nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 01. 09.: Nyiss új fejezetet

Napi horoszkóp 2023. 01. 09.: Nyiss új fejezetet!

Kezdd a hetet óriási lendülettel, pozitivizmussal, új tervekkel. Vágj bele!

Kos

A napi horoszkóp szerint a bolygók merőben új megvilágításba helyeznek néhány, a magánéletedet érintő, régebbi eseményt. Megértesz dolgokat, sőt egyik barátod viselkedését is, sok minden a helyére kerül most, a hét kezdetén.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma egy kicsit eluralkodik a káosz az életed felett. Talán le kell mondanod a pároddal közös esti kimenőt is. Számíthatsz rá, hogy mosolyszünet lesz belőle, amit most nehezen tudsz kivédeni ígéretekkel. Nincs mese, ki kell találnod valami frappáns, kiengesztelő gesztust.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Még te magad is meglepődsz, mennyire aktív leszel ma. Úgy döntesz, a mai nap a megérzéseidre hallgatsz, de jól is teszed, mert az eredmények téged igazolnak majd: anyagilag is, erkölcsileg is olyan sikereket könyvelhetsz el, amiért irigyelni fognak a többiek.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Napi horoszkóp: 2023.01.09.

(Fotó: Getty Images/David De Lossy)

Rák

Ma feltétlenül szenteljen több időt a szerelemre, mert egy Ráknál az érzelmi bizonytalanság kihat nemcsak a munkakedvre, de minden másra, így még az egészségre is. Szóval rukkolj elő valami kis meglepetéssel, közös programmal szíved választottjának.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Lassan, de biztosan haladsz kitűzött céljaid felé, de vigyázz, mert vannak, akik ezt nem nézik jó szemmel, újabb és újabb támadásokra számíthatsz a háttérből. Mivel mindenáron győzni akarsz, mindent elkövetsz, hogy bebizonyítsd: nincs más, aki rátermettebb nálad. Ez a nap szóljon a bizonyításról!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Remek nap, remek energiákkal. Az évkezdés stresszén már túl vagy, és lelkesen vágsz bele az új tervek megvalósításába. Ráadásul nem is akárhogy: minden egyes lépésed siker kíséri.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ha párkapcsolatban élsz, akkor könnyedén érezheted, hogy mélyponton vagytok, mintha egy picit elfáradtatok volna. Túl sokat vitatkozol a pároddal, így érdemes lenne feltenni pár kérdést önmagadnak: vajon mit vársz a másiktól és vajon azt adod-e neki, amire szüksége van?

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Hagyatkozz belső iránytűdre. Anyagi helyzetedben egy baráti társulás, vagy egy váratlan megbízás hoz kedvező fordulatot. Cserébe azonban olyan munkát is el kell végezned, amihez nem igazán van kedved. Tedd félre a rossz érzéseket, és csináld, hogy előrébb juss.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A következő időszak új barátokat is hozhat az életedbe, akik egy kicsit átformálják a világhoz való viszonyodat. De leginkább az érzelmekről, a szerelemről vallott eddigi nézeteidben következhet be gyökeres változás.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma meg kell küzdened pár problémával, de sikeresen veszed az akadályokat, hiszen megvan az a képességed, hogy vészhelyzetben minden erődet és figyelmedet az adott probléma megoldására tudd koncentrálni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Azokkal, akiket ezekben a napokban fogadsz a barátságodba, hamar közös nevezőre juttok, és sok újat tanulsz tőlük. Ne kételkedj, inkább becsüld meg ezeket az új embereket, barátságokat. Igazi ajándék ez számodra.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egy találkozás lelkiekben is gazdagít, és ha szingli vagy, az új szerelmet is jelentheti, ami aztán felforgatja a mindennapjaid. Ne félj, állj bele, a végén valami jó is kisülhet a dologból. Veszítenivalód nincs!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top