nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 01. 01.

Napi horoszkóp 2023. 01. 01.: Pihenten és nyugodtan kezdd az új évet!

Ma béke és rendíthetetlen nyugalom várhat, tartsd fenn ezt az állapotot, ami jó ugródeszka lehet a jövő hétre és az évre is.

Kos

Lehet, hogy már reggel pörögsz és erős indíttatást érzel, hogy most rögtön hozzáláss valami fontos újévi feladathoz. De légy türelemmel, és főleg hagyd pihenni a többieket a szilveszteri bulik után! Hidd el, megvárnak a teendőid és a feladatlistáid is. Inkább szánj időt arra a napi horoszkóp szerint, hogy mindent alaposan végiggondolsz és pontosan megtervezel. Ez legyen benne az újév első napjában, emellett szánj időt a pihenésre és erőgyűjtésre is.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Merj mától újítani, változtatni az életeden, akár csak egy kicsit is! Ne engedd, hogy minden ugyanúgy menjen tovább. Ez nem jelenti azt, hogy fel kéne forgatnod mindent a napodban, csak ne süppedj bele a szokások erdejébe, a rutinfeladatokba. Máshogy is reagálhatsz, mint ahogy eddig tetted. Maradjon ma időd pihenésre és feltöltődésre is, holnap már egy hétfői kihívás vár.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A mai nap remek lehetőséget ad arra, hogy új célokat tűzz ki magad elé, és hogy megfogalmazd, hogy az új évben mit szeretnél elérni, s ehhez mit kell tenned lépésről lépésre. Vajon mit kell magad mögött hagynod, ami már fölösleges? Ma jut időd arra, hogy magadba nézz, lecsendesítsd pörgő gondolataidat, mielőtt belevetnéd magad a rád jellemző aktivitásba.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma megdolgoztathatod gazdag fantáziádat. Képzeld el, milyen remek dolgok várhatnak rád az előttünk álló évben. Így már arra is felkészülhetsz előre, hogy hogyan fogod ezeket fogadni. Új szituáció kellős közepén találhatod magad, de ne engedd, hogy az újdonság gúzsba kössön és megbénítson. Inkább bízd magad bátran spontán reakcióidra.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Új élet kezdődhet számodra, de ma még lehet egy pihenőnapod, mielőtt nagy erőkkel veted bele magad terveid és ötleteid maradéktalan megvalósításába. Mára talán kifulladtál kicsit a tegnapi buli után, de semmi baj, mert elég lesz holnap belevetned magad napjaid forgatagába. Az új év elején engedj el minden haragot magadból.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A rád jellemző gondossággal vizsgáld meg, hogy mi az, amit már nem kéne tovább cipelned a hátadon az új évbe, mert már idejétmúlt és csak az energiádat szívja el. Itt az ideje, hogy elengedd ezeket, ennél kedvezőbb alkalmat keresve sem találhatnál. Nem kell súlyos újévi fogadalmakat tenned, az csak nyomasztana, inkább fogadd lazábban a változásokat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ne vágd ma túl nagy fába a fejszédet, nem kell mindent rögtön megoldanod, előtted az egész január, az egész év. Az ember egyszerre nem tud mindent megváltoztatni. Inkább határozz el egy apró dolgot, valamit, amelyben szeretnél fejlődni és előbbre lépni. Nem baj, ha kicsi, ez is számít. Ma pedig add át magad a béke és nyugalom hullámainak!

Alvó cica

Béke és nyugalom (Forrás: Unsplash)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Csak türelem, lehetséges, hogy már ma belevetnéd magad minden új ötleted megvalósításába. Most még pihenés és feltöltődés várhat, várj türelemmel a kedező lehetőségig. Következetesen és fokozatosan minden menni fog. Akkor viszont pórul járhatsz, ha ajtóstul rontasz a házba, még ha ez is tűnik a legrövidebb megoldásnak. A türelem lesz ma a gyógyítód.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Számos terved lehet erre az évre és elképzelhető, hogy különböző törekvéseidet nem könnyű összeegyeztetni. Pusztán az anyagi javak biztos nem elégítik ki minden igényedet. Olyan sok tapasztalatod összegyűlt már, ezeket idén mind kamatoztathatod. Romantikus elképzeléseidnek viszont már ma konkrét formát adhatsz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Biztos nem hagytad mára az éves tervezést. Most inkább pontosítsd a konkrét lépéseket, ez biztos nem fog nehezedre esni, hiszen mestere vagy ennek. De ma legyen helye a lazulásnak, nyugodt pihenésnek. Adj magadnak némi tervezetlen időt is, amiben szabad vagy, ahová még bármi bejöhet, így lehetőséget hagysz arra, hogy valami új, akár váratlan történjen veled.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Az új év az új lehetőségek birodalmát hozza el neked. Ma még béke és nyugalom vár, holnap azonban már nagy aktivitásra lesz szükséged, erre készítsd fel most magad. Nem lesz elég csak ülni és várni a sült galambra. Rugalmasan kezeld a felmerülő helyzeteket, előzd meg, hogy haraggal kezdődjön az év, még ha nem is te vagy a felbujtó az ügyben.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma kiegyensúlyozottság és nyugodt derű várhat, tartsd is fenn ezt az állapotot, ne engedd, hogy bárki és bármi kibillentsen ebből. Ha képes leszel uralkodni változékony hangulataidon, minden más is könnyebbé válik majd. Ma is hallgathatsz megérzéseidre, és ezek szerint dönts. A lényeg, hogy ne heverj tehetetlenül és tétlenül, maradj aktív!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top