nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 01. 24.: Időnként át kell törnöd a burkot, amiben élsz

Nem kell, hogy mindenben a megszokott dolgokhoz ragaszkodj a napi horoszkóp szerint. Merj változtatni, merj kiállni magadért, merj élni ahhoz, hogy felejthetetlen, életre szóló kalandokba keveredhess!

Kos

Egy kollégád ma sarokba szorít, méghozzá nem túl tisztességes eszközökkel. Emiatt kezdetben nagyon dühös vagy, legszívesebben óvást nyújtanál be, hisz pontosan tudod, hogy milyen eszközöket használt fel ellened csak azért, hogy előnyt kovácsolhasson magának. Ne hagyd azonban a napi horoszkóp tanácsa szerint, hogy az érzelmeid és az ösztöneid érvényesüljenek, inkább higgadtan és okosan taktikázz, hogy a végén el ne veszítsd a játszmát! Ne feledd: az nevet, aki utoljára nevet!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Hétfőn nem értesz egyet a barátnőddel, aki kiönti a szívét és megértést várna cserébe tőled. Te azonban, noha igyekszel megértően viselkedni, valójában minden egyes porcikád tiltakozik ellene. Ám mivel nagyon közel áll a szívedhez, várd ki a legmegfelelőbb alkalmat arra, hogy nagyon finoman és óvatosan véleményt nyilváníthass ezzel kapcsolatosan, gondosan ügyelve arra, hogy ne nyúlj túl mélyre a lelkében és ne bántsd meg vele. Az álláspontod úgy is elmondhatod, hogy egy bizonyos logikai vonal mentén rávezeted.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Megvan a véleményed a munkahelyeden folyó dolgokról, de egyelőre nem jött el a megfelelő alkalom arra, hogy hangosan, mindenki előtt kinyilváníthasd. Igyekezz kordában tartani az érzéseid, mert most még nem biztos, hogy megértenének, sőt, meg is bánhatsz másokat, így pedig megspórolod magadnak azt, hogy magyarázkodnod kelljen csak azért, mert túl hamar járt el a szád! Ne aggódj, eljön majd a te időd is, amikor olyan hangosan hallathatod a hangod, ahogy a csövön kifér.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Te az a fajta személy vagy, aki nem keresi a kalandot. Szeretsz a komfortzónádon belül maradni, megrémít a nagy változás, ami kibillent ebből. Ma azonban olyasfajta lehetőség adódik, amely kimozdít végre a mindennapok monotonitásából, amikor átadhatod végre magad az élvezeteknek anélkül, hogy a kötelezettségeidre kellene koncentrálnod. Ezúttal kifejezetten nagy lelkesedéssel tölt el az, hogy új élményekkel gazdagodhatsz, még annak ellenére is, hogy várhatóan jócskán túl kell lépned a határvonalaidon.

Spárgázó nő

Szárnyalj! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hétfőn olyasmi történik veled, amire egyáltalán nem számítottál, de nagyon boldoggá tesz majd. Régóta vágytál már rá, nagyon sokat dolgoztál érte, így rendkívülien megérdemelted már, hogy végre megmártózhass a sikerben. Használd ki minden pillanatát, tudasd mindenkivel, mekkora eredményt is értél el és ne foglalkozz azokkal, akik irigyek rád csak azért, mert nekik nem sikerült. Mindent önerődből, rengeteg fáradtsággal értél el, jogod van örülni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma nagyon frusztrál valami, amivel nem tudsz egyelőre mit kezdeni. Mivel azonban idegesítőnek találod, beszélj róla valakivel, és kérj tanácsot tőle, mit is kellene kezdened a szituációval. Nem kell lemondanod a dologról és hátat fordítani neki, csak próbálj könnyíteni a helyzeten és megoldani a frusztráló tényezőt. Nem lehetetlen, csak ez most kicsit bonyolultabb és összetettebb gondolkodást kíván tőled.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A vártnál sokkal jobban alakulnak a dolgaid, végre felcsillan egy kis részeredmény is, mindannak ellenére, hogy az elején meglehetősen szkeptikus voltál, nem igazán hittél abban, hogy bármifajta sikert elérhetsz a későbbiekben. Ez azonban most elegendő bizonyíték arra, hogy érdemes továbbmenned az úton, hisz az most nem csak azért fontos, hogy megbizonyosodj valamiről, de arra is jó, hogy új élményekkel gazdagodj.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Általában mindenkivel nagyon nyílt és őszinte vagy, abszolút nem félsz hangosan felvállalni a véleményed. Nagyszájúságod miatt azonban ma kellemetlen helyzetbe kerülsz, hisz előfordul, hogy olyasmit is kimondasz, amit nem ildomos, vagy adott helyzetben nem túl bölcs dolog kimondani. Nemes tulajdonság az őszinteség, ám ha átesel a ló túloldalára, akkor rengeteg konfliktust okozhatsz ezzel. Igyekezz disztingválni, viselkedj a szituációnak megfelelően és gondolkodj.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Hétfőn valaki, akit csupán felületesen ismersz, kellemetlen helyzetbe sodor mások előtt egy olyan dologgal kapcsolatban, amihez semmi közöd. Első pillanatban annyira ledöbbensz, hogy nem is tudsz mit kezdeni a szituációval, ám ha összeszeded a gondolataid, a saját érdekedben mihamarabb ki kell állnod magadért. Tisztázd mindenki előtt, hogy kinek mi a szerepe, azt, hogy fogalmad sincs, hogyan kevertek ebbe a helyzetbe.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Hatalmas kihívással találod szemben magad hétfőn, mely az első pillanatban annyira megijeszt, hogy szíved szerint azonnal hátat fordítanál, hisz úgysem tudsz megbirkózni vele. Ha azonban így fogod fel a dolgot, akkor már most szögre akaszthatod a bakancsod, mert ezzel a hozzáállással soha nem fogod elérni a hegycsúcsot. Érdemes mérlegelned, hogy mi a célod és mit kell tenned azért, hogy végül elérhesd azt és sikeres lehess, ez esetben tenned is kell érte, nem fog az öledbe hullani magától semmi. Szedd össze magad, légy ennél sokkal bátrabb!

Napi horoszkóp

Az első lépések… (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Túlzott megfelelési kényszered miatt teljesen háttérbe szorulnak a saját napi tennivalóid, megállás nélkül azon dolgozol ugyanis, hogy mindenki boldog legyen körülötted. Nagyon nemes emberi jellemre vall, hogy mások elégedett mosolya és pillanatnyi boldogsága fontos számodra, de ne feledd, elsősorban a saját tennivalóidra és feladataidra érdemes koncentrálnod és ha úgy érzed, ezzel párhuzamosan nem okoz gondot az, hogy a környezetednek is a segítségére legyél, az csúcsszuper.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Hatalmas igyekezeted ellenére valami ma mégsem úgy sül el, ahogy azt az elején eltervezted és ez a kudarcélmény annyira elkeserít, hogy az is megfordul a fejedben, az egészet egyszerűen abbahagyod, hátat fordítasz és vissza sem nézve elballagsz. Ez a gondolkodás azonban csak azt fogja eredményezni, hogy a későbbiekben lelkiismeret furdalásod lesz, ám akkor már késő lesz meggondolnod magad és visszatáncolnod. Épp ezért mielőtt forró fejjel, dühödben hirtelen mondasz vagy teszel valamit, érdemes három mély levegőt venned és nyugodtan, higgadtan végiggondolni mindent.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top