nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 12. 20.

Napi horoszkóp 2022. 12. 20.: Valaki óvni próbál

Több fronton helyt kell állnod a mai napon, ellenben kitartásodnak köszönhetően olyan eredményeket érhetsz el, amire még sokáig büszke lehetsz.

Kos

Ha az elmúlt napokban feltorlódtak a dolgaid, ma esélyed lesz utolérni magad a napi horoszkóp szerint. Ennek köszönhetően a nap végén elmondhatod magadról, hogy kedvezően alakult minden. Érdemes a családoddal, közeli barátokkal közös programot szervezned, így ők sem érzik elhanyagolva magukat. Pároddal romantikus napotok lehet, szingliként pedig a sokak által elismert humorérzéked segíthet az ismerkedésben.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Eddig tologattál egy feladatot, mert nagyon tartottál tőle. Félelmed alaptalan volt, hiszen kiderül, hogy a korábban reméltnél jóval könnyebb dolgod van. Ez a sikerélmény sok energiát adhat a további folytatáshoz. Nagy tervezgetésbe fogtok pároddal, szóba kerülhet akár a közös otthon vagy esetleg a gyermekvállalás is. Egyedülállóként rá kell jönnöd, hogy a csapongás nem vezet sehova, végre meg kell nyitnod a szívedet, hogy szerelmet kaphass.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egy ma kapott nagyszerű hír alapjaiban változtatja meg a mostanában képviselt hozzáállásodat a komoly dolgokhoz. Ez oda vezet, hogy az eddig képviselt elveidet is át kell gondolnod. Ez ijesztőnek tűnhet, de a változtatással egy új, sokkal simább úton indulhatsz el. Egy közeli barátod segítségedre lehet egy számodra fontos ügyben. Egy félreértés mostanában némi feszültséget okozott párod és közted, de ezt ma sikerül tisztáznotok. Szingliként egy korábbi jelölt felbukkanása okozhat örömet számodra.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma lazábban veszed a dolgokat, inkább megéled a pillanatot. Ez a döntésed kifejezetten hasznosnak bizonyul. A családod körében több feladat is adódik, de ezt most hátráltatás helyett inkább megtiszteltetésnek veszed, és motiválóan hat rád. Pároddal ma a végtelen harmónia lesz vendég nálatok. Ha még keresed a párod, akkor érdemes kifejezetten nyitott szemmel járnod.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Valaki óvna és mindenáron védelmezne, de te inkább élnél egy helyzet által kínálkozó tapasztalattal. Ennek megfelelően döntésed szerint végigjárod az utat, amiben hiszel. Semmit sem kell elkapkodnod, de azért a végtelenségig sem érdemes várnod. Pároddal humorral tudtok megoldani egy jelentéktelen vitát, így az szerencsére nevetésbe fulladhat. Nyitottságoddal felkeltheted egy hozzád közel álló személy érdeklődését.

Kotlós a csibéivel

Védelmező szárnyak alatt (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Találhatsz valakit, akiben teljesen megbízhatsz és akivel remekül együttműködtök. Ez a személy akkor is segítheti a sikereidet, amikor te úgy érzed, hátráltat valami. Légy nyitott az újdonságokra, amelyek meghozhatják a régen várt sikereket is. Párod bókjainak köszönhetően is a mennyekben érezheted magad. Egyedülállóként egy barátnőd ismerőse dobbantja meg a szívedet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Érdekes helyzetben találod ma magad. Egy régen elszalasztott lehetőség ma újra szembejön és te nem tudod, hogy bele merj-e vágni. Ne zárkózz el a sikertől, hiszen arra vár, hogy beengedd! Pároddal kellemetlenül érezheted magad egy lezáratlan dolog kapcsán. Lehetséges, hogy valamelyikőtök exe még bekavar? Szingliként sok új élményt tartogathat a nap, kiváltképp, ha rábólintasz egy csajos estére!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Tovább kell lépned, nem érdemes egy helyben toporognod. Bátorságodnak köszönhetően nyitsz a változás felé, ami jó jel. Még ha úgy is tűnhet, hogy ez a változás megfoszt valamitől, hamarosan új dolgok érkezhetnek a helyébe. Pároddal ez a nap a humorról szólhat, veszekedésnek nyoma sem lehet. Szingli vagy? Régi kiszemelted kopogtathat szíved ajtaján, csak rajtad áll, hogy beengeded-e.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ne engedd, hogy elvakítson a siker és emiatt ne lásd meg a felmerülő problémákat. Olyan ember vagy, aki nem akar sohasem csalódást okozni senkinek, ugyanakkor nem önzőség, ha elsősorban a saját boldogságod feltételeit teremted meg. Pároddal felmerülhet egy közös utazás ötlete, ami rátok is fér a sűrű hétköznapokban. Egyedülállóként megigézhet egy sármos férfi humora és mosolya.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A túlköltekezés léket üthet a pénztárcádon, ezért kétszer is gondold meg, mire költesz. A munkahelyeden sok minden állhat még előtted, ezért ne tagadd meg magadtól a kikapcsolódást, hogy újult erővel térhess vissza terveidhez! Pároddal együtt kell működnötök egy nehéz helyzet megoldásában. Szingliként barátnőd előrukkolhat egy új utazás ötletével, a kaland pedig új szerelmet is hozhat.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma mindenkinek a legjobbat akarod, ezzel pedig sokakat magad mellé állíthatsz. Úgy érezheted, hogy készen állsz bizonyítani a környezetednek, de azért ne feledd, hogy elsősorban magadnak érdemes bizonyítanod! A párkapcsolatodban sikerülhet megértetned kedveseddel, mire is vágysz valójában. Egyedülállóként egy könnyűnek hitt flört mindent elsöprő szerelemmé alakulhat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kitartásodnak köszönhetően olyan eredményeket érhetsz el, amire még sokáig büszke lehetsz. Több fronton is helyt tudsz ma állni. A legfontosabb, hogy még ha lassan is, de csak előre haladj! Pároddal úgy érezhetitek, hogy most van itt az ideje megpihenni és lazítani kicsit. Szingliként megtetszhet egy férfi, akiről korábban azt hitted, nem az eseted.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top