Napi horoszkóp 2021. 11. 22.: A párod elkényeztet

nlc | 2021. November 22.
Amennyiben párkapcsolatban élsz, a kedvesed ma minden figyelmét rád szenteli. Ha szingli vagy, talán megismered ma életed szerelmét a napi horoszkóp szerint.

Kos

Hétfőn minden vágyad az lesz, hogy kitűnj a tömegből. Eljött az idő a napi horoszkóp szerint, hogy változtass a frizurádon, de egy új illattal is magadra irányíthatod a figyelmet. Ragaszkodj a tüzes, szenvedélyes énedhez. Nem csak a külsőségek, hanem a belső ragyogás is fontos. Ez utóbbit csak akkor érheted el, ha nem vagy türelmetlen. Okosan és előrelátóan cselekedj! Ma a pénzügyeid is kedvező fordulatot vehetnek.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Szeretlek (Fotó: Pixabay)

Bika

A stressz soha nem lehet jó tanácsadó. Hétfőn lehetőség szerint ne akarj döntéseket hozni. Talán néhány barátnőd az agyadra megy, de várj pár napot, és egészen más színben látod majd a világot. Munkahelyeden meg kell küzdened az elfogadásért, de ha erőt mutatsz, és nem húzódsz a sarokba, méltányolni fognak, állj ki hát magadért! Próbálj lazább lenni, ne vedd túl komolyan magad!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Bulizós kedvedben vagy, mintha el sem múlt volna a hétvége. Szellemileg is a topon vagy, így élvezetes a társaságod. Néha kicsit nagyhangú és erőszakos leszel, de most így érzed teljesnek az életet. Pasik terén nem tudsz dűlőre jutni saját magaddal sem. Valamiért mostanában szinte elképzelhetetlennek tartod, hogy csak egy férfi mellett ébredj. Ehelyett csak játszadozol és feladatnak tekinted, hogy minél több hódolód legyen.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Végre mára egészen felszabadultnak érzed magad. Még az sem zavar, hogy anyagilag kissé bizonytalan a helyzeted. Ma lesz, aki megvendégeljen, vagy ha kell, a számláidat is kifizesse. Ne gondolj semmi rosszra, nem válsz kitartottá, egyszerűen csak megszabadulsz néhány nyomasztó kötelezettségtől, estére már ragyogsz, és örülsz, hogy egyre többen megfordulnak utánad.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hétfőn a fantasztikus dinamizmusod egy perc pihenőt nem enged sem neked, sem a veled élőknek. Egy elégedetlen Oroszlánnál semmi nem rosszabb, hát ennek az ellenkezője is igaz. Egy elégedett Oroszlán nagyvonalú, elbűvölő és a társaság középpontja. Ha este bulizni indulsz, kevés dolgot tegyél a táskádba, mivel felelőtlenné, nemtörődömmé válhatsz. Azért légy óvatos, hiszen holnap is vár a munka!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Már jó ideje gyűjtesz valamire, amit ma akár meg is vásárolhatnál, bár nem valószínű, hogy felesleges kiadásokba kellene kezdened. Közeleg a karácsony, inkább akkor lepd meg magad az áhított dologgal. Ha van szabad kapacitásod, este még gyorsan átvizsgálhatnád a szekrényt. Biztos, hogy ennyi ruhára van szükséged? Képzeld, milyen öröm, ha néhányat elajándékozol, felszabadul a hely, amit hamarosan újdonságokkal tölthetsz meg.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ha mostanában váltottál munkahelyet vagy új beosztást kaptál, végre mára kezded megszokni. Biztonságban érzed magad, vagy ha nem, legalább ennek a látszatát szeretnéd kelteni, rendkívüli határozottságot mutatsz. Ezt az oldaladat eddig még senki nem látta. Bármilyen önálló kezdeményezéssel állsz elő, amellett szilárdan kiállsz. Az este a romantikáé lesz a főszerep. Ha párkapcsolatban élsz, kedvesed igazi romantikus vacsorára invitál.

Kéz a kézben (Fotó: Pexels)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A munkahelyi stressz sokszor még otthon is hatással van rád. Ezeket a helyzeteket csak akkor tudod elkerülni, ha tudatosan foglalkozol magaddal. A párod száz százalékosan melletted áll és szinte lesi a kívánságaidat. Ma biztos lehetsz benne, hogy valami érzelmes ajándékkal lep meg. A munkahelyi események pedig nem akadályok, hanem kihívások, jobb, ha így is tekintesz rájuk.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Igazán kedves vagy és megértő, ugyanakkor a születési jegyedre jellemző humorérzékedet sem hagyod el. Remek kilátásaid vannak mára, ha a társasági kapcsolataidat, baráti összejöveteleket nézzük. Munkahelyeden kedvező események várnak, megbíznak benned. Ez jó érzés, mert legalább nem kell örökké a hátad mögé nézni. Év végére talán jutalomra is számíthatsz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egészen fantasztikus vagy! A nap elején ugyan elveszted a türelmedet, de hamarosan megnyugszol. Sok rajtad a teher, de ezek inkább az örömteli kategóriába sorolhatók. A délutáni órák kimondottan kedveznek majd a hódításnak, de más, szórakoztató események részese is lehetsz. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik a későbbiek során sokat jelentenek a karriered szempontjából.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Hivatásod területén most maximálisan tiéd az elsőbbség. Persze ez attól függ, éppen mi a vágyad. Új pozíciót szeretnél, vagy csak a főnök figyelmét szeretnéd jobban magadra irányítani? Mindenképpen központi szerepet játszol. Egy kicsit kapkodsz, esetleg meg is bánthatsz valakit, de lassacskán egyre jobban alakul a helyzeted. Délután lesz időd a barátnőiddel shoppingolni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Végre ma elmondhatod, hogy zavartalanul alakul az élet a pasiddal. Nem érdemes semmi régi dolgot felhánytorgatni, magadban se foglalkozz azzal, ami elmúlt! Békélj meg a múlttal, sokkal simább a jelen. Neked sem esne jól, ha ő is mindig a múltadban vájkálna. Építsétek a közös jövőt! Ma koncentrálj a baráti kapcsolatokra is, hiszen könnyen lehet, hogy nemcsak barátok, hanem támogatók is akadnak közöttük.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version