nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 12. 26.

Napi horoszkóp 2022. 12. 26.: Érdemes megérzéseidre hallgatnod

A családi összejöveteleket, formaságokat már kissé terhesnek találod, ezért úgy viselkedsz, mint egy csintalan gyerek.

Kos

A mai nap folyamán szinte olvasol barátaid gondolataiban, és azok is bámulatosan rád vannak hangolódva. Ez a közös hullámhossz segít elsimítani a korábbi vitákat, félreértéseket is a napi horoszkóp szerint. Ha nem bonyolódtok közös pénzügyi tranzakciókba, helyreállhat a korábbi összhang. Szerelmi életedet szokás szerint féltékenységi jelenetek és nagy kibékülések fűszerezik.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ne is tagadd, kifejezetten formabontóan működsz: a hivatalos pihenőnapokon támadnak a legzseniálisabb szakmai ötleteid. Ne fogd vissza magad, de azért ne is bosszankodj amiért ma nem tudod megvalósítani őket: megtanulhattad, hogy mostanában mindenre aludnod kell néhányat ahhoz, hogy a részletek is kikristályosodjanak. Ez irányú tevékenységed legalább leköti figyelmedet.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma érdemes megérzéseidre hallgatnod, ugyanis utat mutathatnak, miként, milyen irányba tapogatózva tudnád feloldani a mozgásodat fékező blokkokat. Használd ki a néhány nap csendet és nyugalmat, ülj a számítógép elé, írd meg ismerőseidnek, régi iskolatársaidnak azokat a leveleket, melyeket már régóta halogatsz. Listádon lesznek azok is, akik tovább segítenek.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagyszerűen érzed magad családtagjaid körében: rokonaidtól kedves karácsonyi ajándékokat, ha anyagi helyzeted indokolja, megnyugtató kis borítékokat kapsz. Így mindjárt más lesz felkészülni az ínségesebb időszakra, különösen, ha nem tapsolod el tartalékaidat. Baráti kapcsolataidban még mindig sok a feszültség: jobb, ha ma nem erőlteted a vitás kérdések tisztázását.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Amennyiben nyugtalanítanak a hátad mögött zajló intrikák, ma álmaid, megérzéseid segítségével átvilágíthatod kapcsolataidat. A belső képek testi állapotodról, esetlegesen lappangó betegségekről, illetve a gyógyulás útjairól is felvilágosítást adhatnak, ezért vedd őket nagyon komolyan. Bármennyire nehezedre esik is nyugton ülni, most még inkább maradj megfigyelő pozícióban.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma sokkal kiegyensúlyozottabb vagy, mint tegnap. Az olyan apróságok, mint egy kiadós alvás, nem túl megerőltető sportolás, meditációs gyakorlatok segíthetnek visszatalálni belső központodhoz. Persze, hangulatod még mindig meglehetősen ingatag, ezért egy derűsebb pillanatodban nem árt, ha közlöd hozzátartozóiddal: ne vegyenek vészesen komolyan.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A mai nap folyamán végre nagyobb empátiával, rugalmasabban fordulsz partnered felé, mint az előző napokban. A közös hobbik, szórakozás feledtetik az elmúlt napok feszültségeit, különösen, ha nem most kezditek kibogozni a problémás témákat. Bár pénzügyeid még mindig nyugtalanítanak, a kreatív tevékenységek ahhoz is ötleteket adhat, hogyan billenthetnéd javadra a mérleget.

Lány a kandalló előtt

Csendes percek (Forrás: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Az előző napokban összekuszálódott kapcsolataidat oly módon kezdheted el összerakni, ha ma legalább nem kavarsz több galibát. Hidd el, nem dől össze a világ, ha egyszer nem a tiéd lesz az utolsó szó. Visszavágás helyett gondolkozz el a társas viszonyaidon, munkakapcsolataidat működtető törvényszerűségeken, bújj bele a másik fél bőrébe, és máris ráérzel a helyes irányokra.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Bár a családi légkör továbbra sem valami kedélyes, némi empátia, intuíció segítségével megtalálod a hangot partnereddel. Avasd be nagy terveidbe, illetve mutass rá, miként járulhatsz te hozzá, hogy ő is megvalósíthassa a sajátjait. A közös távlatok, egy esetleges utazás megtervezése újra összhangot teremthet. Az általános munkahelyi gondoktól most függetlenítsd magad.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Párkapcsolati bonyodalmaidról váratlan szakmai teendők terelik el a figyelmet. Bár ilyenkor látszólag a fű sem nő, hallgass megérzéseidre, elevenítsd fel azokat a kapcsolatokat, amelyek a későbbiek során tovább segíthetnek. Szakmai oldalaidat is felfrissítheted, az interneten új lehetőségek, összeköttetések után kutathatsz anélkül, hogy ez bárkinek is feltűnne.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Az előző napok túltelítettségét enyhítheted, ha végre csak mérsékelten falsz a felkínált finomságokból. Bár nem kimondottan ünnepi program, valamilyen szakmai téma szükségessé teheti, hogy összeülj néhány barátoddal. Kössétek össze a hasznosat a kellemessel: a most születő közös tervek hosszabb távon is tovább segíthetnek. Lassan gondolj arra is, hogy kikkel töltöd a szilvesztert!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A családi összejöveteleket, formaságokat már kissé terhesnek találod, ezért úgy viselkedsz, mint egy csintalan gyerek. Mintha csak azért hangoztatnád a többségtől eltérő véleményedet, hogy törhess egy kis borsot hozzátartozóid orra alá. Bár szókimondásod időnként otrombának hat, szerencsére általában megérzed, hogy hol a határ. Főleg az idősebb rokonokkal legyél tapintatos.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top