nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 01. 20.: A csillagok ma neked kedveznek

Bármibe fogsz, arannyá válik a kezedben. Szerelemben is pozitív időszak következik a napi horoszkóp szerint, karriered szárnyal.

Kos

A meglepetéseket okozó Uránusz jó kapcsolatba kerül a Szaturnusszal: stabilitást ad a gondolkodásodnak. Egy-egy ötletet most a megvalósítás követ. Nálad normál esetben inkább a tettek dominálnak, ha valódi eredményre vágysz, jót tesz a tervezés, az előrelátás a napi horoszkóp szerint. Pénzügyeid kedvezően alakulnak ma. Lehet, hogy új bevételi forráshoz jutsz, de az is elképzelhető, hogy korábbi munkák díja érkezik meg.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Te vagy a nap ünnepeltje. Méltósággal fogadod a gratulációkat. A Nap és a Szaturnusz jó kapcsolata határozottá, céltudatossá, időnként merevvé tesz. Szerelemben határ a csillagos ég. A csütörtök új lehetőségeket is tartogat: felbukkanhat valaki, aki nagyon tetszik, még a jövődet is el tudod képzelni vele. Arra azonban figyelj, ő hogy vélekedik erről. Ehhez ugyebár ketten kellenek, nem elég, ha egyoldalú a szimpátia.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Csütörtökön elsősorban egy fontos lelki kérdésben kellene eredményre jutnod. Most olyan helyzet áll elő, amikor könnyed vállvonogatással nem lehet továbblépni. Ha párkapcsolatban élsz, itt az ideje, hogy tisztázz bizonyos dolgokat. Hivatásodban kellemes periódus vár. Most elég lesz a lassabb tempó is az eredményekhez. Egy külföldi úton gondolkozol ma, ami meglepetéseket is tartogathat számodra.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egy kis hangulatingadozással indul a napod. Néhány óra elteltével azonban már nem is emlékszel, miért is voltál letört vagy bizonytalan. Valamennyi fontos terved előtérbe kerül, és szinte varázsütésre érkeznek a megoldások. Amennyiben új munkád vagy új vállalkozásod van, fanatikusan követed a céljaidat. Meg akarod mutatni, mire vagy képes. Az Uránusz segíti a kreativitásodat, a Nap biztonságot ad.

Asztrológia Vénusz

Mit üzennek a bolygók? (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Számodra ez az időszak sokkal lassabb, nyugodtabb tempót jelent. Lesz időd és kedved is kapcsolatokat építeni és a meglévőket gondozni. Hivatásodban fontos előrelépés várható. Helyes úton jársz, ha nemcsak a saját erőddel gazdálkodsz, hanem igénybe veszel támogatói segítséget is. Vonzerőd ma is hatalmas, felforgatod a környezeted.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A Nap–Merkúr szoros kapcsolata határozottsággal, céltudatossággal és akaraterővel ruház fel. Minden új vállalkozásodat siker koronázza. Ez nemcsak elismerést, de komoly előrelépést is hoz anyagi területen. A megnövekedett energiaszinted megköveteli a mozgást, a fizikai erőkifejtést. Mielőtt edzést választasz, alaposan tájékozódj és gondold át, mihez volna igazán kedved. Talán inkább tánc, mintsem funkcionális köredzés?

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Uralkodó bolygód, a Vénusz erőteljes kapcsolatba lép a Marssal. Túláradó szexualitás, fantasztikus vonzerő lesz a részed ma. Tulajdonképpen valamennyi égitest a te malmodra hajtja a vizet. Jól hasznosíthatod a két sorsbolygó, a Jupiter és Szaturnusz segítő erejét is. Egyikük a célorientáltságot erősíti, a másik pedig stabilizálhatja a párkapcsolatodat. Fürdötök a boldogságban.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nem minden a pénz, azaz nem biztos, hogy csak az boldogít. Ma egy kisebb bevétellel kell beérned, és ami jön, azért is meg kell dolgoznod. Sebaj. Lesznek új, hasznos ismeretségeid, melyek, ha eljön az idő, sokféle területen nyújthatnak támaszt. Megtalálhat néhány meglepő, újszerű ajánlat is. Vállald a kockázatot. Este a párod romantikus programmal kedveskedik. Feltöltődés lesz számotokra az együttlét.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A születési jegyedben járó Szaturnusz ugyan még mindig próbára tesz, de már látod a fényt az alagút végén. A szerelemben váratlan esemény várható ma, a munkában mereven ragaszkodsz egy idejétmúlt elképzeléshez. Hová lett a Nyilas optimizmusa? Érdemes lenne az estéket pihenéssel tölteni. A friss levegő, ismeretlen tájak felfedezése is jó hatással lehet a gondolkodásodra.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Csakis te vagy a sorsod irányítója. Gondold végig a terveidet, vedd számba az eredményeidet. Az összegzés rávilágít, hogy milyen gazdag vagy az elért célok tekintetében. Olyan erős az akaraterőd, hogy még ha félgőzzel dolgozol, akkor is fantasztikus dolgokat érhetsz el. Ma elsősorban az otthonodra fókuszálj, a legszebb órák ott köszöntenek rád. Ideje a karácsonyi dekorációt másra cserélni és a ruhatáradnak sem ártana egy kis frissítés.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A Hold átfut a születési jegyeden. Jó hangulattal, pezsgéssel fűszerezi a csütörtököd. Ennyi kellemes érzés elég ahhoz, hogy az egész napot hasonló hangulatban töltsd. Olyan nap áll előtted, amikor szárnyalsz, szellemes és vonzó leszel. Ebben a periódusban minden perc értékes. Újítsd fel az otthonodat, szerezz be néhány új ruhát, keresd a barátaid társaságát! Amihez nyúlsz, arannyá válik.

Napi horoszkóp

Sugárzó vagy (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A szerelem és a kellemes érzések két felelőse, a Vénusz és a Neptunusz is a születési jegyedben jár. A Vénusz ugyan már csak néhány napig, de az épp elég lesz arra, hogy lelkileg ma is feltöltődj, szép gondolatokat fogalmazz meg, és ha lehetőséged adódik, még egy új szerelem számára is kinyisd a szíved. Minden olyan ajánlatot, ami mögött csalfaság, félrevezetés rejlik, azonnal utasíts vissza!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top