nlc.hu
Horoszkóp

Szombati horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 12. 17.: Racionálisan látod a veled történő eseményeket

Legyél ma te az az ember, aki mindent reálisan lát! Ne hagyd, hogy mások befolyásolják a döntéseidet.

Kos

Harapós kedvedben vagy ma és azt gondolod, ezt a legjobb a környezeteden levezetni. Hidd el, ez nem jó taktika a napi horoszkóp szerint. A munkában kihívások sora vár rád így az év vége felé és úgy érzed, legszívesebben otthagynál csapot-papot. Ne aggódj, csak próbálj koncentrálni! Kedvesed és közted féltékenységi vita adódhat, de ne aggódj, mert estére már sikerül megbeszélnetek a dolgokat.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Különös ötleted támad a szombati napra. Magával ragad az újdonság varázsa még akkor is, ha egyébként máskor kissé zárkózott vagy. Az is eszedbe jut, hogy ma felülsz a vonatra és egy olyan várost látogatsz meg, ahol még nem jártál. Ne felejts el melegen öltözni a kiruccanáshoz. Ha van párod, akkor mindenképp vidd magaddal, hiszen együtt jobb felfedezéseket tenni. Akkor se csüggedj, ha egyedül vagy, mert lehet, hogy utadba sodor valakit az élet.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Családi problémák adódnak mára, és úgy néz ki, hogy ezeket neked kell megoldanod. Valaki szívességet kérhet tőled, ám a teljesítésére nem biztos, hogy lesz lehetőséged. Sajnos olykor ilyen is előfordul. Szerelmeddel a közelgő ünnep kapcsán tervezgethettek a délutáni órákban. Ha egyedülálló vagy, meghívhatnak egy eseményre, ahol majd alkalmad nyílhat ismerkedni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Rokonaid olyasmibe próbálhatnak beavatkozni, amibe nem szeretnéd, ha beleszólnának. Ne engedd, hogy kedved szegjék ezen a szép téli napon. Mondd el nekik, hogy egyedül is tudsz döntéseket hozni és az ezzel járó felelősséget is egyedül viszed. Bár szombaton kerülni kell a munkát, azért ma adódhat egy jó lehetőség a jövőre nézve, amivel viszont jó lenne foglalkozni. Szingliként régi szerelmed jut eszedbe, ami nagyon mélyen megérint.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Jó hírekkel gazdagodsz szombaton. Most jó eséllyel pénz ütheti a markod. Lehet, hogy megemelik a fizetésed, vagy olyan mellékállást sikerül szerezned, amivel helyreállnak az anyagi dolgaid. Szíved választottjával ma semmire sem vágytok, csak a kanapén pihenni. Ha nincs párod, egy ismeretlen bukkanhat fel a délutáni séta közben, aki talán meg is szólít. Ne húzd fel rögtön a nyúlcipőt, mert lehet, hogy egy értékes embert ismersz meg a személyében.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma az a feladatod, hogy kiereszd a gőzt. Közeleg ugyan a karácsony, így jó tanácsként bánj csínján az alkohollal, kávéval, energiaitalokkal, és az ételekkel is. Kedveseddel harmónia és egyetértés vár, együtt készültök az ünnepekre. Már csak azt kell eldönteni, kinek a családjánál pihenjétek ki a sok munkát. Ha nincs párod, a barátnőiddel egy kellemes délutánban lehet részed.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ne félj segítséget kérni, ha bajban vagy. Még ha nem is kapsz kézzel fogható dolgot, néha az is elég, hogy kibeszéld valakivel a problémákat. Az is tud adni akkora löketet, hogy meglásd a fényt az alagút végén. Kapcsolatodba érdemes lenne valami színt varázsolni, mert most igencsak szürke. Kezd ellaposodni és ez egyikőtöknek sem tesz jót. Próbáljatok ki közös hobbit vagy az ágyba vigyetek némi játékosságot, újdonságot.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Feledkezz meg a problémákról és összpontosíts ma a szép dolgokra, meglátod, egyből rózsaszínűbben fogod látni a világot. Életed most a szerelem körül forog. Szerelmeddel nosztalgikus hangulatban lehettek. Egy pohár forró kakaó mellett vészelitek át a zord időt és a régi albumokat lapozgatjátok. Ha nincs párod, valakibe most első látásra szerethetsz bele. Az illetőt egy barátnőd révén ismerheted meg.

Szemüveges női portré

Csak derűsen! (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A szombati napot szánd arra, hogy végre a családban rendezd az ügyes-bajos dolgokat. Arra ügyelj, hogy magadra is hagyj némi időt. Neked is jár a feltöltődés. Jól tennéd, ha elmennél egy masszázsra és egy fürdőbe, hogy egy kis kényeztetésben legyen részed. Neked is jár az énidő, és az senkinek sem jó, ha fáradtan indulsz neki a következő hétnek. Pároddal este egy finom vacsorával zárhatjátok a napot.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha nem csinálsz nagy ügyet mindenből, akkor könnyedén pontot tehetsz a dolgok végére. Ma úgy érezheted, hogy változásra van szükséged. Legyen munkahelyváltás, költözés vagy más, a dolog üdítőleg hathat rád. Ez a jelenlegi kapcsolatodra is jó hatással lenne. Párod ma elhalmoz a figyelmével, a kedvességével. Igyekezz vissza is adni ebből a figyelmességből, hiszen te is tudod, hogy adni ugyanolyan jó, mint kapni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Régóta halogatsz egy döntést, csak sodródsz az árral, de ma végre megérted a miértjét. A csillagok ma választ adnak arra, merre menj tovább. Hallgass rájuk. Merj néha gyengének látszani és meglátod, hogy ez nem hátrányodra, hanem előnyödre válik. Erre gondolj egész nap! Pároddal a következő évi nyaralás tervezése ad mára izgalmas témát, emellett meghatározó lehet a napotokban a humor. Ha nincs kapcsolatod, megnyerő mosolyoddal és humoroddal veszel le valakit a lábáról.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Régi ismerősöddel futhatsz össze az utcán. Lehet, hogy ő lesz az, aki a karrierügyedben is a segítségedre lehet. Talán eljön végre az idő, amikor érdemes elhatározásra jutnod a munkahelyváltoztatás kapcsán. Szerelmed mélabús kedvében lehet. Ha úgy érzed, meginogtak a veled kapcsolatos érzelmei, akkor jobb pontot tenni a közös életetekre. Lehet, hogy mást tartogatnak számotokra a csillagok.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top