nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 12. 24.

Napi horoszkóp 2022. 12. 24.: Szeretteid még a legtitkosabb vágyaidat is kitalálták

Ne ijedj meg majd attól, hogy sokan keresnek fel, és nem kevesen akadnak majd, akik a válladon sírják ki magukat.

Kos

Bár idén időben elkezdtél készülődni a szeretet ünnepére, mégis zsúfolt napod lesz a napi horoszkóp szerint. Bár egyáltalán nem így tervezted, minden naptári tény ellenére még mindig a szakmai, üzleti ügyekkel kapcsolatos kommunikáció fogja időd egy részét felemészteni. Ha tényleg muszáj, és nem tudod a jövő hétre, vagy inkább a jövő évre halasztani, akkor válaszold meg azokat a leveleket, de ne feledkezz meg arról, hogy ez az időszak a pihenésről és a szeretteinkről szól!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Rokonaid nagy meglepetést akartak szerezni neked: a szépen díszített fa alatt csupa hasznos, értékes és tartós holmit találsz. Mindenki jól ajándékozott, hiszen olyasmiket kaptál, amikre már olyan régóta vágytál. Természetesen te is kitettél magadért, már csak azért is, mert vallod, hogy jobb adni, mint kapni. A szentestét beárnyékolhatja néhány váratlan egészségügyi probléma, ami természetesen a bejglihegyekből adódhat.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A közelmúlt megpróbáltatásain megedződtél, így tűrhetően viseled az egyre feszültebb hangulatban zajló karácsonyi készülődést. Persze nem szép dolog, de jól teszed, ha ezúttal kissé számítóan ápolod rokoni kapcsolataidat. Ha így teszel, többszöri nekifutásra meg is találhatod azokat az embereket, akikkel hasznos szerepet játszhattok egymás életében jövőre.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A héten tapasztalt munkahelyi konfliktusok a mai estéd hangulatára is hatással lehetnek. Úgy tűnik, hogy partnered sem hajlandó minden szempontból az elvárásaid szerint viselkedni. Ne engedd meg magadnak, hogy a hangulati hullámzásaid elrontsák saját és szeretteid ünneplését! Helyette inkább idézd fel a gyerekkori emlékeket, gyertyagyújtásig pedig szervezz egy kültéri programot is.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Talán úgy érezheted, hogy családtagjaid korlátozzák akaratodat, pedig talán csak a te elképzeléseidet szeretnék földközelbe hozni. Az ünnepi előkészületek szerencsére bőséges teret adnak arra, hogy egészséges formában szabadulhass meg a mostanában kialakult feszültségtől. Egy kis odafigyeléssel és utánajárással még a legutolsó pillanatban is felhajthatsz néhány különleges ajándékot.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Bár alapvetően szereted a karácsonyt, a jelenlegi gazdasági helyzetben most anyagi gondok nyugtalanítanak, a következő időszak megoldásán töröd a fejed. Párkapcsolatodban is sok feszültség alakult ki. Szerencsére néhány vidám rokon felbukkanása oldhatja a légkört. Itt az ideje egy kicsit kikapcsolódnod. A kártya- és sakkpartik, meg a többi társasjáték elterelheti figyelmedet problémáidról.

Nő karácsonyi ajándékot csomagol

Meglepetés (Forrás: Unsplash)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Otthonod talán ma sem a béke szigete: a karácsonyi hangulatot az utóbbi időben szokásos kapcsolati problémák árnyékolhatják be. A fa alatt talált ajándékok azonban kellemes meglepetést okoznak: az utóbbi idők puskaporos hangulata ellenére szeretteid még a legtitkosabb vágyaidat is kitalálták. Egy okkal több, hogy mindannyian fátylat borítsatok a múltra!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma különösen sérülékeny vagy érzelmileg, főleg, ha álmaidat, hosszabb távú céljaidat éri kritika. Ezeket hatalmas támadásnak veszed, és képes vagy teljesen bezárkózni. Mivel hatodik érzékkel látsz át ellenfeleiden, zsigerből érzed, hogy kitől mire számíthatsz legközelebb. Használd ki adottságodat az ünnepek táján könnyen kirobbanó családi konfliktusok békés rendezésére!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Vezetői, tanári vagy mesteri szereped létjogosultsága váratlanul hatalmasat nő. Ne ijedj meg majd attól, hogy sokan keresnek fel, és nem kevesen akadnak majd, akik a válladon sírják ki magukat. Ez kissé zavarba ejt, ám hosszú távon értékes szövetségeseket szerezhetsz. Karácsonyi ajándékként tanítsd meg a hozzád fordulóknak, hogy a problémákról nem beszélni, hanem azokat megoldani kell!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kissé nyűgös és ideges lettél mára. Lehet, hogy az előző napokban túlpörgetted magad? Házi békéd még mindig bizonytalan lábakon áll, de szerencsére egyszerre türelmes és találékony vagy. Foglald le a gyerekeket valami okos szórakozással, vagy vond be őket is a mai házimunkába. Miért is ne tölthetnétek együtt hasznosan az időt? Így mindenki számára értékesebb lesz az este!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A nap első felében hozz tető alá néhány, a karácsonytól független, de még elintézetlen teendőt. Azonban, ha nem akarsz felesleges perpatvarokba keveredni, ma már akkor se vedd nyakadba a karácsonyi vásárokat, ha történetesen elfelejtettél valamit. Az utolsó pillanatok kapkodásában ugyanis szinte garancia, hogy nem találod meg azt, amit keresel. A belső értékek ezen a szentestén úgyis fontosabbak.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A külvilág vagy éppen partnered véleménye sokkal jobban befolyásol, mint amennyire szeretnéd. Merj önmagad lenni, az ünnepi nyüzsgés ellenére szánj egy kis időt saját terveidre, a lelkednek fontos dolgokra is! Belső feszültségedet ne próbáld a szokásosnál több alkohollal oldani, ennek hatására ugyanis rossz ízű vitákba keveredhetsz partnereddel vagy rokonaiddal.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top