nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 01. 03.

Napi horoszkóp 2023. 01. 03.: Ne nyomd meg a pánikgombot, inkább lélegezz

Ne aggódj, ha nem vagy ott, ahol lenni szeretnél. Rengeteg időd van eljutni a vágyott helyre, és az utazásod már el is kezdődött.

Kos

Nem rossz, ha van pénz, de kielégíti-e a lelket? Ez egy fontos kérdés, amelyet fel kell tenni magadnak az év elején. Épp itt az ideje felállni a kanapéról! Valójában gyakorlati változtatásokra buzdít a napi horoszkópod. Olyanra, ami nem kerül a lelki békédbe. Csak emlékeztetőül: megvan az erőd ahhoz, hogy érzelmileg stabil, kreatív és anyagilag kielégítő életet teremts.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma oldd fel a határokat önmagad, és az egész létezés között. Fontos, hogy megtapasztald mindennek az összekapcsolódását. Fontos, hogy ma meglásd önmagad tükörképét nemcsak az emberekben, hanem a fákban és a madarakban is. Ha egyszer ráébredsz az igazságra, meglásd, az egészen gyönyörű.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Néha az élet úgy bánik veled, mint egy szelíd szerető: egyszer hevesen megingatja világod, drámaian fellebbenti a fátylat, és szétzúz minden illúziót. Ma ennek lehetsz tanúja kedves Ikrek, de a pánikgomb megnyomása helyett inkább lélegezz. Horgonyozd le magad a jelen pillanatban, és tudatosítsd, mi az, ami már nincs összhangban az utaddal. Engedd el ma azt, amit el kell engedned.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Tudd, hogy a fájdalom is szent, mindennel együtt, amit felszínre hoz. Tiszteld ezt a lehetőséget, hogy elhagyd a meglévő forgatókönyvet, és újat írj magadnak. Csak emlékeztetőül: a megbocsátás gyakorlása segít előrehaladni a fény felé vezető úton. Tehát ismerd fel az adott személy vagy helyzet katalizátor szerepét, amikor önmagadat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Napi horoszkóp 2023.01.03.

(Fotó: Getty Images/Olga Rolenko)

Oroszlán

Könnyebb a szőnyeg alá söpörni a gondokat, és ma szándékosan úgy döntesz, hogy figyelmen kívül hagysz mindent, ami rossz. De ahelyett, hogy néma szemlélő lennél, beszélj. Szólj magadért és állj ki másokért is.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Az igazság az, hogy voltak jelek. Végig voltak jelek, Kedves Szűz. De úgy döntöttél, hogy azt látod, amit látni szeretnél. Merkúr hátrafelé tartó mozgása emlékeztet arra, hogy ideje lelassítani és levenni a szemellenzőt. Fontos, hogy végre olyannak lásd a helyzetet, amilyen, és ne törődj bele abba, hogy kevesebbet fogadj el, mint amit megérdemelsz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Téged már nem érdekel a játék, Mérleg. Már nem érdekel, hogy „az árral haladj”, vagy olyan valakit üldözz, aki nyilvánvalóan az érzelmileg elérhetetlen kártyával játszik. Világosságot akarsz, és most akarod. Ha ehhez bizonyos kényelmetlen beszélgetésekre van szükség, akkor állj bele. Megérdemled a szeretetet, a bőséget, az örömöt és a szabadságot!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nincs itt az ideje kijátszani a „zárkózott és titokzatos” kártyát. Itt az ideje, hogy kitárd a szíved. Bízz benne, hogy ez a képesség, hogy a lehető legteljesebben kiállj önmagadért, megnyitja a kaput a mélyebb intimitás felé. Ne hagyd, hogy az elutasítástól való félelem vagy a múlt visszatartson attól, hogy kifejezd azt, amire vágysz. Megérdemled, hogy úgy szeressenek, ahogy vagy.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A Merkúr mozgása most arra késztet, hogy megnyomd a szünet gombot. Ne aggódj, ha nem vagy ott, ahol lenni szeretnél. Rengeteg időd van eljutni oda, és az utazásod még csak most kezdődött. Utóirat: Lelki szempontból itt az ideje egy szinttel feljebb lépni, Nyilas!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Az „innováció” a varázsszó, Bak. Tapasztalásod azon a pontján jársz, ahol felismered, ha a dolgokat úgy csinálod, ahogy eddig, standard eredményeket érhetsz csak el. Egy belső forradalmat, változtatást akarsz elindítani. Ezzel semmi gond nincs, de légy tekintettel a környezetedre is. A változások ugyanis nemcsak téged, hanem őket is érinteni fogják. Légy türelemmel.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vajon mi okoz örömet, Vízöntő? Mi ad okot arra, hogy minden reggel kiugorj az ágyból, és „carpe diem”-et üvölts? Az új év magával hozza az emlékeztetőt, hogy te vagy a valóságod teremtője. Tehát tudatosan dönts.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az egész nap a szerelemről, a szenvedélyről és az érzékiségről szól számodra, Halak. Az új év kezdete újra fellobbantja a belső tüzet, és segít abban, hogy olyan módon kapcsolódj a másikhoz, ahogy eddig még soha. Fejezd ki, mit szeretnél létrehozni az elutasítástól való félelem ellenére. Arra vagy hívatva, hogy hajtsd végre ezt a paradigmaváltást, és írd át a narratívát.

Még több horoszkóp Halaknak:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top