nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 12. 23.

Napi horoszkóp 2022. 12. 23.: Tele vagy lendülettel

Egy kisebb nehézség után gyorsan telhet a nap a munkában, ez pedig lendületet ad.

Kos

Így a hétvége és a karácsonyi készülődés kezdetén olyan váratlan meglepetés érhet, amire talán álmodban sem gondoltál volna. Aggodalomra semmi okod a napi horoszkóp szerint, mert amit magával hoz, az kizárólag előre vihet. Ha párban vagy, most több alkalmatok lehet kettesben romantikázni. Ha nincs kapcsolatod, az egyedülléttel járó előnyöket kimondottan élvezheted.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Mosolyt csalhat az arcodra a mai nap. Amellett, hogy ez jól áll neked, még a környezetedre is nagyszerű hatással van. Kedveseddel egyeztetésre szorulhat a hétvégi ünnep megvalósítása. Szükség lesz a kompromisszumkészségetekre, de ne aggódj, szépen, a szerelem és boldogság jegyében fognak telni az ünnepek. Ha nem vagy párban, az online ismerkedés hozhat képbe egy izgalmas pasit.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Az utolsó karácsonyi ajándékvásárlás közepén egy rég nem látott, már-már elfeledett ismerősöddel hozhat össze a sors. A találkozás egyfelől örömteli, de valamilyen vonatkozásban mégis kellemetlen lehet. Ne gondold túl a dolgot, próbálj laza lenni. Nézz szembe vele, aztán sétálj tovább és folytasd a vásárlást. Ha párkapcsolatban élsz, most újra fellobban az egymás iránti vonzalom lángja. Ha nem, akkor szexi kisugárzásoddal új hódolót foghatsz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Új helyzet állhat elő a munkahelyeden, ami cseppet sincs ínyedre. Igyekezz rugalmasan hozzáállni a dologhoz, neked is könnyebb lesz, de így másoknak is megkönnyítheted a dolgát körülötted. Szíved választottja tanácsodra szorulhat ma. Mutasd meg empatikus oldaladat! Ha egyedülálló vagy, egy férfival, akinek útbaigazítással vagy hasonlóval segítesz a napokban, megtetszhettek egymásnak.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A mai napod egy kisebb, gyorsan áthidalható nehézség után gyorsan telhet a munkában. Hatékony lehetsz, és ezt kollégáid is észreveszik, segítségeddel gyorsan halad a közös munka és utána jöhet egy laza, munka utána party. Szerelmeddel egy közös kiruccanást tervezgethettek, ami alkalmat adhat csak egymásra figyelni. Egyedülállóként új jelölt léphet színre vasárnapig: egy titokzatos félidegen, ismerősöd ismerőse.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Az időjárás ugyan olykor lehangolhat, mert hiába vártad a havazást, hogy fehér karácsony legyen, alapvetően vidám napod lehet, ha próbálsz előnyt faragni a téli időszakból. Egy séta a parkban, egy illatos forrócsoki és egy jó könyv kellemes időtöltést adhat. Párod remek partner lesz a bekuckózásban. Egyedülállóként letisztulnak gondolataid, kire is vágysz. Ez megnyugtat téged, és újra lelkesedést érzel.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Anyagiak terén kifejezetten jó napod lehet, mert ma tudsz spórolni, és jó szemed lesz a karácsonyi akciókhoz, így bőven marad pénzed. A következő napokra annyival több maradhat a zsebedben, hogy talán magad is meglepődsz. Kedvesed egy mondatát lehet, hogy félreérted: mindenképpen beszéljétek meg, ne maradjon tüske benned! Ha egyedülálló vagy, kéretlen hódolód akadhat, fura csajozós szöveggel.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Amennyiben az idei utolsó munkanapodat töltöd ma, könnyen elfelejthetsz valamit. A legjobb, ha belátod a dolgot, és igyekszel helyrehozni, mielőtt átadod magad a pihenésnek. Máskülönben kivívhatod kollégáid haragját és te sem tudnál nyugodt lelkiismerettel hazamenni. Ha párban vagy, közös ötletetek támad, de másként valósítanátok meg. Ez apró vitát okozhat. Szingliként egy netes társkeresőn lehet szerencséd.

Kutya ugrik a réten

Lendületben (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nehéz lehet beiktatni a napi feladataid közé, hogy most másokkal jótékonykodj és megoldd a problémáikat. Végül mégis sikerülhet, ha kicsit matekozol az időbeosztásoddal. Szerelmed egy reakciója kellemes, nem várt meglepetést okozhat. Egyedülállóként exedbe botlasz, aki sokat változhatott azóta. Ez meglephet, de saját reakciód is. Ne tégy semmit elhamarkodottan!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Némi fáradtság uralkodhat el rajtad, amit a télnek és a vele járó lehangoltságnak tudhatsz be. Igyekezz túllendülni a dolgon és csinálj olyat, ami feldobja a kedved. Legyen az vásárlás vagy éppen olvasás, esetleg sport. Szíved választottjával emlékezetes élményben lehet részetek. Egyedülállóként tündérmesébe illő megismerkedést hozhat a mai nap. Talán már az ünnepeket is együtt töltitek.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Rossz érzésed támadhat. Érdemes hallgatnod a megérzéseidre és utánajárni a dolognak. Pároddal egy kellemes, barátokkal vagy családdal töltött program dobja fel az estédet. Mondj igent a meghívásra! Ha nincs kapcsolatod, egy csajos programon nyílik alkalmad ismerkedni. A pasi, akit megismersz, zsáneredtől sokban eltérhet, de attól még nem kell rögtön leírnod.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma tele vagy lendülettel. Minden rád bízott projektet egy szempillantás alatt befejezel, így a délutáni órák már csak az íróasztal rendbeszedéséről szólnak. Szerelmeddel apró összezördülések várhatók, mert megint tőled várja, hogy egyedül szervezd meg az esti programot. Hozd tudtára, hogy neked is jól esne, ha végre magától kitalálna dolgokat. Ha nincs párod, érdekes infót hallasz arról, akit régóta kiszemeltél.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top