nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 12. 22.

Napi horoszkóp 2022. 12. 22.: Hamar visszanyered a nyugalmadat

Pénzügyeidben kis nehézség támadhat, de ha még ma észbe kapsz, tökéletes tervet készíthetsz a megoldásra.

Kos

Nagy tervek születhetnek meg a fejedben – döntően erről szólhat a mai nap. A változás, amire szomjazol, most megvalósulhat a napi horoszkóp szerint: akár a karrierben, akár másban kezdenél új lappal, most egy lendületes indulással megkezdődhet. Pároddal egy kellemes társaságban töltött programot hozhat az este, szingliként pedig egy barátnős összejövetelen nyílik lehetőség ismerkedni.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma egy lépéssel közelebb kerülhetsz a célodhoz. Ez a szerencsés fordulat egészen felvillanyoz és hatalmas lelkesedéssel tölt el téged. Párkapcsolatodról se feledkezz meg ugyanakkor, hiszen konfliktushoz vezethet, ha nem kommunikálsz arról, mi egyéb igényli még a figyelmedet. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. Bekuckózva még jó program is lehet belőle.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma egy rég nem látott ismerősöddel találkozol, aki váratlan dolgot mesél neked egy közös ismerősötökről. Kissé még fel is kavarhat a dolog, de szerencsére hamar visszanyered a nyugalmadat. Kapcsolatodban harmónia honol, ami minden máshoz egy pozitív és stabil hátteret biztosít. Ennek köszönhetően kitartó és energikus lehetsz most. Este sikerül vele is megbeszélni a reggel kapott információt, így már nyugodtabban hajtod álomra a fejed.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egy rég nem látott osztálytársaddal hozhat ma össze a sors. A találkozás nemcsak örömödre szolgál majd, de lehetőséget ad arra is, hogy megújítsátok viszonyotokat. Szerelmeddel egy utazás vagy rövidebb kiruccanás ötlete merül fel, de a szervezés kicsit időigényes, és a jelenlegi euróárfolyam mellett egy kicsit költséges is lehet. Egyedülállóként első látásra tetszhet meg valaki.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Jó hírekkel kecsegtet a mai nap, és ez mosolyt is csal az arcodra. Számodra fontos dologról lehet ugyanis szó, mely előremozdítja az életedet. Ezt mások is észreveszik, és ha igényled, támogatnak a pozitív eredmény kialakításában. Kedvesed érdekes ötlettel rukkolhat elő, ami elsőre kivitelezhetetlennek tűnhet. Ha egyedülálló vagy, egyik exed bukkanhat fel ismét a láthatáron.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai napod fókuszában is a munka áll, most ugyanis lehet valami, ami több odafigyelést, időt igényel. Helytállásod elismeréssel nézheti a főnököd, és ennek hangot is adhat. Remélhetőleg nemcsak dicsérő szavakban, hanem anyagiakban is megmutatkozik az elismerése. Kapcsolatodban némi alaptalan féltékenység bizonyítja egymás iránti elkötelezettségeteket. Szingli vagy? Riválisodra ismersz egy nőismerősödben.

Nagy könyvvel és csészével heverészve

Egy jó könyv feltölt (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pénzügyeidben kis nehézség támadhat, de ha még ma észbe kapsz, tökéletes tervet készíthetsz a megoldásra. Talpraesettségednek hála, simán veszed a kanyart, de ezt tanulópénznek is felfoghatod. Szingliként sokat gondolhatsz egykori exedre vagy régi jelöltedre, és még az is felmerülhet benned, hogy megkeresed. Egyedülállóként egy férfi barátod kezdhet jeleket küldeni feléd.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Csak úgy ragyogsz ma! Vonzó kisugárzásod kifejezetten népszerűvé tesz az ellenkező nem szemében, és ezt bizonyára magad is észreveszed. Ez persze azzal jár, hogy más nők részéről mindeközben féltékeny pillantásokat gyűjthetsz be. Párkapcsolatodban apró vita adódhat párod féltékenysége miatt, de ha igyekszel megnyugtatni, hamar elillan. Szingliként váratlanul leszólíthat egy helyes férfi.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Munkahelyeden az év végi nagy hajrában kaotikus állapotok uralkodnak, de hála egy kollégádnak – akivel remekül működtök együtt – végül minden flottul alakul, és egyenesbe jönnek a dolgok. Pároddal most programok sokasága jut eszetekbe. Mindegyik jól hangzik, csak győzzétek megszervezni őket! Szingliként kissé nehezebb lehet most: adj egy sanszot a netes társkeresőknek!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma egy rokonod kéri a tanácsod valamiben. Nagyon szeretnél neki segíteni, de sajnos, nem biztos, hogy abban a dologban jártas vagy. Inkább segíts azzal, hogy beszélgetsz vele, és esetleg bemutatod egy hozzáértő ismerősödnek. Pároddal elő kell vennetek kompromisszumkészségeteket egy közös döntésben. Ha nincs párod, két pasi közt vacillálhatsz. Ideje végre dönteni!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Segítségért kell folyamodnod, mivel tanácstalan vagy egy fontos kérdésben. Szerencsére akad valaki a környezetedben, aki éppen alkalmas lehet erre a feladatra. Kérj és fogadj el! Lehet, hogy holnap éppen rád lesz szüksége. Pároddal több romantikázásra nyílik alkalmatok ma, mert több időtök lehet kettesben. Ha nincs párod, érdekes információ jut a füledbe a jelöltedről.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Anyagi ügyeidben ma kifejezett pozitív fordulatra számíthatsz. Nagy összeg üti a markod, mely származhat munkahelyi bónuszból, vagy akár egy régi kölcsönt is végre visszatörleszthetnek neked. Szerelmi életedben egy régen remélt örömteli fordulatra számíthatsz, mely párban egy közös döntéssel is társulhat. Lehet, hogy új jövevényen gondolkoztok?

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top