nlc.hu
Horoszkóp

Vasárnapi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 12. 18.: A családra összpontosítod az energiákat

Elképzelhető, hogy családi programot szervezel és közösen töltitek a vasárnapot. Bárhogy is lesz, remekül szórakozol és ez a lényeg.

Kos

A mai nap sem hagy cserben a teherbírásod. Közös ebédet tervezel a családdal és ahogy az lenni szokott, megint egyedül remekelsz a konyhában. Bár remekül telik a nap, nem ártana ilyenkor segítséget kérni a rokonoktól, nem kell egyedül viselned a terheket. Szerelmi életedben pozitív meglepetés ígérkezhet, kedveseddel előrébb léptek egyet a kapcsolatotokban. Ha még várod a nagy Őt, érdemes újra regisztrálni egy társkereső oldalon.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Jó hírt kaphatsz ma. Ennek örömére, ma még a gardróbrendezéshez is kedved kapsz. Pároddal szinte csak egymást látjátok most, harmónia jellemzi a napotokat. Szingliként akad egy titkos hódolod, aki álnévvel kezd el írni neked az egyik közösségi oldalon. Döntsd el, mit kezdesz a helyzettel, hiszen aki már az elején átver, attól később sem várható sok jó.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egyik rokonod ma egy váratlan hírrel szolgál. Ennek hallatán fontos elhatározás születhet meg benned. Tudod jól, hogy mással egyelőre nem oszthatod meg a dolgot, így ma színészi képességekről is tanúbizonyságot teszel. Kedvesed is kissé titkolózónak tűnhet, de ne légy gyanakvó, mert lehet, csak a munkahelyén kialakult dolgok nyomasztják. Beszéljétek meg a dolgokat, este pedig lazítsatok egy pohár bor mellett.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Váratlan esemény ér ma, de nem kell aggódnod, mert remekül helytállsz. Tele vagy akaraterővel és ez átsegít a nehézségeken. Ha van kapcsolatod, sok szó eshet közös jövőtökről. Ha nem vagy párban, akkor még várat magára az igazi megismerése, de nem érdemes emiatt sopánkodnod. Te egyedül is jól érzed magad a bőrödben. Kisugárzásodnak köszönhetően már úgysem kell sokat várni arra, hogy egy olyan embert ismerj meg, akire régóta vágyakozol.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Csak egy őszinte beszélgetés kell ahhoz, hogy a kapcsolatodban keletkezett problémákat megoldjátok. Kedvesed estére már elhalmoz apró ajándékokkal, kedves gesztusokkal. Ha egyedülálló vagy, ma teljesen beszippant a közösségi média, ahol régi párjaid profilképét nézegeted. A csillagok szerint azonban nem érdemes a múltba tekinteni. Jobban tennéd, ha új embereket ismernél meg. Jelentkezz egy olyan kurzusra, ahol hasonló érdeklődésű embereket ismerhetsz meg.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Vasárnap jut időd arra, hogy kicsit rendezd a saját soraidat. Kezdhetnéd a rendrakást mondjuk a gardróboddal vagy a spájzoddal is akár, ha van. Szedd össze a felesleges ruhákat, ajánld fel karitatív célokra. Hidd el, ami nálad porfogó, másnak nagyon is jól jöhet még. Nincs értelme csak azért tartogatni régi ruhákat, mert nem tudsz megválni tőlük. Egy kis frissítés jót fog tenni. Szerelmeddel egy közös program aranyozza be a vasárnapotokat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Új dolgot próbálhatsz ki, amiben nagyon sok örömet találsz. Lehet az egy új hobbi vagy csak egy extrém program, amit még nem próbáltál. A lényeg, hogy teljesen feldobja a napod. A munkában bosszanthat, hogy egyedül viszed minden projekt oroszlánrészét. Ne tűrj csendben, fejezd ki bátran, de finoman ellenérzéseidet. Ha nincs párod, egyik barátnőd viheti ma át látogatóba az egyik rokonát, akivel már első pillantásra közös hullámhosszon lesztek.

Családi vacsora

Együtt (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Ma érzelmes hangulatban leszel. Nem is csoda, hiszen a Hold állása is erre lesz hatással. Szeretnél ma több időt tölteni egyedül, hogy az életedről elmélkedhess. Ne lepődj meg, ha az érzelmeid szélsőségesek, hol nagyon boldognak, hol meg szomorúnak érzed magad. Pároddal szinte forr köztetek a levegő, szívetek szerint ma ki sem kelnétek az ágyból. Ha ehhez van kedvetek, akkor tegyétek.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nyugtalannak érzed ma magad. Lehetséges, hogy néhány rokon érkezik ma vendégségbe és amiatt feszültél be. Ne félj attól, hogy nem tudsz tökéletes házigazda lenni. Ezt egyrészről senki sem várja el tőled, másrészt a legfontosabb, hogy egymásnak örüljetek. Kapcsolatodban egy fontos dolgot kell ma tisztáznotok. Ha nincs párod, picit nehezebb most egyedül, de légy kitartó.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A mai feladat az, hogy megtaláld a lelki egyensúlyt. Semmi mást ne tegyél, csak pihenj. Lehet ez aktív pihenés is vagy egyszerűen elnyújtózol a kanapén a kedvenc könyveddel és belemerülsz abba az álomvilágba, ahová a regény visz. Szerelmeddel a gyerekvállalás kérdése merülhet fel témaként köztetek. Szingliként egy karácsonyi vásár forgatagában ismerhetsz meg egy érdekes embert.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Munkában ahhoz, hogy a vágyaid valóra váljanak, a kollégáknál többet kellene teljesítened. Csak úgy nem hullik az öledbe a lehetőség, tenned is kell érte. Ha a természetbe vágysz vasárnap, a kora délutáni órákban teremts erre lehetőséget. Az összepontosítás a magánéletben sem ártana. Kapcsolatod ugyan érzelemgazdag, de ha nem figyelsz jobban a kedvesedre, akkor könnyen érezheti, hogy elhanyagolod.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Munkával telik a vasárnapod is. Vigyázz ugyanakkor a kollégákkal, mert valaki közülük mást mond a hátad mögött, és mást szemtől szemben. Talán a csendes tél teszi, de szomjazol az újra. Ideje elővenned rég dédelgetett álmodat, és belevágni. A bakancslista azért van, hogy kipipáljuk rajta a dolgokat. Ha még nincs párod, akkor ideje újra ringbe szállnod. Nem kell feltétlen rögtön egy tartós kapcsolat, elég, ha néha csak jól érzed magad valakivel.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top