nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 10. 26.: Kerüld a konfliktust!

Nem tanácsos vitára adnod most a fejed a napi horoszkóp szerint, mert ma az emberek különösen harciasan állhatnak ki az álláspontjukért. Ne foglalkozz mások véleményével, maradj határozott!

Kos

Az utóbbi időben elég gyorsan változtak a dolgok körülötted, ami kissé megijeszt, de azzal is pontosan tisztában vagy, hogy túl régen álldogálsz már egy helyben, épp ideje felkavarni az állóvizet. Ne félj a változástól, felejts el minden olyan körülményt, ami nem az épülésedet és az előrehaladásodat szolgálja. Húzd fel a bakancsodat és indulj neki az útnak, mert izgalmas élmények várnak!

Napi horoszkóp

Kerüld a konfliktust! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nem érdemes feleslegesen konfliktushelyzetbe kerülnöd, csak mert mások nem férnek a bőrükbe és lépten-nyomon beléd kötnek. Ne figyelj az áskálódókra, egyszerűen törődj a saját életeddel és ne engedd befolyásolni magad! Ha folyton azzal foglalkozol ugyanis, hogy mások mit mondanak rólad, akkor elveszett ember leszel. Hallottál te már olyan farkasról, aki nem tud aludni, mert a nyáj rossz véleménnyel van róla?!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Bármi történik, te csupán egyetlen dologra koncentrálj: csak saját magadnak tartozol elszámolni valóval! Senki nem kérhet rajtad számon semmit, amennyiben úgy cselekszel, hogy nem ártasz közben senkinek. Ha bárki rád fog valami olyasmit, amihez nincsen közöd, állj ki magadért és védd a saját érdekeidet. Nem kell belemenned akaratodon kívül semmibe, ha megpróbálnak belekeverni!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nyakig vagy valamiben, emiatt elkerüli a figyelmedet egy olyan lehetőség, amit érdemes lett volna megragadnod. Ne legyél csalódott, lesz még hasonló alkalom, amivel élhetsz. Csak járj nyitott szemmel, próbáld megosztani a figyelmedet, és legyél jó időben jó helyen! Ehhez azonban mindenképp kell némi talpraesettség és szemfülesség. A lényeg, hogy mindig bízz magadban!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Valaki nagy terhet rakott rád, olyasmit, amit nem nagyon szerettél volna vállalni, de ha már így alakult, kénytelen vagy elviselni a dolgot. Igyekezz azonban a saját kompetenciád határain belül maradni, mert ha nem vigyázol, agyoncsap az a nagy fa, amelybe a fejszédet vágtad. Ha kell, kérj segítséget, nem kell egyedül cipelned a terhet, amiről tudod, hogy túl gyenge vagy hozzá!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Most érzed azt, hogy azon az ösvényen jársz, amelynek a végén vár a sok elismerés, a siker, a csillogás. Amennyiben ennyire biztos vagy magadban, a kreativitásodban és a tehetségedben, adj bele apait-anyait, mert annál nagyobb durranás lesz, amikor a célba érsz. Ne hagyd magad eltéríteni, mert bizonyára akadnak majd a környezetedben olyanok, akik irigységből mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy visszahúzzanak.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Érzed, hogy folyamatosan a széllel szemben futsz, amelynek következtében rendkívül lelassulsz, nem nagyon marad erőd végigfutni a távot. Próbálj irányt változtatni, mert ha így folytatod, még azelőtt merülsz ki teljesen, mielőtt esélyed lenne befejezni, amit elkezdtél. Ha azt látod, hogy felesleges csatákat kell vívnod, egyszerűen kíméld meg magad tőlük és ne fáradj, mert még más helyzetben szükséged lesz az energiáidra.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A többiekkel ellentétben te más szemszögből is tudod figyelni a dolgokat, így olyan apró részleteket látsz meg, amelyeket a többiek nem vesznek észre. Használd ki ezt a képességedet, és próbáld elmagyarázni a többieknek is, hogy az általad helyesnek vélt úton juthattok el a legkönnyebben a dolgok végére. A kollégáid végül bizonyosan hálásak lesznek neked azért, mert segítettél megoldani egy helyzetet.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Valakihez komoly érzelmek fűznek, mindent megteszel annak érdekében, hogy tettekkel bizonyítsd, mennyire sokat jelent neked. Nem biztos azonban, hogy össze kell törnöd magad, hisz ha az érzés kölcsönös, nem kell heroikus küzdelmet folytatnod, amennyiben pedig üres kapura lövöldözöl, az egy idő után nem fog túlzottan motiválni. Ülj le, beszélj őszintén és egyértelműen. Ne fuss felesleges köröket!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kezded elveszíteni a türelmedet azzal kapcsolatban, amin már elég régóta dolgozol, az eredmény azonban egyelőre nem mutatkozik. Így már jóval túl vagy a tűréshatárodon, mégis nagyobb sebességre kapcsolsz. Nem biztos azonban, hogy az eszeveszett rohanás a jó megoldás, mert könnyen hiba csúszhat a számításodba. Ha nem koncentrálsz, hibát hibára halmozol majd, és így akaratodon kívül ugyan, de az eredményt is késlelteted.

Napi horoszkóp

Óvatosan lépdelj! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Úgy vágj bele az előtted álló feladatba, hogy tisztában vagy a képességeiddel és összeállt a fejedben egy terv, amelyet követve hibátlanul eleget tudsz tenni a kihívásnak. Amennyiben mindent sikerül pontosan megcsinálnod, nem lesz semmi gond, meg fogsz tudni birkózni a dologgal. Tisztában vagy a saját képességeiddel, és nem is lehet kérdés, hogy egy kis odafigyeléssel ezt is kirázod a kisujjadból.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Akaratodon kívül kellemetlen helyzetbe kerülsz, amely eléggé idegesít. Megpróbálod kimagyarázni magad, de ebben az esetben ez mit sem segít. Igyekezz bizonyítani, hogy nem rajtad múlt a dolog, nem te tehetsz a kedvezőtlen fordulatról; ha másért nem is, de azért megéri, hogy legalább neked nyugodtabb legyen a lelkiismereted. Jobb lesz persze, ha a tetteid beszélnek helyetted!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top