Napi horoszkóp 2021. 11. 14.: Ma a hódításé a főszerep

nlc | 2021. November 14.
A napi horoszkóp szerint váratlan fordulat ad neked nagy lendületet a mai napon, pont akkor, amikor már kezdesz végleg lemondani egy bizonyos dologról.

Kos

A novemberi pörgésben szinte csak magadra gondolsz. Rendkívül elfoglalt vagy, és maximális teljesítményre törekszel. Ezzel az állandó, száz százalék fölötti teljesítéssel feltúráztatod magad, időnként a türelmed is elfogy. Mindenkit lassúnak gondolsz. A napi horoszkóp tanácsa szerint próbáld elkerülni a konfliktusokat! Pasi ügyekben most sokkal fontosabbak a kalandok, mint a megállapodott kapcsolat.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Ölelés (fotó: Pixabay)

Bika

Figyelj arra, hogy kinek, mikor és mit mondasz. Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz vasárnap, ha titkolózol, vagy ha nem az igazat állítod. Ma ráadásul még sértődékeny is lehetsz és folyton duzzogsz, ha valaki hozzád szól. Ha ma randizol valakivel, ügyelj, hogy előbb hozd rendbe a lelki egyensúlyod! Jót tesz a jóga vagy akár egy kiadós futás is hasznos lehet. A lényeg, hogy levezesd a feszültséget és ne egy másik emberen csattanjon az ostor.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A baráti körből valaki nagyon felbosszanthat. Nehezen tudsz megszabadulni ettől a rossz érzéstől. Vasárnap többször is visszatérsz a témára, és mások előtt is hangot adsz a csalódottságodnak. Hivatásodban jól alakul a helyzet. Valószínűleg plusz pénz is várható, így igazán optimistán dolgozol. A pasid barátaival ne kezdj flörtölni! Azt gondolod, ez csak játék, de keserves következménye lehet.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A nap eleje lelkileg kissé megvisel, de erre a helyzetre ne egy halom édesség elfogyasztásával reagálj! A jelenlegi életszakaszod többnyire a karrierépítésről szól. Lehet, hogy néha már unod az egészet, mégis ki kell tartanod, ha valóban célba akarsz érni. Önbizalmadat csak következetességgel lehet növelni. Bizonyításra alkalmas lesz a nap második fele, amikor úgy alakulnak a dolgok, hogy kitartással bármit elérhetsz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hidd el, ha pusztán a hatalomvágy az eszközöd, nyugodtan becsukhatod a boltot. Gondolj bele, mennyire lehetsz kedves a munkatársak számára, ha kizárólag kritikát vagy éles megjegyzéseket hallanak tőled. Egy kicsit mélyülj el magadban, és inkább azokra a területekre koncentrálj, ahol valóban tehetséges és hasznos vagy. Délután élj a nagyvonalúság lehetőségével, segíts másoknak!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Élvezed a szerelmeddel töltött minden órát. Kivételesen semmit nem kell tenned annak érdekében, hogy elfogadjon olyannak, amilyen vagy, és te is végre szorongások nélkül átadhasd magad ennek a kapcsolatnak. Az élet egyéb területein, így például a munkában már kevésbé ideális a helyzet. Akadályoztatást tapasztalsz, és úgy gondolod, az utadba mázsás köveket görgettek.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Próbáld megállni, hogy ne az érzelmek, hanem a józan ész vezéreljen. Elképzelhető, hogy valaki a munkahelyeden teszi a szépet. Jól fontold meg, hogy mit lépsz! Egy ilyen kapcsolat nem tart örökké, te pedig nem változtathatsz állást minden kaland után. Egyébként kitűnő a hangulatod ma. Nem csak a magánélet izgalma, hanem az is feldob, hogy végre kreativitásodat is kibontakoztathatod.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Szingliként akár a vadászat napjának is érezheted a mait. Sugárzol, fantasztikus vonzerővel hódítod azt, akit csak lehet. Akiket nem lehet, őket kihívásként éled meg, és mindent bevetsz a siker érdekében. Valójában jót is tesz, hogy valami mással foglalod el magad, és nem merülsz el az előző nap munkahelyi pletykaingoványában. Valószínűleg nem egészséges ott a jelenlegi hangulat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egy kis flört nem árthat meg. Olyan elegánsan intézed, hogy szinte titokban is marad az egész. Neked pedig felmelegíti a szívedet. Bármilyen nagyszabású, távolba mutató terved van, azt a nap közepén beszéld meg azokkal, akik társaid vagy segítőid lehetnek az ügyben. Nem csak hasznos és jó ötletekkel állsz elő, de szinte pillanatok alatt képes vagy meggyőzni bárkit. Kevesebb energiával most jóval többre jutsz.

Együtt (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Te lehetsz a vasárnap karrieristája, de egyben mázlistája is. Érzed, hogy egész személyiséged egy átalakulási folyamat részese. Egyre tudatosabban és egyre kevesebb felesleges körrel haladsz a kitűzött, elérni vágyott célok felé. A nap vége felé, különösen, ha valamilyen sportkörnek, tánccsoportnak, egyéb klubnak vagy tagja, jól gondold meg, milyen magántermészetű ügyedet osztod meg velük! Van ott valaki, aki visszaélhet a bizalmaddal.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Rendkívüli vonzerővel rendelkezel. Aki most a szemedbe néz, oda lesz érted, a bűvkörödbe kerül. Olyan, mintha lubickolnál egy kellemes medencében, ám ne fogadd el kritika nélkül mindenki szavát vagy próbálkozását. Lehet, hogy most nagyon élvezed ezt a zsongást, ami körülvesz, ám nem kell túl sokat várnod arra, hogy egyes pasik megmutassák a valódi arcukat. Jobban tennéd, ha kitartanál az állandó partnered mellett.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Jelenlegi partnered sokkal többet tesz érted, mint amennyit te észreveszel. Többet foglalkoztat a pénz, mint amennyi értelme annak valóban lenne. A mai napod általában nagyon jól alakul. Optimista hangulatodat most nehéz lenne letörni. Néhány régebbi beidegződésedtől azonban jobb lenne megszabadulnod. Ilyen a kishitűség és az is, hogy a hibát mindig valaki másban keresed.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version