsan reagálsz, s ezzel esetleg számodra fontos embereket bántasz meg.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Bármilyen feladatot elvállalsz, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy kizárólag olyasmire mondj igent, amihez rendelkezel megfelelő tudással, ami nem ró elviselhetetlen terhet rád, s a kompetenciahatáraidon belül maradsz. Csak azért, mert valaki egy ügyben segítséget kér tőled, nem kell mindenképp kötélnek állnod. Lehet, hogy ezzel neki csalódást okozol, viszont magadat megkímélheted egy nagy csalódástól. Légy mindig önmagad, s mindenképp legyél tekintettel a képességeidre is!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma is rendkívül népszerű vagy, hisz teljes joggal érdemelted ki azt, hogy sokan szeressenek. Légy azonban óvatos, mert akadnak olyanok is, akik csak azért legyeskednek körülötted, hogy ki tudjanak használni, azt gondolják ugyanis, hogy önzetlen segítőkészséged egyfajta naivitással párosul. Mindent elkövetnek azért, hogy mosolyogva, a kisujjadtól a fejed búbjáig kihasználjanak, hogy az ő problémájuk legyen számodra az első és legfontosabb a sorrendben, miközben őket egyáltalán nem érdekled te magad, mint ember.

Napi horoszkóp

Kísértés (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Vasárnap néhány ember a környezetedben olyasmibe szeretne belevágni, amivel kapcsolatosan neked csak negatív tapasztalataid vannak. Hezitálsz, nem tudod, hogyan mondd ezt el nekik, hiszen annyira lelkesek, ezért semmiképpen nem akarod a kedvüket szegni. Te azonban már megjártad ezt az utat, így óvatosan figyelmeztesd őket arra, mit kockáztatnak, s akkor nem fog később lelkiismeret-furdalás gyötörni azért, hogy nem szóltál akkor, amikor a baj még elkerülhető lett volna.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Úgy érzed, túl sok minden történt mostanában, épp ezért semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy vasárnap egy kicsit lazíthass. Szeretnéd, hogy végre elcsendesedjen minden és rendezhesd a gondolataidat. Ne is szervezz a délutánra olyan programot, ami nagy felhajtással járna, s kerüld a társaságot! Sokkal jobban teszed, ha elvonulsz kicsit a világ elől, ledőlsz a szófára és egyszerűen csak élvezed a csendet. Hidd el, ha minden a helyére kerül, sokkal nagyobb lendülettel tudsz majd megbirkózni mindennel a hét hátralévő részében!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Anyagi gondjaid támadnak ma. Gondold végig, kik azok a személyek, akiket eléggé felkészültnek tartasz arra, hogy beavasd őket és a segítségüket kérd. Légy azonban óvatos, hiszen lehetnek olyan emberek, akik nem őszinték veled. Szelektálj tehát, s próbáld felmérni, kikre számíthatsz igazán, és kik azok, akik csupán önös érdekből működnének veled együtt! Nem szégyen segítséget kérni, emiatt ne érezd rosszul magad! Pároddal kellemes, meghitt estében lehet részed.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egy számodra fontos, csupa pozitív tulajdonsággal bíró barátod új utat mutat neked, s ezzel felhívja a figyelmed arra, hogy egy dolgot másként is sikerülhet megoldani. Mindig tanulságos látni, hogy mások miként közelítenek egy problémához, s értékeld, ha valaki igyekszik segíteni neked abban, hogy ne ess hasra már az első lépéseknél, s ha mégis elbotlasz, akkor felsegít. Légy hálás az ilyen segítségért, értékeld a törődést, az önzetlenséget, mert különösen szerencsés vagy.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top