Napi horoszkóp 2021. 11. 01.: Ma nagy lesz a vonzerőd

nlc | 2021. November 01.
Kapcsolatok építésére keresve sem találhatnál jobb időszakot a napi horoszkóp szerint. Mindenkihez sok-sok érzelemmel közelítesz, és másoktól is ezt kapod.

Kos

Akkor toppan be egy rég nem látott ismerősöd, amikor nem számítasz rá. Az igazat önmagadnak megvallva azonban éppen jókor érkezett, mert tanácsra szorulsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Régóta vívódsz, tele vagy kérdésekkel és most nagyon bízol benne, hogy ez az ember hozza meg a válaszokat és ő ad majd neked elegendő lendületet ahhoz, hogy végre döntésre juss. Ne terhelj rá minden felelősséget a napi horoszkóp szerint, mert eredendően nem azért érkezett, hogy megoldja a gondjaid, de ha már itt van, nyugodt szívvel kérhetsz tőle segítséget!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A teljesítményedet tekintve örökké elégedetlen vagy magaddal, éppen ezért hajlamos vagy az önvádra. Ha valami nem sikerül, rendszerint te vagy az első, aki vállalja emiatt a felelősséget. Ez nagyon nemes dolog, ám egy idő után csupa görcs lesz az életed, mert folyton arra koncentrálsz majd, nehogy hibázz. Hidd el azonban, földi halandóként te sem vagy tökéletes, te is tévedhetsz! Ha valami nem úgy sül el, ahogyan szeretted volna, rá se ránts, igyekezz javítani, amit lehet, de nem kell kétségbeesetten bűntudatba menekülnöd, hiszen bármilyen hihetetlen, mások is melléfognak néha!

Vonzerő (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A családtagok közül valakinek ma a tanácsodra van szüksége. Te nagyon szívesen segítesz, légy azonban óvatos, mert nem vagy részese az általa megélt szituációnak, így nem biztos, hogy helyes következtetésekre tudsz jutni. Majd ő meghozza a döntést, nem kell magadra vállalnod ezt a terhet is, hiszen nem vagy képes objektív módon megítélni a helyzetet, ezért minek is okoznál magadnak álmatlan éjszakákat emiatt?! Mondd el, amit gondolsz, de azt is tedd hozzá, hogy nem jársz az ő cipőjében, éppen ezért nem vagy képes helyette meghatározni, mi a helyes út!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nehezen viseled az egy helyben álldogálást, szeretnéd felkavarni kicsit az állóvizet és ehhez ma jött el a legmegfelelőbb pillanat. Nem mindenki fog azonban örülni a váltásnak, hisz a szeretteid féltenek mindentől, ami a károdra lehet, ám igyekezz az értésükre adni, hogy pontosan tudod, mit csinálsz, s ha elhasalsz, az a te bajod lesz! Ne késlekedj, cselekedj, egyszer élsz, miért ne használnád ki a kínálkozó lehetőséget?!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma, mielőtt egy komoly döntést meghozol, érdemes megnézni és áttekinteni mind a pozitív, mind pedig a negatív oldalát a dolognak. Lehet, hogy olyan szempontokat fedezel fel gondolkodás közben, amelyek alapjaiban változtatják meg a helyzetet és megkönnyítik az elhatározást. Arra azonban vigyázz, hogy semmiképpen ne vessz bele a részletekbe, mert akkor késő lehet és elszalaszthatod a lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszatérni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Úgy tűnik, valamiben nem tudsz egyetérteni a kollégáiddal egy bizonyos dolgot illetően, emiatt parázs vitába keveredsz, és kezdenek az indulatok elszabadulni. Mielőtt azonban végérvényesen elromlana a helyzet, érdemes mérlegelned, hogy megéri-e tönkretenni mindent. Ha már rengeteget dolgoztatok, időt és energiát nem kímélve fáradoztatok valamin, ne tegyétek kockára mindazt, amit eddig elértetek. Próbáljatok zöldágra vergődni egymással, kössetek kompromisszumot!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Bár körülötted mindenki kételkedik abban, amit kigondoltál, s mindenáron próbálnak lebeszélni róla, te mégis pontosan tudod, hogy helyesen cselekszel, mert nyomós okod van arra, hogy azt csináld, amit elterveztél – és azzal is tisztában vagy, hogy senki másnak nem ártasz vele, mert a saját bőrödet viszed a vásárra. Azonban légy óvatos! Senki nem fogja a kezedet, ezért ha megbotlasz, nem is lesz, aki felsegítsen! Alaposan gondolj át minden egyes lépést, mielőtt átkelsz a folyón, mert nem tudhatod, milyen mély a víz!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Bár érdekből soha nem barátkoznál, érdemes lenne leporolni a régebbi kapcsolataidat. Megdöbbensz, milyen érdekes, hasznos ismerőseid vannak. Néha nem árt felfrissíteni a barátokat, mert általuk válik színesebbé a világ. Ha szorosabbra fűznéd a párkapcsolatodat, itt az ideje, hogy hangot adj a vágyaidnak. Optimista vagy ezen a téren. Délután ne felejts el kimenni a temetőbe és gyertyát gyújtani a szeretteid emlékére!

Angyali béke (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Eljött a nap, amire vártál, hiszen ma végre zamatos gyümölcsöt terem az a fa, amit jó régen elültettél és szorgalmasan gondoztál. Nem volt hiábavaló az ebbe fektetett munka, megérte az alaposság, a kitartás, az a sok-sok áldozat, amit vállaltál. Ha elhatároztad, hogy egy komoly utazásra gyűjtesz, jól döntöttél. A következő időszak hoz annyi jövedelmet, hogy félretehetsz belőle egy elkülönített számlára. Felvillanyoz és bizakodással tölt el, ha látod, hogy a pénzügyeid kedvezően alakulnak. A párkapcsolatodban engedd, hogy a másik fél mondja ki az utolsó szót, hogy büszke lehessen magára.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kedvedre való minden olyan lehetőség, amikor kacérkodhatsz, szerelmes lehetsz, vagy mások lelki életébe pillanthatsz be. Szilárdan hiszed, hogy érzelmi kérdésekben megkerülhetetlen vagy. Ez az időszak alkalmas hosszú távú, nagy energia-befektetést követelő és magasrendű célok megvalósítására. A kapcsolatokban eleinte ingerült lehetsz. Főleg, ha valami nem a kedved szerint alakul.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ha ma is dolgoznod kell, egy munkahelyi románcba keveredhetsz. Vonzó vagy, de azzal nem számolsz, hogy felelősséggel is tartozol a tetteidért. Egyedülállóként a barátaidat hagyod cserben a románc kedvéért, családosként pedig otthon kell elszámolnod az időddel. Néhány esetben tapintatlan, türelmetlen, frusztrált lehetsz. A hivatásodhoz tiszta szívvel ragaszkodsz, és mindent megteszel a sikerért.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A legfontosabb a család és az otthon. Ezzel ki is merül ez a téma, hiszen más dolgod nincs is, mint szépen, nyugodtan irányítani a személyes életedet. A munka és az ezzel megkereshető pénz leköti a maradék idődet. Panaszra semmi okod. Szenvedélyesen dolgozol, pluszmunkát is vállalsz. Mindezért több pénz is jár. Érdemes lenne eltervezned, hogy mit kezdesz vele. Érdemes lenne befektetned valamibe, ami jövedelmező és még kedved is leled benne.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version