nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 12. 05.: Bízz magadban!

Nincs minden kudarcra ítélve. Bíznod kell magadban, hiszen minden csak rajtad múlik a napi horoszkóp szerint!

Kos

Ezt a napot akkor könyvelheted el pozitívan, ha minden kínálkozó lehetőséget megragadsz, és egy percet sem pihensz. Eleinte úgy érezheted a napi horoszkóp szerint, hogy összecsapnak fejed felett a hullámok, de pár óra elteltével tökéletesen ura leszel a helyzetnek. Munkádban várják az ötleteidet, amiben nincs is hiányod. Magánéletedben bonyolultabb a helyzet, mivel türelmetlenséged miatt konfliktushelyzet alakulhat ki vasárnap. Estére próbáld elsimítani a dolgot, mert nem jó haraggal a szívedben nyugovóra térni!

Még több horoszkóp Kosoknak:

súlyemelő nő

Bízz magadban! (fotó: Pixabay)

Bika

Vasárnap a várakozásaidnak megfelelően alakul minden körülötted, s egyszerűen nem tudsz hibázni, hiszen minden dobásod a kosárban landol. Rendkívül megnyugtató tehát a tudat, hogy fut a szekér és neked nem kell különösebben görcsölnöd semmin. Ne lankadjon azonban a figyelmed, s kiváltképp ne bízd el magad! Bármikor jöhet ugyanis valamilyen váratlan fordulat, amikor azonnal reagálnod kell, s akkor az önhittség könnyen visszaüthet. Légy résen és akkor semmi baj nem történhet!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A kiegyensúlyozott légkör mindig inspiráló számodra. Mostanában semmi okod panaszra, hiszen minden a legsimábban zajlik. Azonban ha túl magabiztossá válsz, hibázhatsz is. Meggondolatlanul elfecseghetsz olyasmit, amit másvalaki eddig titokként kezelt. Különösen a munkahelyeden tegyél lakatot a szádra. A pasiddal, különösen, ha régóta vagytok együtt, harmonikus napnak néztek elébe, talán egy romantikus vacsora vagy mozi is beleférhet.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A főnököd fontos ügyet bíz rád, amit a megfelelő diszkrécióval, a tőled telhető legnagyobb odaadással kell megoldanod, ugyanakkor ez bizonyítási lehetőség is a számodra. Noha a felelősség egy pillanatra megrémiszt, azt is pontosan tudod, hogy nem hátrálhatsz ki csak úgy ebből a helyzetből, mert azzal igen nagy csalódást okoznál neki és magadnak is. Ne akard azonban összecsapni az egészet, ülj le, gondolkodj, készíts tervet és csak akkor vágj bele, ha már minden összeállt a fejedben. Ne húzd azonban sokáig az időt, mert viszonylag gyorsan kellene valamilyen eredményt produkálnod!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma fontos döntés előtt állsz, amely a jövőben meghatározhatja az életed, te azonban nem nagyon szereted a változásokat, mindig mindenhez a végsőkig ragaszkodsz, még akkor is, ha eléggé nyilvánvaló, hogy az adott helyzetből már semmi jót nem tudsz kihozni. Higgy abban, hogy ha most végre elhatározásra jutsz, tényleg egy sor élménnyel gazdagodhatsz. Add meg az esélyt magadnak erre! S az sem közömbös, hogy amennyiben letérsz a járt útról, új ismeretekre tehetsz szert, tapasztalatokat gyűjthetsz, s ez a későbbiekben igen hasznosnak bizonyulhat!

