Napi horoszkóp 2022. 04. 17.: Olyan elfoglaltsággal töltődj fel, amelyhez kedved van!

nlc | 2022. Április 17.
A feladatok megvárnak, égető ügyet ugyanis nem hagytál hátra, ráérsz tehát pihenés után visszaszállni a mókuskerékbe!

Kos

Vasárnap minden adott egy romantikus élményhez, olyasvalaki akad az utadba, aki az első pillanat óta eléggé imponál, ahogy megpróbál megnyerni magának. Amennyiben látsz fantáziát a dologban, érdemes egy esélyt adnod neki, légy azonban óvatos a napi horoszkóp szerint, hisz ha beleéled magad, a bukás esélye sem kizárt! Maradj minden körülmények között hű magadhoz, igyekezz korrekt lenni, mert így sokkal nyugodtabb lelkiismerettel állhatsz majd a dobogó legfelső fokán!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Mindent pontosan kiszámítottál, jó előre figyelembe vetted a lehetséges buktatókat és nehezítő tényezőket, épp ezért nem is számítasz semmiféle váratlan eseményre. Mindig jó felkészültnek lenni, mint ahogyan most is megtapasztalod, hisz váratlan fordulat következik be, ám neked van egy B-terved. Ennek ellenére nincs okod kesergésre, ne gondolkodj azon, mi lett volna, ha másképp csinálod, csak arra fókuszálj, hogy a következő kísérlet sikerüljön! Lennie kell egy következőnek is, különben örökké bánni fogod!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szokatlan módon valami azt súgja, kígyót melengetsz a kebleden, és az a személy, aki a segítőkész arcát mutatja, valójában saját önös érdekeit próbálja érvényesíteni általad. Légy résen, ne engedd kihasználni magad, határozottan tudasd az érintettel, hogy pontosan tudod, mi zajlik a háttérben, és még azelőtt szabadulj meg ettől a helyzettől, mielőtt bekövetkezne a nagyobb baj!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Túl komolyan veszel valamit, emiatt azonban egyelőre kár agonizálni, nincs ugyanis akkora jelentősége a dolognak, mint amennyire aggódsz. Koncentrálj a jelen helyzetre, a tőled telhető legnagyobb lendülettel rugaszkodj el, mert most sokkal fontosabb az, hogy kifogástalan munkát adj ki a kezedből. Végre befejezel egy elég kimerítő és felelősségteljes feladatot, amely rengeteg energiát kivett belőled. Épp ezért alig várod, hogy átadhasd magad a pihenésnek, hisz kezdtél már nagyon belefáradni a vesszőfutásba.

Ne engedd, hogy kiakasszanak! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Olyan lehetőséget kaphatsz, amire eddig nem számítottál. Éppen itt az ideje, hogy felfedezzék kitűnő szervezői képességedet. Mostanában sokkal diplomatikusabb vagy, mint általában. Munkahelyeden a látóteredbe kerülhet egy fantasztikus férfi. Egyelőre csak vonz, de szinte megközelíthetetlen. Elhatározod, ha törik, ha szakad, behálózod. Azonban erővel vagy kihívó viselkedéssel nála semmire nem jutsz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma egyetlen részlet sem kerüli el a figyelmedet, minden idegszáladdal a munkádra koncentrálsz. Délutánra már biztos lehetsz benne, hogy megérte a sok fáradság. Megérkezik az eredmény, a jutalom. Külföldi ajánlattal is megkereshetnek, de ami ennél sokkal biztosabb, hogy anyagi szempontból helyreáll a rend. Estére nosztalgikus hangulatba kerülsz. Elhatározod, hogy nyaralni majd egy régi, kedvelt helyre utazol.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A szerelem az, ami motivál vasárnap. Új vagy régebbi pasit meghódítani, szinte mindegy. Egész nap hajt a véred a változatosság felé. Olyan trükköket eszelsz ki, amitől hanyatt esik, aki megtapasztalja. Mindenesetre semmilyen szokványos módszer nem eléggé jó. Közeledik lassan a nyári szezon, nem csak bikiniben, hanem érzelmekben is jól jön a váltás. Az esti buli kirobbanó formában talál. Te leszel a legpörgősebb csaj.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Próbára teszed a baráti kapcsolataidat. Megvizsgálod, meddig terjed a barátok, ismerősök, kollégák tűrőképessége. Valószínűleg a munkakörülményeid nem ideálisak, de ezt nem szeretnéd még magadnak sem bevallani. Ilyen esetben jó menekülési taktika, ha kiveszel néhány nap szabadságot a húsvéti hosszú hétvége mellé, és higgadtan átgondolod a lehetőségeidet. Ma bánj kritikusan mindenkivel, aki trükkösen próbálkozik nálad.

Húsvéti tojásfestés (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Az optimizmus szép tulajdonság, ám sok veszélyt is rejt. Vasárnap többre mennél emberismerettel, mint hiszékenységgel vagy túlzott bizalommal. Az új ismerősök, az új pasi valószínűleg csak a felszínen olyan vicces és vonzó. Szinte a fellegekben jársz. Senki józan tanácsát nem vagy hajlandó meghallgatni. Ne felejtsd el, hogy általában az ilyen állapot után jöhet a döbbenetes kijózanodás.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Teljes erőbedobással a munkádra koncentrálsz. A csillagok most serkentik az önálló kezdeményezést, önálló vállalkozást. Kifejezetten szerencsés a helyzet, ha a saját lábadon szeretnél megállni. Szerelemben megállapodottságra vágyódsz. Nagyon érzelmes nap vár, bár egyes esetekben az új kapcsolatok buktatókat rejthetnek. Ilyen például, hogy olyan pasi tetszik, aki már foglalt.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma végre elégedett lehetsz. Most kicsit kevesebb energiával is sikert érhetsz el a hivatásodban. Örülsz annak is, hogy van bőven pénz a számládon, így hát elindulsz egy kicsit költekezni az online térben. Vásárlásnál nézd meg alaposan a terméket! Könnyen lehet, hogy ami kívül csillogó, az valójában minősíthetetlen anyagból készült, és csak bosszúságot okoz később. Ha teheted, utazz el. Jó hangulat várható.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kitűnő a ráérző képességed. Használd ki ezt a jó tulajdonságodat. Ma különösen kedvező, ha nem racionális, hanem érzelmi döntésekre van szükség. Emberi kapcsolataid sok pozitívummal gazdagodnak, új emberek jelennek meg az életedben. Több esetben is te lehetsz az, aki elindít egy jó gondolatot, és a barátok, jóakarók segítségével meg is valósítja azokat. Szerelemben azonban még nem jött el a te időd.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version