nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 12. 25.

Napi horoszkóp 2022. 12. 25.: Nagy lépésre szánod el magad

Tölts minél hosszabb időt szeretteiddel és beszélgessetek, hisz a rohanó és a stresszel teli napokon alig van időtök egymásra.

Kos

Meghitten telik a mai napod, és ha a családod körében élvezed az órákat, akkor semmi sem zavarja meg a békés hangulatot a napi horoszkóp szerint. A múltbeli sérelmek tovaszállnak, mindenki képes maximálisan figyelni a másikra és élvezni a kellemes hangulatot. Nagy megelégedésedre szolgál, ha magad körül tudod a szeretteidet, mert akkor megkapod azt az érzelmi biztonságot, amire annyira vágysz.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A mai napon sem fogsz unatkozni, mert annyi meghívásnak kell eleget tenned, hogy komoly szervezést igényel, ha mindenhová időben oda szeretnél érni. Minden beszélőképességedre és leleményességedre szükséged van, ha nem akarsz gyomorrontást kapni a nap végére. Csak azért, hogy senkit se sérts meg, ne egyél többet, mint amennyit kívánsz. Máskülönben az epéd bánhatja az ünnepeket.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szívesen pihennél végre, de erre a mai napon még nem sok esélyed lesz, mert annyi a teendőd, hogy alig győződ utolérni magad. Azonban minden jól alakul, mert egy kis ügyes szervezéssel mindent meg tudsz oldani. Ha ebédmeghívásod van vagy vendégségbe mész, csak a gyomrodra és az alakodra kell vigyáznod. Amennyiben vendégeket vársz, az órát kell nagyon figyelned.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagy lépésre szánod el magad, és csupa izgalom jellemez, mert szeretnéd, ha az ötleted osztatlan sikert aratna. Úgy gondolod, hogy nem kell mindig a jól bevált úton haladnod, kell egy kicsit újítani is. A változtatás oka a fáradtság is, hisz máskor, mire mindennel időre elkészülsz, addigra alig állsz már a lábadon. Egy kellemes étteremben elfogyasztott közös ebéd mindenki számára újdonság lehet.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Amennyiben autóba ülsz, akkor a szokásosnál is legyél óvatosabb, mert sokan nem veszik figyelembe, hogy hamar sötétedik és az útviszonyok is gyorsan változhatnak. Ebben az időszakban az utakon megnövekszik a forgalom és mindenki igyekszik hamar célba érni. Csak kipihenten indulj hosszabb útra, és legyen takaró és hólánc a csomagtartóban, hisz esetleg elakadhatsz. Külföldi útra köss biztosítást!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Tölts minél hosszabb időt szeretteiddel és beszélgessetek, hisz a rohanó és a stresszel teli napokon alig van időtök egymásra. Általában csak a legszükségesebbet tudjátok megbeszélni, de a mai napon itt a remek alkalom, hogy végre bepótoljátok az elmaradt együtt töltött időt. Lehetőleg ne csak tévézés legyen a program, még akkor sem, ha közösen néztek filmeket.

Pár csomaggal a karácsonyfa előtt

Ajándék (Forrás: Unsplash)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Bármennyire is leköt az ünnepi vendégvárás, a folyamatos ünnepi készülődés, és ezért azt sem tudod, hogy hol áll a fejed, azért ne feledkezz el a barátaidról és az ismerőseidről sem. Legalább egy telefonhívással vagy egy üdvözlettel kívánj kellemes ünnepeket nekik. Csak pár percet kell áldozni rájuk, nem fontos órákig beszélgetned, hisz lehetséges, hogy ők is legalább ennyire elfoglaltak.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ne szomorkodj, ha még egyedül és nem társsal ünnepled a karácsonyt, mert hamarosan fordulhat a kocka és az életedbe beköszönthet a szerelem. Persze azért tenned is kell majd érte, hogy megismerkedj valakivel. Igaz, az is előfordulhat, hogy valahol, egy véletlen találkozásból lesz szerelem első látásra. Viszont most jobb, ha annak örülsz, hogy végre a családoddal töltheted az ünnepeket.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Legyél nagyvonalú és boríts fátylat arra a nézeteltérésre, ami a volt pároddal kialakult. Ami volt, az volt, már ne rágódj rajta, ha eldöntötted, hogy befejezed a kapcsolatodat. Legyél megbocsájtó és gondolj rá szeretettel, bármi is akadályozta meg abban, hogy boldog legyen veled. Hidd el, sokkal jobb, ha béke van a lelkedben, mert így végre kiegyensúlyozottan ünnepelhetsz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ahogy tervezted: nagy egyetértésben és a lehető legnagyobb rendben telik a mai napod a szeretteiddel. Senki és semmi sem tud kihozni a sodrodból, és egyáltalán nem esik nehezedre a kompromisszumkötés sem. A szerelemben is kezdeményező vagy, és kedvességeddel halmozod el párodat. Kiegyensúlyozott és nyugodt időszak előtt állsz, bátran élvezd ki minden pillanatát!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Bár kiegyensúlyozottnak tűnsz, de ez csak a felszín, mert nyugtalan és feszült vagy, legszívesebben pedig elvonulnál a külvilágtól. Szerencsére ebből a környezeted nem érzékel semmit, pedig fejfájás is kínozhat, ami hullámokban jelentkezhet. Gyomorpanaszaid lehetnek anélkül, hogy túlzásokba vinnéd az ünnepi menü fogyasztását. Szerencsére a tüneteid csak átmeneti jellegűek és elmúlnak.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Izgatottan készülsz a vendégeid fogadására, és mindennel időben el is készülsz, mert az eddigi tapasztalataidból okulva már semmit sem bízol a véletlenre. Gondosan megtervezted és megszervezted a teendőidet, így nem kell attól tartanod, hogy előbb érkeznek meg a meghívottak, mint ahogy elkészülne a menüsor. Kellemesen elfáradsz, de a rengeteg dicséretet örömmel söpröd be.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top