Napi horoszkóp

Hagyd magad mögött a múltat! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Régóta dolgozol egy bizonyos ügyön, így nem csoda, ha vasárnap révén még inkább azt érzed, hogy kezdesz már fáradni, épp ezért időnként az is eszedbe jut, mi lenne, ha feladnád az egészet. Hiába szeretnél azonban elmenekülni a kihívás elől, nagyon úgy néz ki, hogy ezt nem tudod megúszni. Sokkal jobban jársz, ha újratervezel mindent, sorra veszed az egyes fázisokat és igyekszel mihamarabb pontot tenni az ügy végére. Hidd el, te is sokkal nyugodtabb leszel, hiszen nem okozol csalódást sem másoknak, sem önmagadnak!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szeretsz biztonsági játékot játszani, s mindig igyekszel minimalizálni a kockázatokat. Ám ma mégis olyan helyzet adódik, amelyben egyszerűen nincs más választásod, mint egy lapra feltenni mindent, hiszen pontosan tudod, hogy másképp nem fogsz nyerni sem. Az első pillanatban rendkívül frusztrál a tudat, hogy ezúttal benne van a pakliban a bukás lehetősége is, ám ha inkább csak kihívásként tekintesz a helyzetre, és próbálsz kívülállóként tekinteni az egész ügyre, még az is lehet, hogy megtalálod benne a motivációt, ami talán elfeledteti veled, hogy mekkora a tét. Bízz magadban!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Közeleg az év vége és úgy érzed, túl hosszú ideje futsz a mókuskerékben. Emiatt azt gondolod, változásra van szükséged ahhoz, hogy ismét teljes erőbedobással tehesd a dolgodat, s még örömet is lelj a munkádban. Ez az érzés mostanra olyannyira elhatalmasodott rajtad, hogy kész vagy végiggondolni, mi lenne az, ami kiemel a hétköznapok szürkeségéből. Ne késlekedj, indulj el és keress új élményeket! Ha ugyanis minden nap minden egyes percében ugyanazt csinálod, elég gyorsan belefásulsz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagyon vékony jégen próbálsz egyensúlyozni, ezért folyamatosan az lebeg a szemed előtt, hogy mi lesz, ha beszakad a jég és a hideg vízbe esel. Mi lenne?! Maximum vizes leszel és fázni fogsz egy kicsit! Nem a világ vége, de nyilvánvalóan érdemes biztonságosabb helyet keresned ahhoz, hogy ezt a kockázatot elkerülve élvezhesd azt, amit csinálsz. Ha ugyanis folyton az lebeg a szemed előtt, hogy mi lesz, ha…, hidd el, előbb vagy utóbb, de biztosan meg is fog történni! Ha szeretnéd ezt elkerülni, olyan utat válassz magadnak, amit biztonságosabbnak gondolsz!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Vasárnap egy véletlen botlás következtében húzzák rád a vizes lepedőt, arra sem kapsz esélyt, hogy kimagyarázd magad. Folyton a fejedre olvassák, hol és mit hibáztál, amelyet a környezeted szerint neked csendben kellene tűrnöd. Mivel azonban mostanra megelégelted ezt állapotot, állj a sarkadra, keress olyan eszközöket, amelyekkel korrigálhatsz, vagy egy kicsit kozmetikázhatsz véletlen botlásodon és mutasd meg mindenkinek, hogy kissé igazságtalanul ítéltek el egy javítható hiba miatt. Menni fog, csak hinned kell magadban!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Elég elfoglalt életet élsz mostanában, így nem férnek bele plusz programok. Ma azonban olyan helyzet adódik, hogy fel kell szabadítanod egy kis időt és szánnod kell valakire néhány órát az életedből. A találkozás feltölt, az illető nagyon hasznos tanácsokkal lát el, amiket jól tudsz majd a jövőben alkalmazni. Időnként az embernek szüksége van ilyen jellegű beszélgetésekre is, arra, hogy kiszálljon egy kicsit a mókuskerékből és ne csak a monotonitásban éljen. Igyekezz több ilyesfajta programot csinálni, mert ez csak jó neked!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagyon koncentrálsz a munkádra, teljesen elfoglal, semmi másra nem marad sem időd, sem energiád. Lehet, hogy most sikert sikerre halmozol, de nem biztos, hogy hosszútávon kifizetődő lesz. Ha kiesel ugyanis a vérkeringésből, lemaradsz és mire felfigyelsz, már elveszítettél embereket magad körül és nem fogsz tudni beilleszkedni a társaságba. Nem biztos, hogy érdemes a karriered oltárán feláldozni a barátaid. Még azelőtt melegítsd fel kihűlt kapcsolataid, mielőtt túl késő lesz!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top