nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 11. 28.: Tedd meg most, amit csak lehet, mert nem kizárt, hogy holnap már késő lesz!

Zárd le, amit kell, nyisd ki, amit kell, mert csak akkor lehetsz boldog. A napi horoszkóp szerint ne halogasd a dolgokat!

Kos

Úgy érzed, monotonitásban éled a mindennapjaid, nincs semmi izgalmas változás, kaland benne, kezd ellaposodni az életed, unalmas, egysíkú az egész. Éppen ezért valószínűleg eljött a változtatás ideje a napi horoszkóp szerint. Keress új kihívásokat, ha úgy érzed, hogy erre a személyiséged kiteljesedéséhez feltétlenül szükséged van! Biztosan találsz olyan kalandot, ami még téged is izgalomba hoz, s azt remélheted tőle, ha leküldöd az akadályt, a ranglétrán feljebb is emelkedhetsz. Az ésszerű keretek között ne félj az extrémitástól sem, csak bátran vágj bele!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp

Az idő kincs! (fotó: Pixabay)

Bika

Hihetetlen tehetséggel áldott meg a sors, de a lustaságod miatt hajlamos vagy elkótyavetyélni a benned rejlő nagyszerű adottságokat. Minimális szorgalommal és akaraterővel azonban sikerülne minden babért learatni, ehhez viszont te is kellesz. Mérlegeld, mit szeretnél jobban: ücsörögni a dagonyában – vagy végre tenni valamit azért, hogy bezsebelhesd a sikert. Ha ez utóbbit választod, állj fel és csinálj végre valamit! Mutasd meg magadnak és a külvilágnak is, hogy mire vagy képes! Meglátod, talán még a nevedet is megjegyzik egy időre!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Vasárnap lehetőséged adódik arra, hogy meghozz egy régóta halogatott döntést. Egészen eddig nem tudtad elhatározni, hogy merre is kellene indulnod, ám most megérkezik az egyértelmű jelzés arra, hogy végre kimondd, amit már régen ki kellett volna. Ez nagy megkönnyebbülést hoz számodra, hiszen nem lesznek ezután álmatlan éjszakáid. Ne késlekedj, változtass, hisz egészen eddig erre a pillanatra vártál!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Görcsösen ragaszkodsz a jelenlegi párodhoz csak azért, mert nem szereted a magányt. Noha érzed, hogy a kötődés már nem túl erős, mégis becsapod magad azzal, hogy még mindig együtt vagytok. Így azonban nemcsak magadat vered át, hanem a másikat is, hiszen ő bízik benned és a szerelmedben. Érdemes elgondolkodnod rajta, vajon a lelkiismereteddel hogyan fogsz elszámolni, ha esetleg kiderül, hogy nem igazi érzelmeket táplálsz. Egyedül lenni nem jó dolog, de ha csak ez tart vissza a szakítástól, ne rabold tovább sem a magad, sem a másik idejét! Ha viszont látsz némi reményt a kapcsolat helyreállítására, ülj le a pároddal és beszéljetek arról, hogy mi az, ami neked hiányzik!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Annyi minden jár most a fejedben, hogy egyszerűen nem tudsz zöld ágra vergődni és rendezni a gondolataid. Mielőtt összecsapnak a fejed felett a hullámok, vonulj vissza, zárd ki a külvilágot és koncentrálj arra, ami lényeges és halaszthatatlan, ami pedig nem annyira égetően fontos, azt inkább akkorra halaszd, amikor már tényleg rend van körülötted. Nem érdemes túl sok mindenbe belekapni, mert ezzel csak azt éred el, hogy előbb-utóbb lényeges dolgokról feledkezel meg.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Igyekszel mindenen rajta tartani a szemed. Ez azonban fárasztó, mert legnagyobb odaadásod ellenére sem lehetsz minden fontos információ birtokában. Ha pedig ez így van, az eseményekre sincs feltétlenül hatásod, tehát jobban jársz, ha legalábbis bizonyos keretek között az elveidhez sem ragaszkodsz mindig görcsösen. Vannak dolgok, amelyek kimenetelét úgysem tudod magad befolyásolni, ezeket érdemes elengedni. Törődj inkább azokkal az ügyekkel, amelyek téged közvetlenül érintenek!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Komoly célokért küzdesz, nem látsz semmi mást, mint a hegycsúcsot, amit mindenáron el szeretnél érni. Ennek következtében képtelen vagy más dolgokra koncentrálni, csak ez az egyetlen dolog érdekel. Próbálj azonban nyitottabb lenni, mert ez a csőlátás megakadályoz abban, hogy a környezetedben bármit is észrevegyél, ami közelebb vihetne ügyed sikeres megoldásához. Próbálj több szempontot figyelembe venni, az ugyanis, amit most csinálsz, inkább csak hátráltat!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Vasárnap úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy lezárj egy régi, fájó emléket a múltadból és végre nyithass új, pozitív élmények felé. Hosszú ideje őrlődtél már, szinte felemésztett, hogy szerepet játszol, s álarc mögé bújva boldognak mutatod magad, nehogy mások észrevegyék rajtad azt, hogy a mosolyod nem igazán valódi. Neked is nagy megnyugvás lesz, ha túllépsz a dolgon, épp ezért most légy erős, bátor és határozott! Levontad a megfelelő tanulságokat, egy tapasztalattal gazdagabb lettél.

