nlc.hu
Horoszkóp

Hétfői horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 12. 19.: Jókor vagy jó helyen

Olyan emberek vesznek ma körül, akikkel félszavakból is értitek egymást. Szükséged is lesz támogatókra, mert bizony jó pár kihívásnak meg kell felelned mostanság.

Kos

Nagy feladat jöhet szembe hétfőn, de frappánsan megoldod. Remek ötletekkel rukkolsz elő. Szerencsecsillagod ott lesz feletted, hogy segítsen az utadon. A munka elvégzése olyan jól sikerül, hogy azzal kivívhatod főnököd dicséretét. Pároddal a humor jegyében telhet az este, egy közös kiruccanás, színház, vacsora dobja fel a kapcsolatotokat. Többször kellene ilyesmit szerveznetek.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Hatékony vagy ma nagyon a munkahelyeden, hála a téli táj szépségeinek és magánéleti sikereidnek. Főnököd is elismerően tekint rád, így talán könnyen remélheted, hogy idén vastagabban fog a ceruza, amikor az év végi jutalom közeledik. Gyökeres változtatásra még ne számíts, annak nincs még itt az ideje! Párkapcsolatodban stabilok az érzelmek, szingliként érdekes találkozót ígér az este.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Hétfő van, és te nyakig ülsz a munkában. Magad vállalod a plusz feladatokat, azt remélve, hogy a pénzügyi biztonságod így könnyen megteremtheted magadnak. Most sokat teszel a reális tervekért és az álmaid megvalósításáért. Párod nehezen viseli viszont, hogy ennyit dolgozol, éppen ezért előfordulhatnak ma kisebb viták. Beszéld meg vele a dolgokat és meglátod, be fogja látni, hogy nektek akarsz jót.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Rózsaszín köd borul ma rád. Kedveseddel erősödhet kapcsolatotok, köszönhetően annak, hogy sokkal több beszélgetésre szakítotok időt. Érzelmeitek fellobbannak, és ez a láng kitartóan is fog lobogni. Ha egyedülálló vagy, első látásra beleszerethetsz valakibe, akit a munkahelyeden ismersz meg. A karrieredben baráti segítség nagyot lendíthet a sorsodon. Fogadd el, jár neked ez a lehetőség.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Muszáj lesz végre szembeszállnod régi problémákkal is. Oldd meg őket és aztán ideje továbblépni ezeken. Egyik rokonod ma nem tartja be a neked tett ígéretét, emiatt neheztelhetsz rá. Ne hagyd, hogy hosszú távon ez kedved szegje és közétek álljon. Csalódottságodban szerelmed vigaszt adhat neked. Ha nincs párod, hiába van még csak hétfő, egy barátnős este rád férhet.

Kutya családi körben

Szeretetkörben (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A csillagok ma lehetőséget kínálnak arra, hogy megszabadulj a nehézségektől, és megújítsd magad. Kifejezetten jó fog tenni a testednek és a lelkednek egyaránt. Munkahelyeden tornyosulnak a feladatok. Ha próbálsz rendszert teremteni a feladatok közt, nem lesz gond. Pároddal romantikahegyekre számíthatsz, de a nagy szerelembe kicsit belerondíthat egy irigykedő harmadik.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Társasági ember vagy, igazán jól érzed magadat másokkal, de igazság szerint nincs különösebben szükséged rájuk, mert remekül érzed magad egyedül is. Új terveket találhatsz magadnak. Figyelj oda jobban az egészségedre. Ha a mindennapos hajszában nem sportolsz, alszol és eszel rendesen, annak meglesz a negatív eredménye. Párkapcsolatodban béke és nyugalom honol.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Főnököd ma felkínálhat neked egy lehetőséget, ám az ügy nem egyszerű, valószínűleg más valaki pórul is járhat. A legjobb a tiszta játék. Némi kompromisszumot így is muszáj lesz kötnöd. Szíved választottja lelki támaszodra szorulhat, lehetséges, hogy családjában nincs rendben valami és a támogatásodra lesz szüksége. Ha nincs párod, régi szerelmed bukkanhat fel ismét az életedben.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Jó hírekkel kecsegtet a hétfő. Ez régi álmod megvalósulásához vihet egy lépéssel közelebb. Csak abban tudsz ugyanis igazán nagy dolgot véghez vinni, amiben hiszel, jó, hogy nem adtad fel. A tudás és a siker is belülről fakad, s te ezt pontosan tudod. Könnyen lehet, hogy kedveseddel most kevesebbet lesztek kettesben, de az együtt töltött idő minősége kárpótol.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Amennyiben szingli vagy, egy hirtelen jött ötlettől vezérelve egy utazás merülhet fel az életedben, mely egy eddig ismeretlen tájra vihet. Izgalmasnak ígérkezik! Olyan új embereket és kultúrát ismerhetsz meg, ami teljesen magával ragad. Már régóta vágytál egy ilyen inspiratív utazásra. Hajrá! Ha párban vagy, akkor szerelmeddel kis félreértés kerekedhet ma köztetek, de a kommunikáció segít feloldani.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Úgy érzed, jót tenne előre lépni a munkahelyeden. Jó lehetőséget kaphatsz erre a mai nap folyamán, így ez több pénzt is jelenthet. Gondold át jól az ajánlatot, és csak azután válaszolj, ha hosszú távon elfogadhatónak tartod. Szerelmeddel közösen kell megoldanotok egy adódó problémát. Eleinte kicsit megijedtek a feladattok, de aztán játszi könnyedséggel tesztek pontot a végére. Ebben megmutatkozik, jó csapat vagytok.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A hosszú távú dolgoknak kedveznek most a bolygók. Anyagiak terén alaposabb kalkulálásra lesz szükséged, de talpraesettséged átsegít ezen. Marad elég pénz a számládon ahhoz, hogy kellemes karácsonyi hangulatot teremts majd a családod számára és mindenkinek megvásárold majd azt az ajándékot, amit kinéztél. A mai délutánt szánd a shoppingolásra és vegyél is meg mindent.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top