nlc.hu
Horoszkóp

Mindig azt reméled, hogy az elkövetkező időszak nyugodtabban, harmonikusabban fog telni. Ez így is van, de csak akkor, ha te magad is teszel érte. Vannak persze elmaradhatatlan kötelességeid, de van, ami várhat. A mai napnak ez a tanítása. Ülj le egy percre!

Napi horoszkóp 2023. 01. 08.: Jó úton jársz

A csillagjegyek nagy többségének jól indul az év. Nézzük, mit jósolnak nekik a csillagok a hét utolsó napjára.

Kos

A napi horoszkóp szerint nem kellene olyan türelmetlennek lenned, várd meg, amíg tisztázódik a helyzeted. Egyet nem szabad: elkeseredned. A hited minden bajon átsegít, csak bízz benne, és legfőképp magadban.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma nagyon kiszámíthatatlan hangulatban vagy, amit a környezetedben élők meglehetősen nehezen élnek meg. Nem kellene minden apróságnak olyan nagy jelentőséget tulajdonítanod, mert ettől egyszerűen kibírhatatlanná válsz. Ne feledd, a helyzet attól is függ, milyennek látod.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Haladsz az utadon, és a visszajelzések is alátámasztják, jó irányba haladsz. Igazán szilárdnak érezheted a pozíciódat. A tehetségedet ismerik és elismerik. Itt az ideje, hogy te is higgy magadban!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Jó úton jársz, de figyelj rá, ne kerülj a túlzó elvárások csapdájába. Időnként ugyanis hajlamos vagy összekeverni az álmaidat a valósággal. Maradj két lábbal a földön, ez az egyetlen módja annak, hogy a sikerszériád folytatódjon.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Most merj nagyot álmodni! Ha csak a negyede valósul is meg a terveidnek, még az is csodálatos lesz, és ami a legfontosabb, elégedettséggel fog eltölteni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ha tetszik, ha nem, de neked kell megtalálni a mértéket. Sok jó lehetőséged adódik, szerelemben, munkában, üzletben, de ki kell rostálnod az igazit, az értékeset a semmitmondó ígéretek közül.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nehezen viseled a hirtelen kialakuló változásokat, amik keresztülhúzzák a számításaidat, a mai nap pedig bővelkedhet ezekben. Inkább készítsd fel magad lelkileg, légy nyitott, és a dühödet tedd félre.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023.01.08.

(Fotó: Getty Images/Maria Korneeva)

Skorpió

Jó helyen leszel jó időben, és a szerencse valamilyen módon megnyilvánul vasárnap az életedben. Lehetséges, hogy nyersz valamit, vagy váratlan jó hírt kapsz! Járj nyitott szemmel!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Végre klassz nap előtt állsz, hiszen nem volt egyszerű számodra a hét. Az élet minden területén szerencsés lehetsz, és végre jól érezheted magad. Egy olyan hírt is kaphatsz, ami hosszú távon is befolyásolja a jövődet.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

tele vagy energiával és kreatív vagy, ráadásul ma bárkivel harcba szállsz, hogy a céljaidat elérd. Kicsit próbáld meg gyakorolni a megértést. Több hallgatóságra találsz, ha te is elfogadó vagy másokkal szemben.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Lehet, hogy a legnagyobb bajod a kiegyensúlyozatlanság. Hol a bőség, hol a szűkség a gondod. Most valószínűleg az, hogy túl sok a munkád, még hétvégén is. Döntsd el végre mit akarsz, az örökös elégedetlenség semmi jóra nem vezet.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Mindig azt reméled, hogy az elkövetkező időszak nyugodtabban, harmonikusabban fog telni. Ez így is van, de csak akkor, ha te magad is teszel érte. Vannak persze elmaradhatatlan kötelességeid, de van, ami várhat. A mai napnak ez a tanítása. Ülj le egy percre!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top