nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 01. 23.: Vigyázz az egészségedre!

Ne engedd magad teljesen kiégni. Mindenkinek szüksége van a testi-lelki pihenésre, feltöltődésre a napi horoszkóp szerint.

Kos

Mint mindig, mindenben, így ma is a tökéletességre törekszel, mindenfajta erőfeszítést megteszel annak érdekében, hogy a lehető legjobban végezd el a rád bízott feladatot. A családod minden tagja pontosan tudja rólad, hogy maximalista vagy, soha nem adod lejjebb a legjobbnál. Ezt értékelik is benned, emiatt sokan felnéznek rád. A pihenésre is marad időd a napi horoszkóp szerint. Este a párod meglepetéssel szolgálhat.

Jóga lótuszülés

Töltődj fel! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nem annyira fűlik a fogad egy feladathoz, a többiek azonban, veled ellentétben annál lelkesebbek. Viszont mivel tudod, hogy egy jó ügyért kell vasárnap is dolgoznod, összeszeded magad és nekiállsz. Hidd el, másoknak örömet fog okozni, te pedig teljesen tiszta lelkiismerettel fogsz később rátekinteni. És talán nem is került annyira nagy áldozatba. Estére már tudsz időt szakítani magadra is.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egész nap frusztrált lehetsz, így most van itt az idő kiállnod magadért és elmondani a véleményed! Nem kell mindig csendben tűrnöd azt, ahogyan mások viselkedned veled, hisz te is értékekkel bíró ember vagy! Finomított hangnemben és stílusban adj hangot nemtetszésednek, hisz így nem fogod majd bánni és nem kell később szégyenkezned sem, ugyanakkor feljebb emelkedhetsz mások szemében.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szállj ki egy napra a mókuskerékből, nem kell mindig ész nélkül hajtanod. Ülj le, pihenj egy kicsit, tereld el a gondolataid, mert újult energiákkal és lendülettel sokkal hatékonyabbá válsz majd! Hidd el, a színházban is van szabad nap, nem mindig csak showtime. Tereld el gondolataidat a nyugalom felé a kedvenc könyveddel, vagy csak nyújtózz el a kanapén és kapcsold be az éppen aktuális kedvenc sorozatod!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Bár szombaton két kézzel, könyékig benne voltál egy munkában, most azonban elbizonytalanodni látszol, nem vagy biztos benne, hogy jó úton jársz és az eredmény a terveid szerint alakul majd. Gondold át még egyszer, ha ezt érzed és nem tudsz megszabadulni tőle, az jelent valamit. Lehet, hogy itt-ott változásokat kell alkalmazni benne, amelyek aztán messzire fújják majd az aggodalmat. Próba, szerencse!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Segíteni szeretnél, előre lendíteni egy ügyet, amelyben csupán kívülállóként szerepelsz. Emiatt azonban nem tudod objektíven megközelíteni, nem látod egy-egy meghozott döntés következményét és visszahatását, illetve nem te leszel az, akinek a felelősséget vállalnia kell majd a későbbiek folyamán. Épp ezért jobb talán háttérbe húzódni, mielőtt nagyon hangosan nyilvánítod ki szubjektív véleményed, illetve helytelen tanácsokat adnál, hisz ettől csak lelkiismeretfurdalásod lehet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Fogytán vannak az energiatartalékaid, túlvállaltad magad. Bárki megkér valamire, te gyenge vagy nemet mondani. Időnként azonban látnod kell a korlátaid és a határértékeken belül kell maradnod, pontosan azért, mert ha túl nehéz a hátizsákod, hidd el, hogy előbb-utóbb a hegynek felfelé menet összeroskadsz alatta. Inkább kevesebbet csinálj jobban, mint többet sekélyesen. Faragj a megfelelési kényszerből, hisz a legfontosabb, hogy magadnak megfelelj!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma végre látod már a célvonalat, és alig várod, hogy átszakíthasd a szalagot. Noha nem nagyon maradt már erőd, a kezdeti lelkesedésed is alábbhagyott, és a cipőd is jócskán kikopott, de annál édesebb lesz majd a siker íze, illetve az a tudat, hogy megcsináltad. Az, hogy magadnak is bebizonyítottad, igenis elég edzett vagy, van benned kitartás, alázat és tettrekészség. Ám ezután hagyj időt magadnak a pihenésre, mert lemerült szervezetednek újra töltődnie kell a következő megmérettetésre.

Cica fekszik

Pihend ki magad! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ki vagy békülve önmagaddal, tisztában vagy a képességeiddel, rendszerint ismered a határaidat is. Sokszor jól érzel rá bizonyos helyzetekre, általában nem csalnak a megérzéseid sem másokkal kapcsolatban. Azonban légy óvatos! Nem lehet mindig, minden helyzetben rájuk támaszkodni. Bizonyosodj meg minden egyes szituáció minden oldaláról, mielőtt ítélkezel bármilyen irányban. Jobb, ha időnként racionálisan végiggondolsz mindent.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Végre mára egyenesbe kerülnek a dolgaid, nem kell azon aggódnod, hogy mi lesz a végkimenetel. Nyugodt vagy, hiszen pontosan tudod, te mindent megtettél egy bizonyos ügy érdekében, akárhogyan is alakul. Bár nem vagy kifejezetten a kihívásokat mindenáron kereső típus, most mégis kedved van valami tőled szokatlanhoz, olyasmihez, ami kimozdít a komfortzónádból és talán súrolja az extrémitás határát is. Nyiss az új felé, még ha ismeretlen is, mert lehet, hogy nem bánod meg!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nyitott vagy a kultúrák ízvilágai felé, vagy csak egyszerűen szívesen csapsz nagy lakomákat, ahol „mindent lehet”. Ha nem egy szigorú fogyókúra kellős közepén vagy éppen, akkor nem kell görcsösen a kalória-, vagy szénhidráttartalomra figyelned, szükséged van időnként az ilyesfajta „kilengésekre” is. Azonban vigyázz, a túl sok kilengés meghozza a savanyú gyümölcsét is, hisz nem csak a testsúlyodra lesz hatással, hanem az egészségedre is! Találd meg az arany középutat, mert nem az a cél, hogy gyarapodj vagy betegre edd magad, hanem hogy új ízeket ismerj meg.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Valaki olyasmibe próbál belekeverni, amihez semmi közöd, olyan dolog miatt von felelősségre, amitől te méterekkel távol állsz. Csakis azért vállalj felelősséget, amiben benne vagy, amit te mondtál vagy tettél, egyéb esetben állj ki az igazadért, emberi hangnemben, az általad jónak vélt logikai szál mentén haladva értesd meg a vádolóval, miért nincs igaza és pont azért szálljon le rólad. Állj a sarkadra, különben a kis bogarat eltapossák!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top