Napi horoszkóp 2022. 02. 06.: Szabadulj meg a stressztől

nlc | 2022. Február 06.
Ma kicsit rosszul érzed magad a bőrödben a napi horoszkóp szerint, annyira, hogy egyáltalán nem akarsz kimozdulni, úgy érzed, a lakásodban is lenne mit csinálni vasárnap.

Kos

Ma minden a terveid szerint halad, semmi sem hátráltat, sőt úgy érzed, minden csak még előrébb visz. Hihetetlen tempót diktálsz és a kisugárzásod is erős a napi horoszkóp szerint, szuper hatással vagy a környezetedre is. Amennyiben szingli vagy, ma azt érezheted, túl sokat vársz el egy viszonytól, és mintha ezt lehetetlen lenne bárkinek is teljesíteni. Talán csak nem találkoztál azzal a férfival, akivel ugyanazt akarjátok és ugyanannyira.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kicsit feszült vagy vasárnap reggel, így nehézkesen veszed rá magad az edzésre, munkára, pontosabban mindenre. Viszont, ha hagyod magad sodródni, akkor nem lesz rossz napod, lesz bőven olyan, ami felvidít. Pároddal romantikus napotok lesz, sőt, ha mástól hallanád a részleteket, talán még túl szirupos is lenne, hogy ennyire tökéletes, pedig ezt éppen te éled majd át.

Nyugalom (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A stressz nagyon rossz hatással van rád, úgyhogy egyre fontosabb lenne, hogy megtanuld oldani magadban a feszültséget. Sorold magadban a pozitív dolgokat, amikor szétfeszít az ideg, legyen mindig kapaszkodód. Segíthet, ha elvonulsz egy csendes helyre és megpróbálsz meditálni vagy jól felöltözve kimész sétálni a szabadba. Este már ismét önmagad leszel és nyugodtan hajtod a fejed a párod mellkasára.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Vasárnap kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha nem vigyázol mások titkára, sőt, talán a magánéleted részleteit is meg kellene tartanod magadnak, mert más sem bánik diszkréten az ilyen infókkal. Gondold át, kit avatsz be a féltett titkaidba, mert nem mindenki az, akinek mondja magát. Ma mindenképpen szeretnél többet kimozdulni, de mindig megakadályoz valami. A karriered egy dolog, fontos, de a magánéleted és a szabadidőd legalább ennyire fontos.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Fokozottan figyelj a határidőkre, mert rengeteg váratlan dolog jöhet közbe ma, ami összezavar vagy elvonja a figyelmedet. Ha ezerfelé kell figyelned, akkor mindenképpen írj magadnak listát vagy figyelmeztetéseket. Találd meg a neked kellemes egyensúlyt a bulizás-pasizás tengelyen, ne hallgass másokra, hogy mi lenne jó, csináld úgy, ahogy neked megfelelő. Hallgass az ösztöneidre és a tested jelzéseire is!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Hiába próbálod az edzésen kihozni magadból a legtöbbet, valahogy nem megy, és fogalmad sincs, mi lehet az oka? Ha nem fáj semmid, csak egyszerűen nem jó a teljesítményed, akkor is érdemes lenne utánajárni. Amikor te jó passzban vagy, akkor a pasid nem, és fordítva, ma nem vagytok egymásra hangolódva, és ez minden percben feszültséget okozhat köztetek. Bírd ki, hogy nem szólsz be mindenért!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Elég sűrű napod van, és előfordulhat, hogy valakiről véletlenül megfeledkezel. Biztosan nincs esti programod egynél több emberrel? Tuti jó időpontra emlékszel? Inkább csekkold kétszer a naptáradat. Pároddal nem nagyon mozdultok ki a négy fal közül, pedig szuper hatással lenne rátok, nincs olyan hideg, hogy a kanapén töltsétek a hétvégét. Na, egy outdoor randi?

Téli szerelem (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Egy lelkileg zűrös időszakon vagy túl, és szépen lassan fog csak minden lecsillapodni. Ahogy kialakult, elmúlni sem egyik napról a másikra fog, de ha már látod a kellemesebb időszak kezdetét, úgyis megnyugszol. Vasárnap felkavaró híreket hallhatsz az exedről, és csak ekörül forognak a gondolataid, nem tudsz másra (pasira pláne nem) gondolni. Oké, a mai napot szánd erre, de aztán végleg felejts el azt a srácot!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagy változások jönnek az életedben, ez most a felkészülési időszak, amikor még van időd kitalálni, hogyan legyen, de az igazán nehéz élesben lesz majd. De minél jobban megtervezed, annál könnyebb lesz. Jól keveredik a kíváncsiság, a szenvedély és a határozottság a viselkedésedben. Kihívó vagy, de jó értelemben, a pasiknak ez nagyon bejön, csak győzd a rohamukat. Talán ma szembe jön veled a nagy Ő.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Minél jobban meg akarsz úszni egy feladatot, annál közelebb kerülsz hozzá, szóval ne ellenkezz, ne harcolj, békülj ki a helyzettel, úgyis csak átmeneti a dolog. Pároddal ma rengeteg nevetésre számíthatsz, szuper programokra, és tulajdonképpen a kisujjadat sem kell megmozdítanod azért, hogy a vasárnap ilyen remekül teljen. Esetleg egy vacsit összedobhatnál a szerelmednek!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Flörtölés, szenvedélyes üzenetek és pikáns beszólások napja lesz, amikor csak kapkodod a fejed, mi folyik körülötted. Rajtad múlik, hogy veszed-e a lapot, a helyzet adott lesz egy kis izgalomra. Még az is megfordul benned, hogy ma újra felkeresed az egyik régi szerelmedet, csak úgy, mert kíváncsi vagy, mi történt vele azóta, hogy nem vagytok együtt. Készülj fel rá, hogy ezek a „Mi van veled?” beszélgetések elég kínosak tudnak lenni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma valami olyan történhet az életedben, ami elgondolkodtat, jó úton jársz-e, jól érzed-e magad, elégedett vagy-e. Nem mindenre kapsz olyan választ, amit őszintén szeretnél, talán ez ad egy lökést a változtatásra. Egy-egy döntésért együtt, de van olyan is, hogy a pároddal külön kell felelősséget vállalnotok. Most gondolj úgy magadra, mint egy menő csajra, és nem úgy, hogy valakinek a barátnője.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version