nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 01. 15.: Nem vagy elégedett

Túl nagyok az elvárásaid magaddal szemben, ezért lehet az, hogy elégedetlenséggel tölt el a mai nap. A napi horoszkóp tanácsa szerint ne legyél szigorú magadhoz!

Kos

Szombaton nagy elégedettséggel nyugtázod, hogy megérte valamire várni, noha a türelmed már igencsak fogyatkozóban volt. A rengeteg munka és befektetett energia most meghozhatja a maga gyümölcsét a napi horoszkóp szerint. A saját erődből érted el azt, amit most már senki nem vehet el tőled! Rengeted élménnyel gazdagodtál, ezt próbáld feldolgozni, ma ünnepelj kicsit a barátaiddal, de azután mihamarabb térj vissza a régi kerékvágásba, mert az élet nem áll meg, s újabb kihívások várnak rád!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Nő ül az ágyon fejét fogva

Nem megy minden simán (fotó: Unsplash)

Bika

Ma elégedetlen vagy a teljesítményeddel, mert úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból. Viszont annyira elfáradtál, hogy sem erőd, sem kedved bármiért is különösebben hajtani. Semmi baj, fogd fel ezt figyelmeztető jelként, és lassíts le. Tegyél félre mindent, felejtsd el kis időre azt, amin az agyad kattog, és keress valamilyen más, kifejezetten kellemes elfoglaltságot. Töltődj fel, és meglátod, ha némi kikapcsolódás után térsz vissza a munkádhoz, sokkal könnyebben fog menni minden.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A baráti társaságból valaki túlságosan nyomul rád, ami téged kifejezetten zavar. Nem kell ezt szó nélkül hagyni, hanem gyorsan tisztázd, hogy neked ez a dolog így nem igazán tetszik. Addig szólj, amíg az illető túlságosan bele nem lovalja magát, mert akkor már nehezebb lesz őt megállítani és még a végén a barátságotok is rámegy. Ha udvariaskodsz, ha tiszteletköröket futsz, azzal csak hamis illúziókat keltesz az emberben, ezért szerencsésebb világossá tenni, hogy neked mi az álláspontod kettőtök lehetséges kapcsolatáról.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A mai napod a romantika jegyében zajlik. Az utadba akad valaki, aki az első pillanatban ugyan kifejezetten unszimpatikus, de gyorsan megváltozik a véleményed, és kifejezett imponál, ahogyan megpróbál megnyerni magának. Amennyiben látsz fantáziát a dologban, mindenképpen érdemes egy esélyt adnod neki, légy azonban óvatos, hiszen a csalódás lehetőségét soha nem lehet kizárni. Ezért ne éld bele magad a dologba, s ügyelj arra is, hogy ne akard rögtön magadhoz láncolni az illetőt.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Úgy érzed, ma jött el az ideje annak, hogy megszabadulj a rád nehezedő terhek legalább egy részétől. Ma csak azzal foglalkozz, hogy lezárd azokat az ügyeket, amelyek már hosszú ideje nyomasztanak, s ha sikerül ezekkel zöld ágra vergődni – aminek a feltétele, hogy nem söpörsz a szőnyeg alá semmit –, hatalmas kő gördülhet majd le a szívedről. De mindezt akarnod kell, s hinned kell magadban, különben nem jutsz egyről a kettőre. Ha ezeken túl leszel, légy nyitott, keress új lehetőségeket, hogy boldog és sikeres életet élhess!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Unod a szürkeséget és olyasmin töröd a fejedet, ami kimozdít ebből az egyhangúságból és új lendületet adhat. Egészen extrém kalandok is eszedbe jutnak, ám arra érdemes ügyelned, hogy maradj a realitások talaján. Nincs azzal semmi probléma, ha feszegeted a lehetőséged határait, ha kimozdulsz a komfortzónádból, de ha nagyon elrugaszkodsz a valóságtól, abból csak bajod származhat. Szóval keress új kihívásokat, de azért legyél figyelemmel a saját képességeidre is, mert arra semmi szükséged, hogy eleve vesztésre ítélt ügyekbe bonyolódjál bele!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Hiába a hétvége, te mégis rengeteg feladatot vállaltál magadra, és nemigen boldogulsz. Nem tudod tartani a tempót, hanem csak kapkodsz, s igyekszel valamilyen módon a felszínen maradni. Ez biztosan nem vezet semmi jóra, így eljött az újratervezés ideje. Vegyél egy nagy levegőt, gondold át alaposan, mi minden vár rád, próbálj valamilyen fontossági sorrendet felállítani, s aszerint cselekedj. Az vezéreljen, hogy csak akkor van értelme az egésznek, ha képes vagy a magad számára is elfogadható eredményt produkálni.

Heti holdhoroszkóp

Tennivalók… (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Szombaton egy tőled független vitás helyzetben az ellenérdekű felek a te támogatásod kérik. Ez számodra roppant kényelmetlen, hiszen nem szeretnél a döntőbíró szerepében tetszelegni. Ráadásul mindkettőjükkel jó viszonyban vagy, s ha beleavatkozol az ügybe, egyiküket mindenképpen megbántod. Ezért a legjobb megoldás, ha nem szólsz bele a dologba. Sokkal bölcsebben teszed, ha összehozol egy olyan találkozót, ahol ők ketten egymás között tisztázhatják a nézeteltérésüket. Szinte biztosan hálásak lesznek neked ezért!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Olyan problémán lovagolsz, ami már régen nem foglalkoztat senkit, ám te mindenáron választ szeretnél kapni a kérdéseidre. Ezért olyasmibe is beleártod magad, amihez tulajdonképpen semmi közöd. Mielőtt azonban kivívnád ezzel a környezeted ellenszenvét, gondolkodj el azon, hogy érdemes-e egy jórészt feledésbe merült ügy miatt újabb konfliktushelyzeteket generálni. A már-már mániákus igazságkeresés helyett jobban teszed, ha túllépsz az egészen, és inkább a jövőre figyelsz. Csak rajtad múlik, melyik megoldást választod!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Komoly döntés, nehéz választási lehetőség előtt állsz ma, s egyelőre eléggé bizonytalan is vagy. Nem tudod, mi lenne számodra a lehető legkedvezőbb megoldás, s azt sem, hogy az elhatározásod milyen hatással lenne a környezetedre. Most zárd magadra az ajtót, ne figyelj semmi másra, hanem kizárólag ezen gondolkodj. Vegyél számba minden lehetséges szempontot, kockázati tényezőt, és utána határozzál. Még az is előfordulhat, hogy nem lesz ez olyan nehéz, mint azt az első pillanatban gondoltad.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Kedvesed feltételek nélkül a te érdekeidnek rendeli alá magát csak azért, hogy segíthessen. Ez kissé meglep, mert a kapcsolatotok viszonylag új, s még a régi barátoktól sem mindig remélheti az ember, hogy a bajban mellette fognak állni, még kevésbé egy friss kapcsolattól. Egyébként éppen ezért is esik különösen jól neked, hogy párod ennyire kész támogatni téged. Becsüld meg ezt az embert, légy hálás neki és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagy csatát kell megvívnod szombaton. Ez így eléggé kényelmetlen, mi több, kilátástalannak tűnő helyzet, ezért nincs más választásod, mint elfogadni mások támogatását, mert egy szál magadban nem fogsz sokra menni. Hidd el, ha az ember bajban van, nem szégyen segítséget kérni, mellesleg az efféle szívességet biztosan alkalmad is lesz később viszonozni. Este jut időd a barátaidra is, talán egy kis buli is lehet a találkozóból. Add ki a fáradt gőzt!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top