nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 12. 27.

Napi horoszkóp 2022. 12. 27.: Halmozod a sikert

Energikusnak, ötletesnek érzed magad. Ráadásul valóban az is leszel ma.

Kos

Úgy érzed, rohanás az egész napod, mert míg mások kivették a szabikat és pihennek, te dolgozol. Délután vezesd le a feszültséget a napi horoszkóp tanácsa szerint, és ha nincs túl hideg, sétálj hazáig vagy otthon relaxálj. Olvasd a kedvenc könyvedet, jógázz vagy esetleg a tévé elé kucorodva is kieresztheted a fáradt gőzt. A lényeg, hogy az estét mindenképp a magad kedvére igazítsd.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kedd van és hiába a nagy köd és a hideg, de te már kora reggel rózsaszínben látod a világot. A tegnapi nap emléke, amit a kedveseddel romantikusan töltöttél, bearanyozza a napod. Egész nap csak álmodozol és igazából semmire sem vágysz, mint hazamenni és a karjaiba hullani. De vigyázz, az új szerelem nem biztos, hogy kölcsönös vagy hosszú távra szól.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Úgy érzed, összecsaptak a hullámok a fejed felett. Hiába akarsz ma megfelelni a munkahelyeden, a felettesed mindenben csak a hibát keresi. Próbálj higgadt maradni, lehet, hogy csak nehéz napja van. Délutánra elvonulnak a felhők és talán még a nap is kisüt. Az este már nyugodt lesz. Családod támogatni fog a megterhelő nap után. Talán még vacsorával is kedveskednek neked.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egész nap az otthonod változtatása körül forog a gondolatod. Ez a nap jó lehet arra, hogy átrendezd a nappalit vagy csak vegyél egy új holmit a gardróbodba. Használd ki a karácsony utáni leárazásokat. Ma nagyon kreatív vagy, amit a családod is értékel és szívesen támogatnak az ötleteid megvalósításában. Karrieredben egy régóta elveszettnek hitt lehetőség újra kibontakozni látszik. Valószínűleg semmi kedved az év végén ezzel foglalkozni, de azért mégis izgatja a fantáziádat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Az ünnepek utáni napokat a kötelességek töltik ki kedden, de emellett ne felejtkezz el az élet igazi élvezetéről sem. Kisebb kellemetlenségekkel kell szembesülnöd. Ennek lehet az is oka, hogy bármi áron rá akarod erőltetni saját meglátásaidat, gondolataidat, akaratodat másokra. Adj egy kicsit lejjebb az elvekből. Nem érdemes makacsul ragaszkodni mindenhez, meglátod, így akár új barátokra is szert tehetsz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ha még nincs párod, akkor a mai nap szerencséd lehet ezen a területen, de ehhez kell egy kis kezdeményezőkészség is. Nem baj, ha a megfelelő pillanatban kicsit rámenősebb vagy, de persze ne légy erőszakos! Aki felkelti az érdeklődésed, igazi úriember. A születési jegyedben járó Neptunusz újabb meglepetéssel szolgálhat. A hivatásod területét is érinti az a kapcsolat, használd hát ki a kínálkozó lehetőségeket.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Tele vagy építő ötletekkel. Jelenleg a legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmedet. Barátaidat is kellő empátiával közelíted meg. A jellegzetes Mérleg tempó most kissé a háttérbe szorul. Izom helyett meggyőzéssel, kellemes stílussal éred el az eredményeket, így nem csoda, ha sokan akarnak ma a társaságodban lenni. Tartsd meg ezt a kissé visszafogottabb stílust.

Darts telitalálat

SIker! (Forrás: Unsplash)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Lendület szövi át a keddi napot, vagy legalább az első felét. Személyiséged legvonzóbb oldalával fordulsz a főnököd felé, így ha bármilyen plusz feladat adódik, abból te csak a pozitívumokat kapod. A rutin vagy éppen unalmas munka másokra marad. Családod délután érdekes programot szervezhet számodra. Akkor is tarts velük, ha egészen mást terveztél. Meglátod, az együtt töltött idő nagyon feltölt majd.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egyik barátnőd egy pletykával jelentkezhet ma nálad. Azonban vigyázz, mert semmi nem maradhat titokban. Részben, mert te magad fecseged ki a másoktól kapott bizalmas információkat, másrészt a saját titkaidat sem zárod el lakattal. Pároddal ez utóbbiból akár konfliktushelyzet is kialakulhat. Tanuld meg bizalmasan kezelni a másoktól kapott információt.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy régebbi barátság újraéledhet a mai napon. Lehet, hogy közös bulira hív valaki, de ezt jobb lenne elkerülni. Munkáddal kapcsolatban gyakran mondod, hogy csak az van készen, amit te csinálsz. Ez most többszörösen is igaz. Fektess egyre több energiát a személyiséged építésébe. Ritka jó lehetőségek adódnak, hogy jobban megismerd magadat és ezáltal másokat is hamarabb kiismerj.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Kedden elsősorban a párkapcsolat kerül fókuszba. Lehet, hogy neki éppen segítségre, útmutatásra van szüksége, de az is elképzelhető, hogy csak élvezi azt a gyengédséget, amit most tőled kaphat. Legjobban teszed, ha kipuhatolod a legtitkosabb gondolatait és azok mentén teszed őt boldoggá. Visszafelé sem marad el a törődés. Este nagy eséllyel olyan meglepetésben lehet részed, amire már régóta vágytál.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma úgy érzed, inkább egyedül szeretnél lenni és elbújnál még a világ elől is. Kevesebb időt töltesz másokkal. Többet foglalkozol magaddal. Foglalkozz kevesebbet a múlttal, és a jelen vélt vagy valós nehézségeit is egy kicsit söpörd a szőnyeg alá. A leírtak ellenére sok eredményt könyvelhetsz el. Elsősorban anyagi vonalon lehetnek változások. Lehet, hogy elsőre nem tartasz mindent kedvezőnek, de ahogy telik a nap, egyre világosabb lesz előtted a követendő út.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top