nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 12. 01.: Engedj teret a lazulásnak!

Az utóbbi időben sokat dolgoztál egy projekten, ezért nem igazán maradt időd a szeretteidre. Most végre itt az idő a napi horoszkóp szerint, hogy kipihend magad és foglalkozhass a családoddal.

Kos

Rád bíznak egy feladatot, amiben szabad kezet kapsz a napi horoszkóp szerint. Valaki azonban bele szeretne szólni, egyfolytában ott legyeskedik körülötted, hogy elmondhassa a véleményét. Kéretlen tanácsot akarna adni ügyben, ami téged meglehetősen frusztrál. Nem tudod, hogyan állítsd le, hogyan hárítsd a jóakaratot. Sarkadra kell azonban állnod, mielőtt végleg rád telepszik és már nem lesz lehetőséged visszapattintani a labdát. Légy bátor, határozott és őszinte!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Panda maci pihen

Lazulás (Fotó: Pixabay)

Bika

Attól még, hogy mások hibát követtek el, neked még nem kell vállalnod a felelősséget! Valaki magával akar rántani az általa főzött ragadós-nyúlós „katyvaszba”, ám mivel neked nincs semmilyen részed a dologban, gyorsan és világosan önts tiszta vizet a pohárba, és hozd mindenki tudtára, hogy ne akarjanak semmit a nyakadba varrni, amihez egyáltalán nincs semmi közöd.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A családodat és a kollégáidat nem választhatod meg, ami ez esetben elég kényelmetlenül érint. Nem jössz ki valakivel, akárhogy erőlködsz is, de semmiképp nem szeretnél képmutató lenni és önmagadat meghazudtolni csak azért, hogy jó kapcsolatot ápolj. Légy őszinte, de semmiképp ne ellenszenves! Próbálj toleranciát gyakorolni, nehogy te gyere ki a helyzetből negatívan és azt mondják rólad, hogy nincs benned semmi alkalmazkodóképesség!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kissé feszültnek érzed magad, túl sok minden nyomja a lelked. Ne tartogass ennyi nyomasztó dolgot magadban, tégy a megoldásukról, hisz a problémák különben sajnos, csak egyre szaporodnak! Amennyiben elbizonytalanodnál, kérd ki olyan személyek tanácsát, akikben megbízol, akik soha nem élnének vissza a bizalmaddal. Ne tarts attól, hogy másra bízod a problémáidat, hisz ha beszélsz róluk, talán már azzal is közelebb juthatsz a megoldásukhoz!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Valaki olyasfajta szívességet kér tőled, amellyel egyáltalán nem értesz egyet, a dolog az elveiddel tökéletesen szemben áll, de nem tudod, hogyan utasítsd vissza. Bár pontosan tudja mindenki rólad, hogy te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, valaki túl sokat vár el, túl nagy áldozatot kell érte hoznod. Ne félj nemet mondani abban az esetben, ha azt érzed, hogy hátrányodra válhat a dolog!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Régóta nagyon intenzíven dolgozol egy olyan projekten, amelyet rád bízott a felettesed. Bár eleinte nem gondoltad, hogy sikerülhet egyedül úrrá lenni a vele járó megannyi nehézségen, most már látod a fényt az alagút végén. Ez rendkívüli elégedettséggel tölt el, hisz magadnak is bizonyítottad, hogy kitartással, kemény munkával minden sikerülhet. Lépj előre hat mezőt!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Bár nem minden a terveid szerint alakul, pillanatnyilag kész vagy beletörődni ebbe, hisz nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok menetét. Bár a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ebben az esetben neked is könnyebbséget jelent sodródni az eseményekkel, abban bízva, hátha jó irányba sodor majd az ár magával. A pillanatnak élj, a jövő pedig majd alakul magától!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Hibáztál egy bizonyos dologban és ezt a csorbát kellene kiköszörülnöd egy ideje, de nem jársz sikerrel. Ha azonban ez eddig nem nagyon ment, felesleges tovább izzadnod miatta. Próbálj továbblépni és a jövőbe tekinteni, hisz ha egyfolytában erre az egy hibára koncentrálsz, észre sem veszed az új dolgokat magad körül. Ebből okultál, megjegyezted, igyekezz legközelebb nem megbotlani ugyanabban a kőben!

Napi horoszkóp

Óvatosan lépdelj! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A dolgok megváltozni látszanak, pontosan nem tudod azonban, hogy merrefelé mennek. Épp ezért nem is tudod kiszámítani, mi és hogyan fog történni és az milyen irányban befolyásolja majd az életedet, de talán jobb is ez így. Nem kell mindig matekozni, mert ha beleveszel a számok sűrűjébe, nem fogsz tudni kikeveredni belőle egykönnyen. Dőlj hátra egy kicsit, és hagyd, hogy maguktól rendeződjenek a dolgok!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Bár nem vagy az a jellegzetes vezető típus, most mégis olyan szituáció adódik, ahol neked kell a leghatározottabbnak lenned és kimondanod a végső szót. Elsőre nem érzed túl testhezállónak a feladatot, ám mivel más választásod nem nagyon van, kénytelen vagy te a sarkadra állni. Néha ilyen helyzetekre is szükség van, mert ezek a dolgok csak keményebbé tesznek.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Valakik a környezetedben olyasmibe szeretnének belevágni, amellyel kapcsolatosan neked csak negatív tapasztalataid vannak. Hezitálsz, nem tudod, hogyan mondd ezt el nekik, hisz noha nagyon lelkesek, nem akarnál nekik rosszat. Te már megjártad ezt az ösvényt, óvatosan tehát figyelmeztesd őket arra, milyen veszélyekkel járhat az út, így nem fog később lelkiismeret-furdalás gyötörni azért, hogy nem szóltál, amíg a baj elkerülhető volt.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Olyan terveid vannak, amelyek nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyerik majd, ettől függetlenül azonban sziklaszilárdan hiszel magadban, nem tud kizökkenteni mások ellenvetése sem. Most semmi más nem fontos, csupán az, hogy te elhidd, sikerülhet, és ne engedd, hogy bogarat tegyenek a füledbe, ami elbizonytalanítana. Mutasd meg másoknak, hogy van elég önbizalmad!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top