nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 10. 25.: Minden akadályt le tudsz győzni!

Ha leragadsz a részletek szemlélésénél, elveszíted a lényeget, lemaradsz a teljesség megéléséről a napi horoszkóp szerint.

Kos

Mintha kicseréltek volna ma, újra a régi vagy a napi horoszkóp szerint, megjött a kedved, sürögsz-forogsz, nem ismersz lehetetlent. Gyorsan túl akarsz esni az otthoni teendőkön, hogy mihamarabb felkerekedhess. A napfény, a vízpart az igazi elemed. Azért mielőtt magaddal vonszolod a családot is a sétára, érdemes megkérdezni, hogy van-e kedvük nekik is hozzá. Ne szegje kedved, ha egyedül kell menned, így is jót fog tenni.

Napi horoszkóp

Légy önmagad! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagyjából nyugodtnak ígérkezik a hétfői nap, itt-ott kellemes, illetve kellemetlen izgalmakkal fűszerezve. Amennyiben neked ma dolgoznod kell, a kollégáid örülnek neked, hiszen mint mindig, most is jókedvűen érkezel a munkahelyedre. Főnököd is értékeli a hozzáállásod, most amúgy is mindenkinek jól jön a pozitív energia, ami csak úgy sugárzik belőled. Estére is hagyj belőle, a párodnak is szüksége lesz rád!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Valami alaposan összekuszálja a terveid. Egyelőre nem is tudod pontosan, mivel vagy kivel állsz szemben. Nem tudod pontosan, mit akarsz, percről percre változik a célod, elképzelésed. Talán az volna a legjobb, ha egy kis időre félrevonulnál és megpróbálnál rendet teremteni a fejedben. Ne akarj egyszerre több mindent megvalósítani, tűzz ki célokat magad elé! Kerüld a meddő vitákat, ma csak veszíthetsz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma tedd magad próbára, vajon mire vagy képes! Minél csábítóbb célt tűzöl ki magad elé, annál nagyobb lelkesedéssel veted bele magad. Viszont minél nagyobb akadályt viszel át, annál erőteljesebb a tapasztalat. Minden feladat, amit kapsz, egy-egy kihívásnak, bizonyítási lehetőségnek tekinthető. Főnököd értékeli a lelkesedésed, talán előléptetés is lehet belőle. Este igyál meg valamit a pároddal, vagy csak nézzetek meg egy jó filmet!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Végre egy derűs, kiegyensúlyozott hétfő! Amit tegnap még nyűgnek éreztél, ma egyenesen kívánatosnak tűnik. Úgy érzed magad, mint egy kisgyerek; szeretetre, gondoskodásra vágysz, s nem is hiába. A szerelem boldog pillanatokat tartogat. Az ilyen napok, mint a mai, bebizonyítják, hogy nem szabad örökké a munkába temetkezned, add át magad a kedvesed kényeztető karjainak!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Egyáltalán nincs derűs hangulatod és rád is férne a pihenés. Idegileg eléggé megviselt az utóbbi egy-két hét, csaknem ólmos testi fáradtságot érzel tagjaidban. Pszichés érzékenységed fokozottabb, próbálj időben lefeküdni este. Ha nagyon hiányzik a társaság, kérd meg a barátaidat, hogy látogassanak majd meg, vagy menjetek el együtt egy közeli parkba!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Lásd át a lehetőségeket, ne ijedj meg azok kiaknázásától! Igazodj a feltételekhez, de azért a külső elvárások ne oltsák ki természetes erkölcsi érzékedet. A józan rugalmasság segít abban, hogy elszakadj csökönyös ragaszkodásaidtól és merev nézeteidtől. Egyáltalán nem szükséges korlátok közé zárnod magad. Ma bármit is találsz ki, az sikerülhet, vágj bele bátran! Este ne egyél túl sokat, mert az egészségednek nem fog jót tenni!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nagyon sok rossz dolog történt veled mostanában. Idegeid kezdik felmondani a szolgálatot. Rendkívül ingerlékeny vagy. Ne hagyd, hogy ez a családra is kihasson. Okosan teszed, ha visszavonulsz, kipihened magad, s nem zaklatsz senkit. Kézimunkázás vagy olvasás hasznos lehet számodra, hiszen ezek a tevékenységek koncentrációt igényelnek, ami segít megnyugtatni az idegeid. Hallgass zenét és nézz limonádét a tévében!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A tartalom, a mondanivaló veleje legalább annyira fontos, ha nem fontosabb, mint a forma, amivel átadod. S mivel neked nincs gondod a formával, ügyelj arra, hogy ne szorítkozz üres frázisokra. A felszín alatt lapuljon valódi értelem és cél. Ha ma összeütközésbe kerülsz valakivel, ne ess kétségbe, inkább kutasd az okokat. Ha pedig kiderítetted, ülj le és beszéljétek át, mire jutottál!

Heti angyalhoroszkóp

Elfogadás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Fontos döntést előtt állsz a magánéletedben. A választást megnehezítheti az, hogy nem találsz támaszra, olyan bizalmasra, akinek mindent elmondhatnál, akitől tanácsot kérhetnél, akiben maradéktalanul és feltétel nélkül megbízhatnál. Ugyanakkor azonban látnod kell, hogy a tétovázás, a halogató taktikád egyáltalán nem válik be. Egyre távolabbinak látszik a nemrég még közeli cél.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szinte hihetetlen, hogy ismét elmúlt egy hétvége, és újra a munkában találod magad. Hétfőn mindig rád zúdul a munka, amit nagyon nehezen viselsz ma, mivel tudod, másoknak ma pihenőnapja van. Az estéd töltsd pihenéssel! Remek kikapcsolódást nyújthat egy film, vagy egy online színházi előadás, ha zenére vágysz, tegyél be egy CD-t vagy tarts Youtube-diszkót! Egyedül vagy kedveseddel, mindegy, hogy mit csináltok, a lényeg, hogy így is lehet lazítani, levezetni a napi stresszt.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Bármilyen jó ötleteid is vannak, hallgass meg másokat is! Ha elengeded ragaszkodásodat, saját magad helyzetét könnyíted meg. Hiába rendelkezel elég erővel és kitartással, ha rossz utat választottál, ezért kétszer is fontold meg, merre mész ma! Az alkalmazkodás segíthet rajtad, bármilyen nehezedre is eshet, hogy módosítsd saját elképzelésedet. A végén egy egész jó projekt is kisülhet belőle.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top