Napi horoszkóp 2022. 01. 03.: Karriered szárnyal

nlc | 2022. Január 03.
Kreativitásodnak, lelkesedésednek köszönhetően új lehetőségek adódhatnak számodra. Használd hát ki a csillagok pozitív állását a napi horoszkóp tanácsa szerint.

Kos

A szakmádban és a magánélet területén is sikerekre számíthatsz a napi horoszkóp szerint. Nehéz mindezt egy napra bezsúfolni. Számíts a kedvező változásokra, de ne kívánd, hogy azok egy nap, egy hét alatt történjenek meg. Tudd, hogy egy jó irányú folyamat részese vagy. Mindenesetre már most úgy érzed magad, mint akinek szárnyai nőttek. Jól indul ez az év, igaz? Erre vágytál és lám, minden jól alakul.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Boldog mosoly (Fotó: Pixabay)

Bika

Gyorsaság, élénk reakciók jellemeznek. Nem megszokott, hogy a Bika jegy szülötte ennyire aktív legyen. Szerencsés konstelláció az égbolt jelenlegi kínálata. Ha valakivel laza kapcsolatot ápolsz, de szeretnéd szorosabbra fűzni, megteheted. Ma a Vénusz és Jupiter kapcsolat tálcán kínálja a legjobb megoldást. Ki tudja, talán titkon ő is arra várt, hogy lépjetek előre és lehetőleg együtt tegyétek meg azt. Új év, új élet!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Életed legjobb időszakát éled. Gondolkodásod felpörög. Szívesen vállalkozol vezető szerepre. Mivel nem vagy túl kitartó, inkább csak rövid távon gondolkodj. Amit most kitalálsz, az meg is valósul. A szerelmi életed is sínen van végre. Párod figyelmes és elkényeztet, folyamatosan igyekszik a kedvedben járni. Azért ne csak azt várd, hogy kapj, hanem adj is cserébe, hiszen így lehet fenntartani a szimbiózist!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Igazi sikerekre számíthatsz hétfőn. Nehéz órákra lebontani, mikor várható a legnagyobb öröm, de abban biztos lehetsz, ha eldobod a kishitűséged, szinte öledbe hullik a lehetőség. Várhatóan sok munkád lesz, de ezek közel állnak a szívedhez, és nem kell túlzottan megerőltetned magad. Az újév új lendületet hoz magával. Karriered építgeted, lelkesedésed a főnökeid is értékelik.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Kezedbe ragadod az irányítást. Semmi kétséged nincs, kizárólag te lehetsz a megoldás záloga. Szerelemről és vállalkozásokról pozitívan gondolkodsz ma. Jól teszed, hiszen elképzelhető egy új felkérés, új munkaterület, amit azonnal elvállalsz. A harmonikus magánélet pedig jó alapot ad mindenhez. Kedveseddel szép időszakot éltek meg. Mindenben támogatjátok egymást, így bátran vágsz bele a felkínálkozó karrierlehetőségekbe.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Remek érzés számodra, hogy egyre több pénz érkezik a számládra. Megdolgoztál érte. Most pedig learathatod a babérokat. Ezek a sikerek elsősorban a hivatásodban várhatóak, de ha kicsit könnyedebben kezeled a magánéletet, ott is van minek örülnöd. Valószínűleg a baráti körödből kerülhet valaki az utadba, akire érdemes figyelned.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A születési jegyedben járó Mars, kapcsolatban a Merkúrral, fantasztikusan feldobottá tesz hétfőn. Szinte semmi mást nem érzel, csak energiát, vidámságot, vállalkozó kedvet. Egyre jobban vonzanak a kalandok. Úgy érzed, szinte beléd bújt a kisördög. Hódítani akarsz, és számba venni a rajongóidat. Egy munkahelyi szilveszteri afterparty is kialakulóban látszik.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ha volt is benned fenntartás egy új kapcsolattal szemben, mára már megadod magad. Nem igazi megadás, végképp nem feladás. Tudatosan, saját akaratodból döntesz egy kapcsolat vagy egy nézet elfogadása mellett. Feltehetően az otthonodat is érinti a döntés, bár semmit nem kell elhamarkodnod. Munkahelyeden új kihívások várnak ma rád. Van olyan személy, akivel együtt kell dolgoznod, még akkor is, ha semmi kedved hozzá. Ne hátrálj meg, hiszen a sikeres projekt megvalósításához keresve sem kaphattál volna nagyobb segítséget a személyében.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Te vagy a hétfői nap legnagyobb optimistája. Bármire vágysz, biztos, hogy jó úton haladsz felé. A megvalósításban sokat segítenek a pozitív gondolataid. Pénzügyeidet is derűlátóan kezeled. Elképzelhető azért egy kis túlköltés, de ebben a szakaszban még nem jelent veszélyt a bankszámládra. Azért légy óvatos, ne hagyd, hogy az év eleji kamu leárazások magukkal rántsanak és olyanokat is vásárolj, amire igazából semmi szükséged sincs.

Sok kicsi sokat ér (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Használd ki ezt a nagyon kedvező napot. A Vénusz és Jupiter kapcsolat neked különösen sok eredményt, kedvező fogadtatást, új lehetőségeket hoz. Ugyanakkor más lépéseket is tervezel. Szeretnéd rendezni a párkapcsolatodat. Azt még magad sem tudod eldönteni, hogy érdemes felrúgni az eddigit vagy jó lenne inkább foltozgatni. Este beszéljétek át a dolgokat és hozzatok döntést. Lehet, hogy egy párterápia javatokra szolgálna, vagy épp meggyőzne benneteket arról, hogy nem érdemes tovább egymás idejét pazarolni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma remekül vagy! A kommunikációért felelős Merkúr a születési jegyedben jár. Most éppen kitűnő kapcsolatban áll a Marssal. Energikus leszel, ötletes és legyőzhetetlen. Élvezd a sikereket, gyűjtsd a pozitív élményeket, de azért ne feledkezz meg másokról sem. Ha van gyermeked, legyél vele türelmesebb, tudod, hogy a szünet után nehéz neki is újra közösségbe járnia. Este töltsetek együtt több időt.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egyre jobban vonzanak az ismeretlen helyek, kipróbálatlan helyzetek. Mielőtt nagyon belelendülnél a kalandokba, végezz egy kis felmérést önmagadban. Alkalmas vagy mindarra, ami után vágyódsz? Nem csak a fantáziád az, ami elsodort? Legjobb, ha bevonod a barátaidat is. Minden szórakoztatóbb és biztonságosabb is társaságban. Lehet, hogy lehúznak a fellegekből a talaj nyújtotta biztonságba, de ne aggódj, minden jól alakul a nap végére.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version