Napi horoszkóp 2022. 12. 21.: Jó hírekkel szolgál a mai nap

nlc horoszkóp | 2022. December 21.
Megkapod főnöködtől a kiérdemelt dicséretet, mert nagyon jól megoldasz egy hirtelen felmerülő problémát.

Kos

Kosként ma nem tudsz a munkádra figyelni, mert minden a szerelem körül forog a napi horoszkóp szerint. Pároddal egész nap a telefont nyomkodjátok és romantikus vallomásokat küldtök egymásnak. Nem csoda hát, hogy a mennyekben érzed magad. Szingliként azonban olyasvalaki táplálhat irántad gyengéd érzelmeket, aki egyelőre nem fedi fel magát. Türelem, egy kis idő, és megtudod, ki ő.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kissé csapongó hangulatban vagy mostanában. Az biztos, hogy a hűség szobrát nem rólad mintázták, de légy óvatos, mert ha nem vigyázol, két szék közt a pad alá eshetsz. Emiatt akár komoly döntéshelyzetbe kerülhetsz. Nem könnyű szituáció, ráadásul az egész életedre nagy hatással lehet. Szingliként egy közös utazás gondolata merülhet fel a barátokkal, ami izgalmas készülődésre ad alkalmat.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ne fukarkodj az elismeréssel, ha egyszer valaki rászolgált! Hidd el, neked is jól fog esni, ha kinyilvánítod a gondolataidat, ráadásul magad is gyarapodsz ezzel. Szerelmeddel egy régi titkot oszthattok meg egymással, ami közelebb vihet titeket egymáshoz. Ha egyedülálló vagy, exed vagy korábbi jelölted léphet ismét színre. Vigyázz, mert az egyik veszélyesebb, mint a másik!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma némi bosszúságra számíthatsz, mert előfordulhat, hogy a füledbe jut egy téged érintő pletyka. A legjobb, ha nem veszed túl komolyan, hiszen a nagy védekezés olykor még mélyebbre taszítja az embert. Pároddal a humor jegyében telhet a nap, most szinte gyermeki könnyedséggel telhetnek óráitok. Még szingli vagy, gyorsan változtathatsz rajta. Egyetlen mosolyodba kerül, hogy leszólítson egy pasi.

Mosolyalbum (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Munkahelyeden ma megkapod a kiérdemelt dicséretet, mert nagyon jól boldogulsz egy hirtelen felmerülő problémával, ami az egész csapat dolgát viheti előre. Kedvesed megoszthat veled valamit, amit eddig nem tudtál róla. Bizalma megtisztelő, egyúttal feléd irányuló szerelme jelképe is. Ha egyedülálló vagy, az online ismerkedésnek adj egy esélyt a héten. Siker várhat, ha már ma elkezded!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagy fába vágtad ma a fejszét, amivel nem biztos, hogy egyedül boldogulsz. Emiatt egy percig se érezd magad kellemetlenül, nem kell mindent egyedül megoldanod, de ne feledd, hogy a köszönet biztosan ne maradjon el. Párkapcsolatodban szinte pattognak a szikrák, csak úgy lángolnak a szexuális energiák. Szingliként is tetőfokára hág vonzerőd, ma nem győződ elkapni a rád szegeződő pillantásokat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma valakiről kínos információ jut a birtokodba, amire egyáltalán nem voltál felkészülve. Próbáld minél diszkrétebben kezelni, ne élj vissza vele! Pletykálkodni nem kifizetődő, és nem is túl szép dolog. Ha párban vagy, egy kellemes program várhat titeket a héten baráti vagy családi körben. Ha nincs párod, akkor egy barátnős estén nyílhat alkalmad ismerkedni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Pénzügyeid remekül alakulnak, igaz ehhez ma is észnél kell lenned! Egy borsos számlától is megszabadulhatsz. Kedveseddel több alkalmad nyílhat kettesben lenni, mint máskor, amire nagy szükségetek is van. Sétáljatok a havas parkokban, iszogassatok forró csokit, romantikázzatok! Szingliként most kicsit nehezebb lehet egyedül, de kitartás: a szerelem közeleg.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Barátnőd szívességet kérhet tőled, neked pedig kész öröm lesz, hogy végre te segíthetsz. Az ezzel járó hálálkodás már szinte zavarba hoz. Kezeld hozzád illő eleganciával a helyzetet. Szerelmeddel kisebb vita várhat, de hamar elmúlnak a fellegek a fejetek fölül. Ha nincs párod, kéretlen udvarlód akadhat, akit elég nehéz lesz leráznod. Igyekezz kíméletes lenni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma végre utolérheted magad. Amit eddig nagy műgonddal halogattál, ma végre elintézheted. Okkal lehetsz büszke magadra, a stressz is megszűnik, majd jöhet a megérdemelt nyugalom. Bár abszolút nem ez a célja, de szíved választottja felbosszanthat. Ne tartsd magadban, amit gondolsz, ez végül még javít is kapcsolatotokon. Ha nincs párod, egy férfi barátod kezdhet más szemmel nézni rád.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Jó hírekkel kecsegtet a szerdai nap. Rád fért már az elmúlt időszak után, így végre mosoly ül az arcodra egész délután. Jókedved másokra is átragad, szívesen tartózkodnak a társaságodban. Kollégáid csüngenek a szavaidon. Szerelmeddel kellemes órák várhatnak kettesben, és egy nagyobb szabású baráti, családi program is belefér az estétekbe. Szingli vagy? Az egyedül töltött időben tisztázd a dolgot magadban.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A mai napod nyugodtan telik, de ne aggódj, ez nem a klasszikus vihar előtti csend. Inkább a lelki elmélyülés idejét élheted meg, és hogy egy kicsit átgondold az életedben a dolgokat. Ezen kívül a munkával is remekül haladsz. Pároddal újra a kezdeti időket idéző vonzalom várhat rád, most szinte az egész külvilágot kizárjátok. Ha egyedülálló vagy, első látásra tetszhet meg valaki, és talán te is neki.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version