nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 12. 02.: Büszke lehetsz magadra!

Olyan feladatra találtál megoldást, amiről a környezetedben lévők már rég lemondtak. Sikeredhez méltón elismerés dukál a napi horoszkóp szerint, zsebeld be a dicsérő szavakat!

Kos

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron a vezetői vénáját szeretné rajtad tesztelni és gyakorolni a napi horoszkóp szerint. Minden lépésedbe beleköt, egyfolytában azt érezteti veled, hogy jobban teszed, ha engedelmesen, az általa támasztott elvárásoknak megfelelően csinálod a dolgod. Az a kérdés, hogy ki mersz-e állni a saját érdekeidért. Most érdemes a sarkadra állnod, mert határozottan az értésére kell adnod, hogy nem szorulsz senkire!

Még több horoszkóp Kosoknak:

boldog nő

Büszke lehetsz magadra! (fotó: Pixabay)

Bika

Úgy érzed, túl sok időt vesztegettél egy bizonyos dologra, amely nem hozott akkora hasznot, mint amekkorát a befektetett munkával arányosan reméltél. Ez egy kicsit frusztrál, úgy érzed ugyanis, hogy ehelyett sokkal inkább foglalkozhattál volna olyasmivel is, ami jobban megérte volna, minden szempontból. Nem érdemes azonban sokáig ezen rágódnod, hisz ez már megtörtént, hamarabb kellett volna feleszmélned és észrevenned a dolog haszontalanságát.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Mindig nagyon igyekszel a maximumot kihozni magadból, mert mindenben a tökéletesre törekszel. Ne fogadd el azonban, hogy ez a saját életed és a kapcsolataid rovására menjen. Néha engedned kell, és érdemes tudomásul venni, hogy nem minden rajtad múlik, mert bárhogyan is igyekszel, az élet sajnálatos módon felülírhatja a szándékaidat. Ha esetleg így alakulna, törődj bele, és emiatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Bár eddig megpróbáltál a békesség kedvéért köntörfalazni, ez nem tűnik működőképesnek. Itt az ideje annak, hogy őszintén kimondd, ami benned van, mert nem kell elhallgatnod semmit. Ha véleményed van, ne titkold el, igenis vállald az álláspontodat akkor is, ha tudod, hogy mások az adott ügyről nem egészen így gondolkodnak. Légy bátran önmagad, és ne törődj azzal, hogy ez vajon kinek nem fog tetszeni. Mert akkor mi van?

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Mindenáron ragaszkodsz egy bizonyos dologhoz annak ellenére is, hogy a többiek már rég lemondtak róla. Te még mindig próbálkozol, ezért magadra vállalsz minden felelősséget. Ezen a ponton azonban érdemes elgondolkodnod, hisz egyáltalán nem biztos, hogy érdemes futnod a köröket, nincs ugyanis garantálva a siker. Most még nem késő belátnod, hogy nincs esély, nyiss inkább más kihívások felé!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az Élet, hogy háttérbe szorultak a saját céljaid és sok esetben az értékrendeden és elveiden jóval túlmutató ügyekbe keveredtél akaratodon kívül csak azért, hogy mások elvárásainak megfelelhess. Most azonban eljött az idő, hogy vastagon meghúzd azt a bizonyos határvonalat, amely nem teszi lehetővé még azt sem, hogy ilyen helyzeteknek akár csak a közelébe kerülhess.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Egy véletlen botlás miatt főhet a fejed, és miközben mihamarabb végezni szerettél volna, most dupla annyi munkádba kerül korrigálni a hibát. A kétségbeesett kapkodás helyett azonban állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabban menteni a menthetőt. Nem lehetetlen, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dolgához.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Olyasmire vállalkoztál talán kicsit elhamarkodottan, ami még neked is elég nagy falatnak bizonyul. Nem biztos, hogy megvan benned a kellő bátorság és tapasztalat ahhoz, hogy megugorhasd az akadályt. Ezért mielőtt belevágnál a dologba, alaposan rágd meg ezt a falatot, mert ha megakad a torkodon, még baj is lehet belőle! Kevesebb a baj azzal, ha időben megállsz, az viszont már sokkal kellemetlenebb lehet, ha különösebb mérlegelés nélkül kezdesz bele valamibe.

Heti horoszkóp

Légy az idő ura (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Olyan személyek várnak tőled magyarázatot egy bizonyos dologgal kapcsolatban, akik más esetben emberszámba sem vesznek. Fontos tudnod, hogy csak azért, mert valaki számonkér rajtad valamit, még egyáltalán nem biztos, hogy neked szolgálatkész beosztottként kell tisztelegned, s részletesen számot adni minden apró részletről csupán azért, hogy valakiben erősítsd a tudatot, hogy ő a vezér. Járd a saját utadat!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy igen kellemetlen szituációban valaki elvárja tőled, hogy te találd meg a megoldást és mondd ki a végső szót, minden felelősséget rád testálva ezzel. Csak azért azonban, mert valaki menekülni szeretne a helyzetből, neked még nem kell vállalnod semmit, amihez alig van közöd, ráadásul az értékrendeddel is teljesen összeegyeztethetetlen. Ne vidd el a balhét mások helyett. Állj a sarkadra és legyél határozott!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nagy elégedettséggel nyugtázod, hogy megérte valamire várni, noha a türelmed már igencsak megfogyatkozott. Ám most rengeteg munka és befektetett energia után végre sikerült átszakítanod a célszalagot, ami azért tölt el különösen nagy büszkeséggel, mert a saját erődből érted el azt, amit most már senki nem vehet el tőled! Rengeted élménnyel gazdagodtál, és ezt próbáld feldolgozni, az ünneplés után meg mihamarabb térj vissza a régi kerékvágásba!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Olyasmivel kapcsolatban vívsz szélmalomharcot, aminek első pillantásra semmi értelme, nem látszik ugyanis, hogy hosszú távú eredményt hozna. Ennek ellenére nagyon kitartó vagy, és bár a többiek már lemondtak róla, te még mindig keményen dolgozol rajta. Senki nem gondolná, hogy az ügyben váratlan fordulat következik be, mert a kitartásod eredményre vezet. Az elért sikert csakis a magabiztosságodnak köszönheted. Légy büszke magadra!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top