nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 12. 30.

Napi horoszkóp 2022. 12. 30.: Milyen magas a toleranciaküszöböd?

Egy csapatba kerülsz szívednek nem túl kedves emberekkel. A tudat önmagában lehangoló lehet, viszont most erősnek kell lenned, hogy bebizonyítsd, milyen fából faragtak. Hajrá!

Kos

Úgy érezheted, hogy egy olyan emberrel romlott meg a kapcsolatod, akivel eddig elválaszthatatlanok voltatok. Lehetséges, hogy azért alakult így a dolog, mert mindketten elfoglaltak vagytok a zűrös mindennapokban. Írj egy üzenetet ennek a bizonyos személynek a napi horoszkóp tanácsa szerint, és szervezzetek meg egy találkát. Mindkettőtöknek jót tesz a kikapcsolódás, töltsétek együtt ezt a csodás napot!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Végre sikerül lezárnod egy régóta húzódó ügyet. Sokat szenvedtél miatta és emiatt a barátaidat is elhanyagoltad. Most, hogy végre túl vagy a nagy megmérettetésen, ideje, hogy kimozdulj és találkozz az ismerőseiddel. Ereszd le a fáradt olajat és hagyd hátat mögött a múltat. A nehezén már túl vagy, nincs miért aggódni. A mai nap csakis rólad szól, semmi sem ronthatja el a kedved.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma végre egy olyan döntést hozol, amely nem mások, hanem a saját érdekedet szolgálja. Mostanában felemésztette az összes energiádat az, hogy a környezetedre összpontosítottál magad helyett. Ideje megszabadulni a felesleges kötelékektől, inkább válaszd önmagad és a saját jóléted! Megérdemled a törődést, gondolj valamicskét többet magadra! Senki sem hal bele, ha a mai napot magadra fordítod.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma a munkahelyeden kaphatsz elismerést a főnöködtől és a munkatársaidtól. Az utóbbi időszakban roppant módon keményen dolgoztál, hogy megmutasd, neked is helyed van abban az iparban, ahol tevékenykedsz. Kivételes szorgalmaddal kihívod mások tiszteletét, így a jövőben akár magasabb beosztásra is szert tehetsz. Remek munkát végeztél, csak így tovább!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Péntek reggel újult erővel ébredsz, a kisugárzásod is megváltozik. Amerre jársz, mosolyt csalsz mások arcára, szinte felrázod a környezeted és pozitív irányba fordítod az emberek lelkivilágát. Nem sokan rendelkeznek ilyen tehetséggel, mint Te, igazán kivételes személyiség vagy. Minél több szeretetet adsz másoknak, annál többet kapsz vissza. Egy kis kedvesség csodákra képes.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Valaki iránt gyengéd érzelmek fűznek, eddig mégsem mertél kezdeményezni önbizalomhiány miatt. Ha úgy érzed, hogy az illető viszonozná a szerelmedet, akkor mégis mitől félsz? A saját boldogságod érdekében tegyél meg egy lépést a kiszemelted felé. Nem veszíthetsz semmit, ha megpróbálod, nem igaz? Kellemesen csalódhatsz a végkifejletben.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Év végére sokkal több munkával bíznak meg, mint amennyire számítottál. Rengeteg tennivalód van, és a határidő is rövidesen elfogy. Ha úgy érzed, kifutsz az időből, nyugodtan kérj segítséget a kollégáidtól, abból nagy gond nem lehet. Fontold meg, hogy kit bízol meg a feladattal, mert lehet, hogy rosszul sül el a dolog. Ne tétlenkedj, a pihenés most sajnos nem opció.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Úgy érzed, hogy valaki a környezetedben túlságosan kíváncsi a magánéletedre. Ugyan próbálod elkerülni az illetőt, ő mégis folyton kitalál valamilyen indokot arra, hogy veled legyen. Vigyázz arra, mit osztasz meg vele, mert nagy esély van rá, hogy továbbadja másoknak a hallottakat. Légy óvatos a hozzá hasonló emberekkel, mert nem tudni, milyen hátsó szándékkal környékeznek meg.

Lány fehérben

Forrás: Unsplash

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma szembesülhetsz azzal a ténnyel, hogy valakit teljesen félreismertél egy korábbi tette alapján. Az illető egy új oldalát ismerheted meg, és ez kíváncsiságot ébreszt benned. Kár, hogy eddig nem álltatok közeli kapcsolatban, de most itt az alkalom, hogy ezen változtassatok. Ez a szituáció egy remek példa arra, hogy miért nem szabad előítéletesnek lenni. Tanulj az esetből!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma egy közeli barátodnak lehetsz hálás, mivel újfent megmutatja, hogy számíthatsz rá, ha a szükség úgy kívánja. A köztetek lévő kapcsolat olyan erős, amelyet sokan csak irigyelni tudnak. A barátod figyelmessége csodálatra méltó, szerencsésnek mondhatod magad. Szerencsére ez az érzés az ismerősöd számára is kölcsönös. Ez a kötelék tesz titeket erőssé és elválaszthatatlanná. Becsüld meg!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Bár nem szeretsz dicsekedni, de a mai nap nem szeretnéd visszafogni magad. Akár munkával kapcsolatban, akár magánügyben értél el egy fontos mérföldkövet, megérdemled a vállveregetést. Ünnepeld meg ezt a nagyszerű eseményt a szeretteiddel, rúgj ki a hámból, ha úgy tartja kedved. Légy büszke az elért célodra, engedd, hogy átjárjon a pozitív energia! Legyen szép napod!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma csapatmunkában kell együtt dolgoznod néhány olyan személlyel, akikkel nem szívesen szívsz egy levegőt. Bár a türelmed véges, nem engedheted meg magadnak, hogy elszakadjon az a bizonyos cérna. Az állásod és a jó hírneved kockáztatod, ha nyilvánosan kifejezed az ellenszenved az említett személyek iránt, így jobban teszed, ha inkább alkalmazkodsz és felveszed a pókerarcot. Nem kell szeretned őket, de a látszatát fenntarthatod.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top