nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 11. 25.: Gyors tempót diktálsz

Nagyon siettetsz egy ügyet, mert már kezded elveszíteni a türelmedet vele kapcsolatban. Kicsit szorítani kellene a gyeplőn a napi horoszkóp szerint, mert a végén még megbukik a lovad és nagyot eshetsz. Légy türelmesebb!

Kos

Annyira magabiztos vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy már-már a föld felett jársz. Esetleg ha kicsit lejjebb ereszkedsz, látni fogod a körülményeket, azt, hogy min érdemes változtatni, mi az, ami még nem állt össze. Jelen pillanatban vannak, akik ferde szemmel néznek rád amiatt, hogy a nagy magabiztosság kicsit elszédített. Igyekezz minél őszintébb lenni a napi horoszkóp szerint, maradj önmagad, ne hagyd, hogy az események megváltoztassanak!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp

Gyors tempót diktálsz (Fotó: Pixabay)

Bika

Itt az idő, hogy felvedd a kesztyűt és ringbe szállj azok ellen, akik rosszféléket beszélnek a hátad mögött! Légy őszinte, mondd el nekik szemtől-szembe a véleményedet, ha már nekik nem sikerült! Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha mindenkivel sikerül tiszta vizet önteni a pohárba! Mindig az egyenes út az egyszerűbb, mutass példát ezeknek az embereknek! Itt az ideje, hogy tanuljanak egy kicsit.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma leszállt a rózsaszín köd, egész nap nem tudsz kiverni valakit a fejedből, akihez gyengéd szálak fűznek. Emiatt hajlamos vagy hanyagolni minden kötelezettségedet, ami már másoknak is feltűnik. Szép dolog a szerelem, de fontos, hogy azokra a dolgokra is figyelj, amelyeket nem szabad elhanyagolni! Akkor majd ráérsz átadni magad az érzéseidnek, amikor minden mással végeztél, persze csak ha semmiképp nem tud párhuzamosan működni a szíved és az eszed!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A mai nap alkalmas arra, hogy mindent véglegesíts, a benned rejlő bizonytalanságokat leküzdd és döntést hozz, merre szeretnél továbbmenni. Kicsit maradj egyedül, hogy mindent racionálisan végig tudj gondolni, mert most hosszú távra szóló döntéseket kell meghoznod, amiket csak olyanformán lehet végiggondolni, ha a többiek békén hagynak. Hidd el, sokkal könnyebb leszel, ha bizonyos terhektől mihamarabb megszabadulsz!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Olyan személy toppan az életedbe, aki iránt neked is érdemes nyitottnak lenni, mert olyan ismeretségre tehetsz szert, ami hosszú távon jó lehet neked. Légy befogadó, barátkozz, mert előbb-utóbb komolyabbra is fordulhat a dolog. Nem kell persze ajtóstul rontani a házba, ésszel és okosan keverd a kártyáidat, mert ha nagyon rámenős és őszinte vagy, elijesztheted az első pillanatban az illetőt és akkor a kapcsolat eleve el lesz rendelve.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Olyasfajta lehetőség adódik, amely a „soha vissza nem térő” kategóriából való, és elég nagy kalandnak ígérkezik ahhoz, hogy ne szalaszd el. Ragadd meg az alkalmat, mert ki tudja, mikor talál meg ismét egy ilyen lehetőség! Most bebizonyíthatod, miben vagy tehetséges, kitűnhetsz végre a tömegből! Büszke lehetsz magadra, ha nem szalasztod el ezt az alkalmat. Itt az idő, hogy ragyogj!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Végre megtalálod azt a személyt, akivel közös az érdeklődési körötök, együtt tudtok olyan programot csinálni, amit mindketten élveztek. Érdemes hosszú távon közös célokban és tervekben gondolkodnotok, hisz úgy tűnik, jól olajozott csapat lesztek. Együtt sikerre vihettek valamit, ami neked eddig senki mással nem sikerült! Ezzel olyan példát mutattok másoknak, amivel motiválhatjátok őket.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Az a fajta ember vagy, aki szeret előre tervezni, mindent kiszámítani. Aki még a nyaralást is percre pontosan eltervezi, és meghatározza, mikor és melyik múzeumot látogatja meg, ahelyett, hogy egész nap a hotelben pihenne. Nem biztos azonban, hogy jó az, ha ilyen görcsösséggel ragaszkodsz a programhoz, sokkal hasznosabb, ha időnként elengeded magad és sodródsz az árral. Ha tudsz úszni, nyugodt szívvel ugorj fejest a kalandba, nem fogsz megfulladni.

Napi horoszkóp

Kirobbanó energiák (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Sietteted a folyamatban lévő ügyeidet, mert a türelmed eléggé fogytán van ahhoz, hogy higgadtan járj a dolgok végére. Nem biztos azonban, hogy érdemes fejjel a falnak futva áttörni minden olyan gátat, ami a jelen pillanatban még akadályoz. Okosan és logikusan gondold végig, melyik lábad tedd előre, mert könnyen hasra eshetsz a nagy sietségben! Senki nem hajt ostorral, nem kell mindent elkapkodni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ihletet kapsz, van egy jó ötleted, bontakoztasd ki tehát a kreativitásodat, mert ebből valami olyan dolog sülhet ki, amire még a környezeted is ámulattal fog nézni. Használd ki a lehetőséget, mert most minden eszköz adott arra, hogy megvalósítsd a tervedet, csak igyekezz minél hamarabb nekifogni, mert lesznek, akik megpróbálnak utánozni és helyetted learatni a babérokat.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Bár alapvetően nyitott embernek tartott magad, és a véleményedet minden körülmények között nyíltan vállalod, de most egy olyan személlyel osztod meg a legféltettebb titkodat, akiben nem bízhatsz meg maradéktalanul. Vigyázz, kinek és mit mondasz, mert nagyon könnyen ráfázhatsz a túlzott őszinteségre! Járj nyitott szemmel, mert nem minden arany, ami fénylik. Ezt ne felejtsd el!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A körülötted élők nem értenek egyet veled egy vitás kérdésben, de neked kell a pontot kitenni a mondat végére. Mivel azonban félnek, hogy rossz döntést hozol, megpróbálják mindenáron megváltoztatni a véleményedet. Te ne foglalkozz senkivel, ne hagyd magad befolyásolni, mert az a jó irány, amerre elindultál. Adj egy kis időt a többieknek is, amíg ezt ők is megláthatják!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top