nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 11. 26.: Aki mer, az nyer!

Olyan lehetőség pottyan az öledbe, amit vétek lenne kihagyni. A napi horoszkóp szerint most kell meghoznod a sorsfordító döntést, nincs idő a halogatásra!

Kos

Úgy érzed, jó úton haladsz ahhoz, hogy elérd azt, amit kitűztél magad elé, minden a legnagyobb rendben van, egészen addig, amíg bele nem botlasz valakibe, aki mindenáron hátráltatni szeretne. Ne engedj a nyomásnak a napi horoszkóp szerint, ne hagyd magad befolyásolni, csak arra koncentrálj, hogy tovább menj azon a vonalon, amelyen elindultál. Mindig is lesznek majd olyanok, akik beleszólnak a dolgodba, de ha kellőképpen határozott vagy, nem jelenthetnek legyőzhetetlen akadályt.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp

Aki mer, az nyer! (Fotó: Pixabay)

Bika

Mértani pontossággal számítottad ki a tervet, pontosan tudod még csukott szemmel is, hogy mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy mindenképp véghezvidd, amit kigondoltál. Nagyon okos taktikával játszol, amely úgy néz ki, egyedülálló, senki más nem tud megállítani, így nagyon céltudatosan menetelsz előre. Ne hagyd magad befolyásolni, ne hagyd, hogy megállítsanak, nem kell kikérned a többiek véleményét, mert nagyon biztos vagy a dolgodban!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Rendkívül felelősségteljes feladattal bíznak meg, amelyre semmiképp nem akartál nemet mondani, hisz nem szeretnéd, hogy ellenérzéseket tápláljanak veled szemben emiatt. Azt azonban már az első pillanatban is tudod, ez bizony nagyon nagy falat lesz neked, és nem fogsz tudni vele egyedül megbirkózni. Kérj segítséget, ne vállalj egyedül olyan dolgot, amiről biztosan tudod, hogy nincs hozzá megfelelő erőd, tapasztalatod és tudásod!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Bár körülötted mindenki kételkedik abban, amit kigondoltál, mindenáron próbálnak lebeszélni róla, te mégis pontosan tudod, hogy igazad van, nyomós okod van arra, hogy azt csináld, amit elterveztél, és azzal is tisztában vagy, hogy senki másnak nem ártasz vele, mert a saját bőrödet viszed a vásárra. Azonban légy óvatos! Mivel nem fogják a kezedet, ha megbotlasz, nem is lesz, aki felsegítsen! Alaposan gondolj át minden egyes lépést!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Bár eddig magabiztosnak érezted magad egy bizonyos dologban, most hirtelen mégis elbizonytalanodsz, mert valaki megpróbál lebeszélni róla. Ennél azonban sokkal szilárdabban kell két lábbal a földön állni, hisz ha egyetlen mondattal meg tudnak ingatni, akkor három másiktól eldőlsz majd, mint egy dominó. Ha tudod, hogy képes vagy megcsinálni valamit, semmiképp ne hagyd magad!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Olyan helyzet adódik, ami elég kellemetlennek látszik, és ha így maradnak a dolgok, nem biztos, hogy happy end lesz belőle. Most kell a kezedbe venni az irányítást, és az érzelmeidet félretéve racionálisan, hideg fejjel dönteni. Ez az az alkalom, amikor még van lehetőség visszafordítani mindent, de ehhez a sarkadra kell állni, mert később lehet, hogy késő lesz! Cselekedj!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Maximalista vagy, minden körülmények között arra törekszel, hogy a legjobb formádat hozd akár erődön felül is. Néha azonban érdemes tudomásul venni, hogy nem mindenre van befolyásod, hagyd, hogy időnként maguktól alakuljanak a dolgok! Nem kell mindig beleszólnod az eseményekbe. Találj most olyan elfoglaltságot, amelyben örömödet leled, és nem veszel a hátadra egy sziklatömbnyi terhet vele!

Heti holdhoroszkóp

Újulj meg! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Olyan labdát passzoltak, amit egyszerűen meg kell játszanod, hisz itt a helyzet, hogy a meccs végén te dobd a győztes kosarat! Ne add tovább, most van lehetőséged arra, hogy olyat tégy, amit később semmiképp nem fogsz megbánni, mi több, téged fognak éltetni és ünnepelni! Hajrá! Indulj, mert jön az ellenfél és mindenképp megpróbálnak megakadályozni abban, hogy helyzetbe kerülj, de te fel ne add, csak fuss előre a kitűzött célod felé!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Az a fajta ember vagy, aki nem nagyon szereti a váratlan helyzeteket, aki szívesen marad a komfortzónáján belül. Ezért időnként kissé egysíkúnak találod a hétköznapokat, de eddig nemigen mertél nagyot gondolni és bátran belevágni valamibe. Most azonban olyan helyzetbe sodor az élet, amikor rá is kényszerülsz arra, hogy elhagyd ezt a bizonyos biztonsági zónát és olyasvalamibe csöppenj, ahol talán életed nagy kalandja vár!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Olyasmi iránt érdeklődsz, ami másoknak kissé misztikus, megfoghatatlan, talán még bizarr is. Mivel azonban te érdekesnek találod, sőt izgalmasnak, próbáld ki magad benne. Lehet, hogy a többiek el fognak majd csodálkozni, milyen bátor vagy, mert olyan dologba ugrasz fejest, amiről ők csak álmodni mernek. Ki mondta, hogy ugyanolyannak kell lenned, mint másoknak?!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ha nem teszed olyan magasra a lécet, biztos, hogy át fogod tudni ugrani! Ügyelj a fokozatosság elvére, nem kell két méterről kezdened, mert az még az olimpián is csak az élmezőnynek sikerül! Próbálkozz kisebb magassággal, és ha már biztosan megy a dolog, kezdheted feljebb és feljebb emelni lécet, így tanulod meg, miként mérheted fel helyesen a képességeidet, s hogyan oszthatod be az erődet.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nem úgy haladnak a dolgok, ahogyan előtte azt eltervezted, és ez most kissé aggodalommal tölt el. Pedig te mindent előre aprólékosan kiszámoltál, és ennek megfelelően azt remélted, hogy nehézségek nélkül gyorsan célba érsz. Lehet, hogy idegeskedés helyett csupán hagynod kellene ezúttal mindent magától történni, hiszen attól a folyó még nem fog visszafelé folyni, ha beleteszel egy jókora farönköt.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top