nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 01. 02.

Napi horoszkóp 2023. 01. 02.: Ha megőrzöd nyugalmadat, nyert ügyed van!

Indítsd nyugodt derűvel a napot és ezzel a hetet is, így semmi nem zökkenthet ki és a váratlan helyzetekben is te lehetsz a nyerő.

Kos

Lehetséges, hogy az ünnepekből egy kis feszültséggel léptél ki, és ez rányomhatja bélyegét a napodra. A kihívások az élet több területén is jöhetnek, de ha megőrzöd nyugalmadat, nyert ügyed van a napi horoszkóp szerint. Ha kapcsolatod olajozottan működik, attól még igényel napi törődést. Ezt add meg ma párodnak. Figyelj az újévi lehetőségekre, már ma is alakulhatnak a dolgok!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma a te napod lesz, nyugodt hétfő vár. Szép komótosan láss hozzá napi feladataidhoz, de a mókuskerék mellett a tervezésre is legyen időd. A legnehezebb az lesz, hogy az idődet optimálisan tudd felhasználni. Hiába látod elméletben a dolgokat, a gyakorlat okozhat meglepetéseket. De te olyan praktikus gondolkodású vagy, hogy ez nem jelenthet megoldhatatlan nehézséget.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Lendületesen vesd bele magad az újév első hetének kezdetébe. Ha már elhatároztál valamit, ne tétovázz! Persze az előkészületekre érdemes időt szánnod, de amibe belekezdesz ma, azt szép nyugodtan, komótosan vidd is véghez. Ma minden erősíti azt, hogy szorgalmasan és kitartóan lépegess előre. Bár lehetséges, hogy hirtelen jött ötleteknek és váratlan külső ingereknek kell ellenállnod, hogy ne térítsenek el szándékodtól.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Empátiád ma kisegíthet a bajból. Jöhet olyan élethelyzet, melyre ma nem számítottál, de talán nem lesz olyan nehéz megőrizned a nyugalmadat és higgadtan reagálnod. Képzeld magad a másik helyébe és hallgass a szívedre. Lehet, hogy ezzel a bonyolultabb megoldást választod, de mindenképpen igazabb lesz, és ezzel saját lelki nyugalmadat is megőrzöd.

Relaxáló nő

Őrizd meg nyugalmadat! (Forrás: Unsplash)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Előtérbe kerülhet érvényesülési vágyad, különösen, ha az idei éves terveidre gondolsz. Merj álmodni, hiszen képességeid predesztinálnak a sikerre. De mégsem kell erőnek erejével szaladnod előre. Várj türelemmel, még akkor is, ha ez rettentő erőfeszítésedbe kerül, előbb-utóbb beérik a gyümölcs, de most még csak január kezdeténél járunk. Az aktív cselekvés eltereli a figyelmedet a türelmetlenségtől.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nyugodtan láss hozzá feladataidhoz. Engedd el kételyeidet, tedd félre kicsit kérdéseidet, mert túl akadékoskodónak tűnhetnél most miattuk. Inkább add át magad a kitartó, lassú, de folyamatos tevékenységnek, mely megállíthatatlanul repít új terveid megvalósítása felé. A gyanakvás semmiben sem fog segíteni, sőt, inkább bizonytalanná tesz és ezért hátráltat…

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kezdeményezz, bátran vágj bele az újba, mert ez nyithat új utakat. Lehet, hogy ma nehézkesnek, fáradtabbnak érzed magad, de az aktivitásod visz előre, csak azzal és azáltal bontakozhatnak ki belső energiáid. Tetterőddel csodákra vagy képes, de csak akkor, ha a te kezedbe kerül és ott is marad az irányítás, és nem csapongasz a vélemények özönében. Ma is állhatsz ezügyben nehéz döntés előtt…

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma békésen alakulhat a napod, de azért készülj fel váratlan eseményre vagy fordulatra. Nem kell aggódnod, sőt sakkoznod sem fejben, hogy vajon milyen lehetséges lépések várhatóak és azokra hogyan fogsz reagálni. Bár előállhat váratlan helyzet, egyszerűen csak légy készen rá és bízz a spontán jó válaszaidban, illetve, hogy a tapasztalataid vezetik majd az elmédet és a kezedet.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Tüzesen indíthatod a hetet, de a mai erők inkább megfontoltságra és nyugalomra intenek. Lehet, hogy ezeket nem érzed a sajátjaidnak, de mégis jól jöhetnek a helyzetekben, melyekbe ma keveredsz. Lehetsz őszinte és bátran adhatod önmagadat, nem szükséges szerepeket játszanod, főleg ne ezt használd unaloműzőnek. Inkább légy tekintettel a többiekre!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Rendíthetetlenséged ma nagy erővel törhet felszínre. Vizsgáld meg, hogy mihez ragaszkodsz kitartóan és azt is, hogy ez elég értékes-e. Lehetséges, hogy úgy érzed, változtatnod kéne például egy szokásodon. Már olyan erősen berögződhetett, hogy lehetetlennek tűnik a megújulásod, különösen egy húzós hétfői napon. De lehetsz hajlékony és rugalmas, ami segíteni fog.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Védőszárnyaid alatt sokan meghúzódhatnak, azonban ahogy indul a hét, úgy a saját törekvéseidnek is teret kéne engedned. E kettő nincs ellentmondásban, csak a legjobb időbeosztást kéne megtalálnod, amelybe minden belefér, amivel csak foglalkozni szeretnél. Lehetne a mai nap egy teszt, ahol próbára teszed, hogy álmaid ideális hétköznapja és a valóság vajon hogyan mutathatna minél nagyobb átfedést.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma még stagnálhatsz egy helyen, egy helyzetben, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne esélyed a változtatásra, a jobbításra. Figyelj az összefüggésekre, különösen, amelyek a lelkiállapotod és a külvilággal való kapcsolataid között húzódnak, ezek fontos okokra világíthatnak rá. Barátkozz saját igényeiddel, merd vállalni azokat és ezek szerint dönteni. Csak te ismerheted saját igazi indítékaidat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top