nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 01. 14.: Jól beosztott idő

Ma végre mindennek a végére érsz, amit szerettél volna befejezni, és ez jóleső érzéssel tölt el. Ünnepeld meg a sikeredet a barátaiddal a napi horoszkóp ajánlása szerint, ez a te napod!

Kos

Valaki nemtetszésének és rólad alkotott negatív véleményének ad hangot a hátad mögött, ez azonban rövid úton a te füledbe is eljut. Mivel senki nem szereti, ha a tudtán kívül valaki kavar azért, hogy igazságtalanul megpróbálja beáldozni, igyekezz gyorsan elvágni ezt a szálat, s nézz egyenesen az illető szemébe. Úgy taktikázz azonban a napi horoszkóp szerint, hogy korántsem biztos, valóban ő lenne a pletyka forrása, így első körben igyekezz inkább körbejárni a kérdést, próbáld meg kiugrasztani a nyulat a bokorból.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Vekkeróra asztalon

Legyen időd mindenre (Fotó: Pixabay)

Bika

Határozott álláspontot képviselsz egy bizonyos dologgal kapcsolatosan, ám rá kell jönnöd, teljesen egyedül vagy a véleményeddel, emiatt azonban olyan érzésed van, mintha folyamatosan a széllel szemben mennél, ami ugyanis számodra egyértelmű, az mások számára abszolút elfogadhatatlan. Nem érdemes túl sok energiát fektetned abba, hogy mindenáron a saját oldaladra állítsd őket, igyekezz elfogadni, hogy ezt az utat egyedül kell végigjárnod, de motiváljon a tudat, hogy ezzel maradandót alkothatsz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon aggódsz valaki miatt, aki a szemed láttára rohan a vesztébe, teljesen figyelmen kívül hagyva minden kockázatot. Mivel azt érzed, hogy mindenképp meg kell próbálnod megállítani, még mielőtt szakadékba zuhanna, igyekezz egyenesen és határozottan elmondani neki, hogy ő ebből a helyzetből jól biztosan nem jöhet ki. Amennyiben az illető minden figyelmeztetés ellenére mégis folytatja a megkezdett utat, akkor semmit nem tudsz tenni ellene.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egész héten nagyon keményen dolgoztál, és úgy érezheted, hogy magadra nem maradt semmi idő. Ma viszont ez az érzés megváltozhat, hiszen a munkádnak gyümölcséből a feletteseid is leszűrhetik, hogy nem volt hiába a keserves munka. Ma adj magadnak egy kis szusszanásnyi időt, ha gondolod, akkor menj szórakozni a barátaiddal, vagy csak egyszerűen pihenj otthon. Megérdemled a kényeztetést!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Abszolút elégedett vagy a jelenlegi életeddel, sokat dolgoztál a céljaidért, önmagadat nem kímélve rengeteg időt, illetve energiát áldozva, és most szeretnéd egy kicsit élvezni a sikert. Annak ellenére, hogy senkinek semmi köze hozzád, mégis akadnak olyanok, akik mindenáron megpróbálnak beleszólni abba, hogyan kellene élni az életedet, hisz az ő értékrendjükön kívül esik az, amit csinálsz. Neked azonban nem kell senkivel foglalkoznod, ezt ne feledd!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Hosszú idő után végre ma van az első olyan nap, amikor sikerül jól beosztanod az idődet, mindenre jut energiád, amit elterveztél és mindent sikerül befejezned pontosan akkor, amikorra az kitűzted. Ez különösen boldoggá tesz, hisz olyasmivel is tudsz foglalkozni, ami máskor abszolút háttérbe szorul a zsúfolt életed miatt; ma ezekre is összpontosíts! Utána lazíts, dőlj hátra és igyekezz kicsit feltöltődni!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szerencséd van a mai napon, hisz olyasfajta lehetőséget kapsz az élettől, ami ahhoz fog majd hozzásegíteni, hogy elérj egy számodra kiemelten fontos célt. Mindenképp érdemes megragadnod az alkalmat, és majdnem mindegy, hogy mennyi időt és energiát kell erre áldoznod, hisz régóta álmodozol erről a bizonyos dologról, ezért nincs is min gondolkodnod. Ha szükséges, vonj be másokat is a projektbe, de csak olyanokat, akikben megbízol, és akik nem fogják helyetted learatni a babérokat!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A mai napod sokkal fárasztóbbra sikeredik annál, mint ahogyan azt az elején eltervezted, hisz te ugyan szívesen rövidre zárnád a munkát, de egyre-másra érkeznek a megbízások, annak érdekében pedig, hogy mindenkit boldoggá tegyél, gondolkodás nélkül igent mondasz. Így azonban saját magadat zsigereled ki. Legközelebb érdemes a saját határaidon belül maradni, és csak annyi feladatot vállalni, amennyi még neked is belefér, különben a mennyiség nagyon könnyen a minőség rovására mehet!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Valaminek lassan a végére érsz, ám legnagyobb bosszúságodra úgy tűnik, hiábavaló volt a sok munka és befektetett energia, nem olyannak tűnik ugyanis az eredmény, mint ami téged boldoggá tenne. Amennyiben van még rá lehetőséged, finomíts a dolgon, ha viszont már elúszott a hajó, akkor nem érdemes bosszankodnod emiatt, egyszerűen csak próbáld elfogadni az egészet úgy, ahogyan van.

Kutya cica egy asztalnál

Most mi legyen? (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Olyan helyzet adódik, amikor hirtelen minden szempár rád szegeződik, mert olyan érvekkel tudsz előállni, amelyekkel meggyőzhetsz több embert is, így végül sikeresek lehettek abban, amin mindannyian dolgoztok. Inspirálóan hat rád a nagy érdeklődés, határozottan és magabiztosan tudod előadni az álláspontodat, amelynek következtében sikerül is megnyerned a többség támogatását.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit tesz, amivel szinte azonnal kivívja mindenki ellenszenvét. Te viszont megsajnálod őt, próbálod megvédeni, és kéretlenül játszod a védőügyvéd szerepét. Rá kell azonban jönnöd, valahol mélyen mégiscsak benned is ott motoszkál az érzés, hogy olyasvalaki mellé állsz, akinek a dolgai a te értékrendedbe sem férnek bele. Nem kell minden elvedet feladva kiállnod az illető mellett!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kezd eleged lenni abból, hogy valaki mindig meg akarja mondani, hogy mit és hogyan kellene csinálnod, mintha neked semmi közöd nem lenne a saját életedhez. Nem kell tűrnöd, hogy mások a maguk útját kényszerítsék rád, állj ki magadért és hallasd a hangodat, hogy rájöhessenek, neked is vannak céljaid, olyan álmaid, amelyekért kész vagy harcolni. Hidd el, sokan nem is gondolják rólad, hogy a jámbor külső milyen kemény egyéniséget takar.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top