nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 12. 28.

Napi horoszkóp 2022. 12. 28.: Kellemes csalódás érhet

Számodra is meglepő, de olyan emberben csalódhatsz pozitív értelemben, akiről soha nem feltételezted volna. Ki tudja, lehet, hogy ez a fordulat örökre megváltoztatja a kettőtök közti kapcsolatot.

Kos

Ma sajnos előfordulhat, hogy egy számodra meglehetősen kellemetlen személlyel kell konfrontálódnod. Nagy vita alakulhat ki közöttetek egy apróság miatt, és mindkettőtök haragja nehezen csillapítható. Az lenne a legjobb a napi horoszkóp szerint, ha nem szítanád a már így is nagy lángokban égő tüzet. Hagyj fel az eredménytelen veszekedéssel, és próbáld meg elkerülni a jövőben ezt a személyt.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma végre áttörést érhetsz el egy olyan dologgal kapcsolatban, ami eddig nem sok reménnyel kecsegtetett. Ez a tény annyira felvillanyoz, hogy szinte madarat lehetne veled fogatni. Szükséged is volt már egy kis pozitív élményre, ugyanis mostanában nem voltál túl jó hangulatban. Megérdemled a vállveregetést, ezért a szeretteid körében megünnepelhetnéd ezt a remek hírt.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma egy kellemes meglepetésben lesz részed, és nem is akármilyenben! A mai nap megbizonyosodhatsz arról, hogy a kiszemelted hasonló érzéseket táplál irántad, és végre nem fél ezt kifejezni sem. Ez olyan bátorsággal és önbizalommal tölt el, mely teljesen megváltoztatja a kisugárzásodat. Ez még inkább imponálhat a randijelöltednek, így végre Te is mersz egyértelmű jeleket küldeni felé. Bízz magadban és a pozitív kimenetelben!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egy kedves barátod úgy dönt, hogy a tanácsodat kéri egy számára nehezen megoldható problémával kapcsolatban. Hallgasd meg, miről van szó, és próbálj meg nem a személyes érzéseid alapján tanácsot adni neki. Fontos, hogy mivel kívülálló vagy, olyan véleményt kell alkotnod, ami ésszerű és világos. Ha egy kis időre van szükséged, nyugodtan várj még egy keveset a véleményalkotás előtt.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Közeleg az év vége, Te mégis megállás nélkül dolgozol. Az a célod, hogy megmutasd a felettesednek és a munkatársaidnak, mennyire elhivatott vagy a munkád iránt. Ezzel az ambícióval és elszántsággal felhívod magadra az emberek figyelmét. Remek példát mutatsz másoknak, és a főnököd ezt biztosan díjazni fogja. Ne veszítsd el a lendületed, mert ha tovább hajtasz, akár magasabb pozícióhoz juthatsz a ranglétrán még az Újév előtt.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma rád szegeződik minden tekintet. Végre eleget aludtál, és kipihentnek érezheted magad. Kora reggeltől boldognak látszol, senki ronthatja el a kedved. A mosolyod olyan szép, hogy a körülötted lévő emberek is felvidulnak. Szinte másokra ragasztod a boldogságot, ilyenre nem sok ember képes. Ez a képesség még rengeteg esetben fog segíteni, akár sikeressé is tehet az életben!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Patthelyzetben találod magad, és kicsit bizonytalannak találhatod a végkimenetelt. Az lenne a legjobb megoldás, ha egy kicsit hátradőlnél és megvárnád, amíg a megfelelő válasz felfedi magát. Mivel nem olyan sürgős az ügy, érdemes lenne kicsit türelmesebben hozzáállnod a dologhoz. Nem segít, ha olyasmin stresszelsz, amit nem tudsz befolyásolni. Minden rendben lesz, ne félj semmit!

Lány nevető lufival

Keep smiling! (Forrás: Unsplash)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Úgy érzed, hogy még rengeteg tennivalód van otthon az Újév előtt, ezért ajánlott lenne kivenni 1-2 nap szabadságot. Főleg akkor lenne érdemes ehhez a módszerhez folyamodni, ha szilveszterre házibulit rendezel. A 2022-es év nem telt el olyan könnyedén, mint vártad, viszont az évet még megkoronázhatod egy fergeteges bulival a barátaid körében. Csinosítsd ki a lakásodat és próbáld meg a maradék pár napot pozitív gondolatokkal eltölteni.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma végre fellélegezhetsz, hiszen mára nincs olyan teendőd, amit minél hamarabb el kellene végezni. Nyugodtan kifújhatod a gőzt, megérdemled a lazítást. Törődj kicsit magaddal is, vegyél egy forró fürdőt, nézd meg a kedvenc filmedet és egyél valami finomat. Ne mások problémájára fókuszálj, ez a nap a békéről és a pihenésről szól. Ha nem szeretnél otthon lenni, találkozz a barátaiddal és csináljatok valamit közösen.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A hideg időjárás ellenére a természetbe kívánkozol, és szeretnél minél több friss levegőt szívni. Mielőtt felkerekedsz egy kis kirándulásra, bizonyosodj meg róla, hogy elég melegen öltöztél-e fel. Élvezd a szép tájat és a friss levegőt, de vigyázz, nehogy megfázz. Ebben az időben nagyon könnyen legyengülhet az ember szervezete, ezért ne felejtsd el a vitaminjaidat is rendszeresen szedni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma valakiben kellemeset csalódhatsz. Egy olyan ember mutatja meg számodra új oldalát, akivel eddig fenntartásaid voltak. Nagyon meglepő fordulat ez számodra, és ez megkönnyebbüléssel tölt el. Többé nem érzed magad kellemetlenül a közelében. Fogadj meg egy jó tanácsot: ne légy előítéletes másokkal, járj nyitott szívvel és adj esélyt az olyan személyeknek is, akik nem tűnnek annyira szimpatikusnak első látásra.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Már nincs sok vissza ebből az évből, ezért csak arra fókuszálsz, hogy végre átvészeld a maradék időt és tiszta lappal kezdhesd a 2023-as évet. Azzal viszont nem számolsz, hogy váratlanul beköszönt a szerelem időszaka hozzád. Először talán reagálni sem fogsz tudni a hirtelen jött érzésekre, de ha megengeded, hogy a leendő randipartnered vezesse a beszélgetést, egykettőre feloldódhatsz. Légy nyitott, ne zárkózz be!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top