nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 01. 07.: próbára tesz a szombat

Napi horoszkóp 2023. 01. 07.: próbára tesz a szombat

Szinte mindenkit próbára tettek a héten a csillagok, de ez igazán szombaton csúcsosodik ki.

Kos

A hét nagyon próbára tette a rugalmasságodat, de szerencsére nem érint kellemetlenül, ennek ellenére nem árt, ha a pénzügyeket megfontoltan kezeled – figyelmeztet a napi horoszkóp. A föld dominancia éppen ebben segít neked. Hétvégén nem lehet bírni veled, menj bulizni, engedd ki a fáradt gőzt.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ellentmondásos hatások érnek. Nem lesz könnyű dolgod. Add fel a merev elképzeléseidet önmagaddal és minden mással kapcsolatosan. Ez az egyetlen módja, hogy megkönnyítsd a dolgod.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Vedd komolyan és légy óvatos, mert balesetveszélyt jeleznek a csillagok. Ne lepődj meg, ha sok ingerült emberrel találkozol. A hétvégén elemedben leszel, vezesd le az energiáidat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nem fajulhatnak odáig a dolgok, hogy mások gondjai miatt aggódj. Te is pontosan tudod, mindez mennyire fölösleges, az aggódással rajtuk sem segítesz. A pénzügyekre nem árt nagyon odafigyelned!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Napi horoszkóp 2023.01.07.

(Fotó: Getty Images/Tunvarat Pruksachat)

Oroszlán

Ne őrlődj! A megoldás kulcsa, hogy elengedned a merev elvárásaidat. A telihold nem kevés bosszúságot, feszültséget jelez a számodra. A hétvége viszont a szerelemé lesz… Élj vele.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A szerelemhez nem is kell logika. Sőt… A szerelem néha éppen a leglogikátlanabb helyeken, a leglogikátlanabb módokon és pillanatokban bukkan fel az életedben. Ahogyan ezekben a napokban is. Akkor is, ha egyedül élsz, és akkor is, ha már párban…

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Valószínűleg nem ez lesz a kedvenc hétvégéd. Megúszhatod a bosszúságot, ha rugalmasan állsz mindenhez és mindenkihez. Erőltesd meg magad, nyelj egy nagyot, és engedj, hogy most a család, barátok döntsenek helyetted, mi legyen a program.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Könnyen hibázhatsz, fölösleges pluszmunkát csinálsz magadnak, amitől aztán még inkább nő benned a feszültség. A toleranciádat próbára teszik a váratlan helyzetek, amiket nem kezelsz túl jól. Mindez szombaton érzékelhető lesz, a vasárnap már könnyebbnek tűnik.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki meg van győződve arról, hogy csak ő tudja a megoldást. Ezek a polihisztorok azt szeretnék, ha vitába szállnál velük. Kerüld el, most senki sem nyerhet, ráadásul a veszekedések a hétvégédet is elronthatják.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A hét második felében az anyagiak okoztak fejfájást, különösen pénteken volt ez jellemző. A szombat kicsit jobbnak ígérkezik, de így is légy résen, főleg a pénztárcáddal. gondolkodj, mielőtt cselekszel – ez legyen a mottód a mai napra!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vizsgázol épp. Nem iskolában és nem is a munkában, hanem az életben. Az eredmény pedig azon múlik, mennyire leszel rugalmas. Minél merevebb vagy, annál biztosabb, hogy a terveid nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. Úgy érezheted, kitoltak most veled a csillagok.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egy rendkívül vonzó ember személyében lesznek nehéz pillanataid. Nem fogod érteni, miért vonz annyira, amikor pedig olyan idegesítő. Vigyázz, mert ez a valaki elrabolhatja a szívedet. Ha a munkád háttérbe szorul, azt nem fogja jó szemmel nézni a főnököd. A hétvégén pihenj minél többet, ugyanis két feszült fényszög betegséggel fenyeget.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top