Napi horoszkóp 2021. 12. 20.: Ünnepi hangulatban leszel

nlc | 2021. December 20.
Ahogy közeleg a karácsony, úgy kezdesz demotiváltabb és lassabb lenni a munkában. Ha szeretnél időben befejezni mindent, még nyomd meg az utolsó napokat a napi horoszkóp tanácsa szerint!

Kos

Bomba formában vagy testileg és lelkileg is, amitől szuperül teljesítesz a melóban hétfőn. Tényleg egyfolytában megdicsérnek, aminek viszont nem mindegyik kollégád örül annyira. A napi horoszkóp tanácsa szerint ne hagyd, hogy lehúzzanak, igenis megérdemled az elismeréseket! Amennyiben van párkapcsolatod, egy nyugisabb időszaknak néztek elébe. Átjár benneteket az ünnepi készülődés öröme és meghittség száll rátok.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Karácsonyra várva (Fotó: Pixabay)

Bika

Ma valahogy sehol sem találod a helyedet, nem értesz szót a munkatársaiddal és a barátaiddal, sőt a pasiddal sem vagytok most épp egy hullámhosszon. Ez csak átmeneti időszak, ne agyalj rajta túl sokat, mert annál tovább tart! Estére sikerül megnyugodnod és újra megtalálnod a belső békét. Engeszteld ki a kedvesedet, ne térjetek nyugovóra haraggal a szívetekben, mert az nem tesz jót senkinek.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Karácsony közeledtével valahogy a kissé sivár megszokott, irodai környezet nem inspirál túlságosan, pedig ma nagy szükséged van a kreativitásodra! Ha a munkahelyed és a főnököd is lehetővé teszi, mi lenne, ha kivételesen egy jó hangulatú, ám csendes kávézóból dolgoznál? Úgy biztosan könnyebben jönnek majd a szuper ötletek! Egy utolsó lendületre van szükség még az ünnepek előtt. Kitartás!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Megtévesztőek lehetnek ma a megérzéseid, mivel elég változékony hangulatban vagy. Nem kell elnyomnod magadban ezeket, de azért ne az első benyomásod alapján ítélj, mindenkinek adj még egy esélyt! Amennyiben van gyermeked, vele is légy megértőbb és türelmesebb, hiszen ő is fáradt lehet, így az év vége felé. Ha úgy érzed, hogy feszültebb vagy a kelleténél, menj el sétálni! Ne szegje kedved a hideg sem, hidd el, csak felfrissülsz tőle!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Tele vagy energiával, megállíthatatlannak érzed magad, kivéve, ha a melóról van szó. Minden máshoz van kedved, de egyszerűen képtelen vagy dolgozni, pedig kénytelen leszel rávenni magad, ha nem akarsz egész héten túlórázni és még karácsony napján is dolgozni. Pénzügyeid kedvezően alakulnak, talán az év végi bónusz az, ami felduzzasztja a pénztárcádat. Már csak ezért is érdemes meghúzni az utolsó napokat és megmutatni, hogy érdemes voltál a jutalomra.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Az egyik kollégád megpróbálhat manipulálni, hogy közelebb kerüljön a céljához. Ne dőlj be neki, mert hosszú távon még rosszul is járhatsz, ha mellé állsz és támogatod. Extra romantikus hangulatban vagy, szinte minden pillanatban a barátodra gondolsz, nem is igazán tudsz másra koncentrálni. Mázli, hogy nincs sok melód, főleg nem határidősek! Este már lesz időd a romantikára is.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Próbálj meg nyugodt és racionális maradni hétfőn, ne hagyd, hogy eluralkodjanak rajtad az érzelmeid! Ma különösen fontos a jövőd szempontjából, hogy profi benyomását keltsd a főnököd és a partnerek előtt. Ma állj a sarkadra, kommunikálj sokkal határozottabban és ne agyalj azon, hogy mik a hibalehetőségek! Ha jól sikerül a tárgyalás, talán még előléptetés is lehet belőle.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Csak mert holnap is még meló, még nem kell ma este otthon gubbasztanod! Attól még jól érezheted magadat, hogy nem maradsz hajnalig és csak alkoholmentes koktéllal koccintasz. Ne hagyd ki tehát a barátok invitálását, mert még az is lehet, hogy megismerkedsz valakivel a bárban az esti kvíz alkalmából. Ki tudja, talán az idei karácsonyt már együtt is tölthetitek és ő lesz a nagy Ő!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szuper az idő, a melóban sincs sok feszkó, te pedig ettől már most ünnepi hangulatban vagy. Azért legalább azt a néhány feladatot tudd le, amit mára terveztél, hogy már ezekkel se kelljen foglalkoznod. Párkapcsolatodban végre lenyugodnak a kedélyek és stabilitás, nyugalom és megértés várható. Hagyd, hogy a párod kényeztessen és kedvedben járjon, hiszen megérdemled.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Rengeteg elintéznivalód van mára és mindennel szeretnél végezni, de sajnos közbeszólhat egy-két váratlan esemény, ami felborítja a terveidet. Próbáld meg rugalmasan kezelni, különben az egész nap idegeskedéssel megy majd el, és nem marad időd a maradék ajándék megvásárlására, amit délutánra terveztél. Készíts ütemtervet, az mankó lehet számodra és gyorsabban is végzel a nem várt feladatokkal is!

Együtt (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Reggel még úgy érezheted, hogy biztosan nem tudsz ma befejezni mindent, de ha nem hagyod kizökkenteni magadat és egész nap feszes tempóban dolgozol, simán a végére érsz a dolgaidnak, és még túlóráznod sem kell. Délelőtt kapcsolj turbó üzemmódra, tudd le mielőbb a feladataidat, utána sokkal felszabadultabban fogsz tudni szórakozni. Este lesz idő a nyújtózásra.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egy váratlan kiadás teljesen felborítja a terveidet, elsőre talán úgy tűnhet, hogy még a régóta szervezett síelést is le kell mondanod. Nézd át a pénzügyeidet alaposan, valószínűleg csak egy kis átcsoportosításra és spórolásra lesz szükség, ne gondolj egyből a legrosszabbra! Karácsonykor sem kell túlköltekezned magad. Beszéld meg a szeretteiddel, hogy az idén ne ajándékozzatok, hanem inkább csak legyetek együtt finom ételek és italok társaságában, meghittségben.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version