Napi horoszkóp

Menő vagy! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Maximalista vagy, minden körülmények között a lehető legjobbra törekszel, mert nagyon fontos számodra az, hogy valamennyi feladatot a lehető legtökéletesebben végezd el. Épp ezért amennyiben valami nem a terveidnek megfelelően sikerül, hajlamos vagy lelkileg összeomlani és dühödben azonnal csapot-papot otthagyni. Rendkívül nehezen dolgozod fel az ilyen helyzeteket, s ha kudarcot vallasz, hirtelen felindulásodban nem igazán találod a megfelelő kommunikációs formákat sem. Érdemes azonban időnként leülni és higgadtan végiggondolni mindezt, mert azt is el kell tudnod fogadni, ha valami nem jön össze, s emiatt nem érdemes még másokon is sebet ütni!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Vasárnap úgy érzed, minden és mindenki összeesküdött ellened, egyszerűen bármibe kezdesz, semmi nem úgy sikerül, ahogyan eltervezted, éppen ezért rengeteget bosszankodsz. Frusztrációd átragad másokra is, ami nemhogy segítene, hanem még tovább bonyolítja a helyzetedet. Felfoghatod ezt egy jelként is, hogy lassítanod kellene a tempón, mert valószínűleg túl sok vasat tartasz egyszerre a tűzben, emiatt pedig a mennyiség láthatóan a minőség rovására megy.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Mára elérkezett a pillanat, amikor mindenkinek megmutathatod, mire vagy képes. Olyan szituáció adódik ugyanis, amelyben kizárólag te tudod a megoldást, rajtad a sor, hogy kivezesd az embereket a sűrű erdőből. Nagyon hálásak lesznek neked a talpraesettségedért és magabiztosságodért. Arasd le a babérokat, ünnepeld magad, hisz ez most tényleg az a helyzet, amikor nem kell szerénynek lenned!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Néhány olyan dolog kísért, amelynek nem tettél pontot a végére, s miután ezeket nem zártad le, rendre visszaköszönnek a mostani életedbe is. Mivel nem hagynak nyugodni, te pedig nem tudsz továbblépni, érdemes visszatekinteni és számba venni, mit rontottál el, s hogyan lehetne túllépni mindenen. Amíg ezt nem teszed meg, addig a kis bogár a füledben folyton duruzsolni fogja, hogy még dolgod van a múltaddal. Talán ha elhatározod magad, nem lesz olyan nehéz újra elővenni a múltat és minden egyes részletet töviről hegyire újra átgondolni. Hidd el, minél hamarabb veselkedsz neki, annál előbb szabadulsz!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top