nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 12. 31.

Napi horoszkóp 2022. 12. 31.: Nagy szilveszteri láz

Itt a 2022-es év utolsó napja, és ezt kellően szeretnéd megünnepelni. Találkozz a barátaiddal, és csapjatok egy nagy bulit! BÚÉK

Kos

Ma van az év utolsó napja és úgy döntesz, hogy ezt rendesen meg is ünnepled. Az utóbbi pár évben a koronajárvány miatt nem volt túl sok lehetőséged a szokásodnak megfelelően ünnepelni. Végre lehetőséged adódik egy nagy bulit szervezni, így nem árt, ha időben hozzálátsz az előkészületekhez a napi horoszkóp szerint. Búcsúztasd el 2022-t pontosan úgy, ahogy szeretnéd. Rúgd ki a ház oldalát!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma egy olyan embertől kell megválnod, aki számodra megnyugvást és biztonságot nyújtott. Nem feltétlenül örökre búcsúztok egymástól, viszont elképzelhető, hogy hosszabb ideig nem találkoztok. Nincs szükség a könnyes búcsúra, mi lenne, ha inkább együtt töltenétek a 2022-es év utolsó napját? Sokkal jobb, ha együtt pozitívan kezelitek a helyzetet, mindkettőtökre ráfér egy jó kis buli.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ha eddig még nem gondoltál arra, hogy rendszeresen mozogj, a mai napon ez megváltozhat. valaki a környezetedben nagyon inspirálóan hat, és ez arra sarkall, hogy utánanézz egy kicsit ennek a sportnak. Nemsokára itt az újév, akár az egészséges életmód és a rendszeres mozgás is lehetne az újévi fogadalmad. Ezzel nem nyúlhatsz mellé, a lelkednek és a testednek is jót teszel vele.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Bár a mai nap a lezárásról és a reményteljes jövőről szól, Te viszont épp az ellenkezőjeként kezded a reggelt. Te magad sem tudod, hogy miért érzel így, ezért a barátaid társaságában kereshetsz támogatást. Nem lehet mindenki vidám az év minden napján, de fontos, hogy ne veszítsd el a reményt még akkor sem, ha elsőre kilátástalannak látszik a helyzet. Szükséged van egy kis lélekerősítőre, ne maradj otthon!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma különösen jó hatással vannak rád a barátaid, így nem csoda, hogy jó kedved van. Mintha teljesen kicseréltek volna, szinte rád sem lehet ismerni. Úgy érzed, hogy nekik köszönhetően sikerült levezetned a feszültségedet és ez segít egy új szempontból meglátni az életet. Ne felejtsd el meghálálni a barátaidnak az önzetlen támogatást, biztosan értékelni fogják.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Sok változás következik be az életedben rövid idő alatt. Most még lehetséges, hogy nem érzed ezeknek a pozitív hatását, de a közeljövőben megbizonyosodhatsz róla. Próbálj meg kicsit derűlátóbb lenni, elvégre itt a szilveszter. Hagyd magad mögött a múltat, és koncentrálj arra, ami előtted áll! Ha ezt nehéznek találod, akkor kérd a barátaid tanácsát, biztos szívesen segítenek majd.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Olyan személlyel hozhat össze az Élet, akiről álmodni se mertél. Minden elvárásodat felülmúlhatja ez a bizonyos illető, és könnyen a szívedbe lophatja magát. Talán Te se gondoltad volna, hogy ilyen gyorsan rád talál a szerelem. Engedd, hogy átjárjon ez az érzés, és ha készen állsz végre újra szerelembe esni, ne fogd vissza magad. Hívd el a kiszemeltedet egy randira!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma több égitest is segít abban, hogy a napod boldogan teljen. Szervezz meg mindent úgy, ahogy szeretnéd, de ügyelj arra, hogy ne tarts fel vele senkit. Ma mindenki kicsit elfoglaltabbnak tűnhet az átlagnál, ezért gyorsan elveszthetik a türelmüket az emberek. Írd fel a tennivalókat egy cetlire, hogy ne felejtsd el őket. A fő hangsúly ma a megfelelő kivitelezésen van!

Szilveszteri horoszkóp csokik

BÚÉK (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma sokan kérhetik a segítségedet. A barátaid számára mindig is egy stabil, segítőkész embernek tűntél, és ma jött el az a nap, amikor a vártnál is többen kíváncsiak a mondanivalódra. Próbálj meg mindenkit türelmesen végighallgatni, és jól gondold meg, hogy milyen tanáccsal szolgálsz a barátaidnak. Nagyra értékelik a véleményedet, ezért felelősséget kell vállalnod.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma a pároddal édeskettesben tölthetitek az egész napot. Erre ritkán kerül sor, viszont most lehetőségetek van bepótolni mindazt, amit szeretnétek. Bármit is szeretnétek kezdeni az év utolsó napjával, ma minden valószínűsíthető. Viszont ne felejtsétek el közölni a szeretteitekkel, hogy nem lesztek elérhetőek egy ideig, ugyanis ma sok üzenetre számíthattok.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Olyan titok birtokába juthatsz, ami az életben előre juttathat. Erről nem kell feltétlenül mindenkinek tudomást szereznie, ugyanis valószínű, hogy ellenkező esetben sok versenytársra tennél szert. Csak pár nagyon közeli ismerőssel érdemes megosztanod azt, hogy mi is történik pontosan veled, a többieket hagyd figyelmen kívül. Most jött el a Te időd ahhoz, hogy egyről a kettőre juss!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az utóbbi időben pár ember a környezetedben megkérdőjelezte az igazadat egy kényes üggyel kapcsolatban. Mivel mindenkinek lehet véleménye, így természetesen nem tiltott, hogy ők is állást foglaljanak, viszont ez még nem jogosítja fel őket arra, hogy mindenáron téged állítsanak a kereszttűzbe. Ha egyszer sem képesek megengedni, hogy kifejtsd a véleményed, akkor hagyd rájuk a dolgot. Az ilyen személyek nem érdemlik meg a figyelmedet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top