Napi horoszkóp 2021. 12. 19.: Vasárnap sincs idő a pihenésre

nlc | 2021. December 19.
A hétvége utolsó napján is sok lesz a tennivalód a napi horoszkóp szerint, de szerencsére lesz hozzá elég akaraterőd és energiád, hogy véghezvidd, amit elkezdtél.

Kos

Ebben a hideg időben a hangulatod is lehűl. Nem vagy túlságosan energikus. Éppen ezért jót tenne a napi horoszkóp szerint, ha fizikai munkával, például kinti tevékenységgel vagy sporttal felturbóznád kicsit az energiáidat. Nem lehet minden este a TV előtt kucorodva feküdni. Az egészségednek sem tesz jót. Sokkal derűsebb és energikusabb leszel akkor, ha odafigyelsz a testi-lelki szimbiózisra.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Ünnepi sütisütés (fotó: Pixabay)

Bika

Rád nem jellemző, hogy színpadias trükkökhöz folyamodsz. Most mégis, éppen a családi béke megteremtése érdekében kicsit kiszínezed a dolgokat. A Vénusz, Szaturnusz hosszasan kapcsolódik egymáshoz. Át kell gondolni az anyagi lehetőségeidet. Van valaki a közeledben, akinek sokkal nagyobbak az igényei, mint amit a valós helyzet megenged. Megfontoltsággal megoldható a helyzet. Párkapcsolatod virágzik, rózsaszín felhőben várjátok közösen az ünnepeket. A vasárnap jó alkalom lehet mézeskalácssütésre is.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon sok dolgod lesz vasárnap. Elképzelhető az is, hogy túlvállalod magad. A Merkúr, Uránusz jó kapcsolata megsokszorozza a képességeidet, tehetségedet. Már csak az a kérdés, mire fordítod ezeket. Elsősorban a kapcsolatok építése és az adás-vétel területén lehetsz sikeres. Egy jól megírt terv most a siker záloga, ne félj elfogadni mások tanácsait sem. Délután megengedheted magadnak a pihenést, rád fér, relaxálj!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Az elmúlt időszakban sokat tettél azért, hogy most learasd a munkád gyümölcsét. Nem megy egyszerűen, de hidd el, olyan kevés kell már ahhoz, hogy megvalósuljon az álmod, és végre valóban azon a helyen legyél, ami megillet. Minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy anyagilag megfelelő helyzetbe kerülj. A hivatásoddal kapcsolatban is előfordulhat, hogy jó hírt vagy új lehetőséget kapsz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Számodra a szervezés, mások irányítása, a többiek sorsa fölötti rendelkezés elengedhetetlen. A mai nap megnyithat olyan kapukat is, amelyekre eddig nem gondoltál. Bátran lépj, akár teljesen ismeretlen területre is. Tehetséged váratlan helyzetekben tud a legjobban kibontakozni. Ha eldöntötted, hogy vállalkozol, most semmi nem állíthat meg. Bízz magadban és a siker nem marad el. Délután ebéd után menj ki sétálni a szabadba, szellőztesd ki a fejed, jót fog tenni!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A lehetőségek kapuja nyitva áll. Ha nem is ma, de hamarosan olyan ajánlatot kaphatsz, amit lehetetlen visszautasítani. Kollégákból verbuvált társasággal sok szép, új élményben lesz részed. Korcsolyázás vagy akár egy pohár forralt bor is beleférhet a vasárnapba. Kivételesen még a dolgok aprólékos körbejárását is elfelejted. Ugorj a mély vízbe – így a külvilág megismerheti az érzékenyebb oldaladat is.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A Jupiter, a nagy szerencse bolygója a születési jegyedben jár. Jelenleg céltudatot ad. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ne csak tervezz, hanem a megvalósítás is sikerüljön. A társaságban betöltött szereped változhat. Az égitestek most nem a kedves, beszédes énedet támogatják, hanem a vezetésre kész oldalad kerül előtérbe. Akad olyan szituáció is, amikor a családod kell vezetni egy bizonyos helyzetben. Ha elég karakán maradsz, akkor nem lehet gond.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Elsősorban a hivatásod területén lehetsz ma eredményes. Amibe most belefogsz, a jövődre nézve hoz eredményeket. A magánéleted harmonikusan alakul, de azért elképzelhető, hogy a társad néha kifogásolja, hogy keveset vagy vele. Magyarázd el, hogy amit teszel, az mindkettőtök számára pozitívumokat szül – elsősorban anyagi területen. Amúgy is hamarosan itt az év végi leállás, és akkor több időtök lesz a minőségi együttlétre, hiszen neked is igényed van rá.

Ünnepi hangulatban (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A születési jegyedben járó Szaturnusz épp hátrál: megismétlődhet egy korábbi próbatétel. Elsősorban lelkileg és a személyiségedben érezheted a változtatás szükségességét, esetenként kényszerét. Az akadályokat csak akkor tudod leküzdeni, ha felülemelkedsz a problémákon, és kis darabkák helyett a nagy egészet szemléled. A barátaid szívesen segítenek, ha hagyod. Éppen ezért, ha invitálnak egy közös délután eltöltésére, ne zárkózz el!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A Bak jegyűekre az akaraterő mellett gyakran jellemző a kishitűség is. Ebben az időszakban kell, hogy érezd, fontos vagy. Ne engedd ki a lehetőséget a kezeid közül. Kitartással, remek ötletekkel a célegyenesbe kerülsz. Tartsd nyitva a szemed, és az új kapcsolatok sorából szűrd ki azokat, amelyek a továbbjutásodat szolgálják. A nap végén a főnököd is jó hírrel szolgál. Elismerés jár a munkád után. Zsebeld be és ünnepeld magad, megérdemled!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A hangulatod ma kiváló, az energiaszinted magas. Felcsillan a lehetőség, hogy egy új területen képezd magad. A Vízöntő sok értékes szellemi tulajdonságot hordoz. Ebben az életszakaszodban csak jót hozhat, ha újra tanulmányokba kezdesz, egyelőre egy tanfolyam képében. De ha sikerül rákapnod az újdonság ízére, jövőre biztosan megtalálod a folytatást. Ne félj az új dolgoktól és a változtatástól. Ha belevágsz, csak profitálni fogsz belőle.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Vedd számba az eredményeidet. Az elmúlt napok sok mindenre megtaníthattak. Elsősorban arra, hogy tervezéssel és kitartással minden elérhető. Az otthon és a hivatás harmonikus kapcsolata kerül a középpontba. Ma szívesen foglalkozol a családdal és a lakással. Színes, változatos ötleteidnek kedvez a téli hónap varázsa. A karácsonyi közös díszítés feldobja a hangulatodat. Emberi kapcsolataid szenzációsak.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version