nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. 01. 10.: A mai napod úgy alakítod, ahogy akarod

Napi horoszkóp 2023. 01. 10.: A mai napod úgy alakítod, ahogy akarod

A mai nap senki sem fog megakadályozni abban, hogy hobbidnak, álmaidnak, vágyaidnak élj. Használd ki!

Kos

A pároddal mostanában kevés időt tudtok együtt tölteni. Ezért ne érezd magad vétkesnek, hiszen mindig kettőn áll a vásár. Valóban elmentetek egy kicsit egymás mellett az utóbbi időben, de ez legalább annyira az ő hibája, mint a tiéd. Szakíts ma egy kis időt kikapcsolódásra! – Még a napi horoszkópod is ezt javasolja!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma eljött a cselekvés ideje! Egészen természetes, magától értetődő magabiztosság jellemez. A bolygók igazán jó hátteret adnak, hogy a terveidet valóra tudd váltani. Fogadd el a segítségedre sietőket is, ne láss mögöttes szándékot, mert nincs!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Akkor jársz jól, ha ma nem vállalsz hosszú távra elkötelezettséget. Mert amit most megígérsz, arra néhány nap múlva már nem is emlékszel, annyira elsodornak az események.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Lehet, hogy megirigyled egyik barátod sikereit, és te magad is megpróbálkozol egy kockázatos lépéssel. Kecsegtetően nagy a haszon, de félő, hogy túlbecsülöd az erőd, és hiába vannak jó ötleteid, a megvalósításban idő előtt kifulladsz. Várj a te megfelelő alkalmadra, ne siess el semmit!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Napi horoszkóp 2023.01.10.

(Fotó: Getty Images/Letizia McCall)

Oroszlán

Ne hagyd, hogy bármi is kilendítsen az egyensúlyi állapotból, amit ma elterveztél, úgy is hajtsd végre. Ha ma épp ez azt jelenti, hogy kevesebbet dolgozol, akkor azt! A mai nap csak a tiéd!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Egy véletlen folyosói beszélgetés révén olyan információkhoz sikerül jutnod, ami új megoldást rejt egy régóta húzódó problémádra. Várj még a döntő lépéssel, inkább gondold át, mi lenne számodra a legjobb.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ha szingli vagy, akkor önbizalmad mostanság jelentősen erősödhet, és kellemes viselkedéseddel olyan barátokkal gazdagodhatsz, akik között rövidesen megtalálod új szerelmet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Most nem annyira a körülményektől, inkább a saját higgadtságodtól függ, sikerül-e kibékíteni a párodat, akit önfejűségeddel bántottál meg. Válaszd az őszinte bocsánatkérést. A mai nap szóljon arról, hogy/miként engeszteled ki.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem várt pénz áll a házhoz, ami nem elsősorban neked, hanem a munkatársaid ügyességének köszönhető. Ne szálljon a fejedbe a dicsőség, tanulj meg inkább hálás lenni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A szerelemben elvárod, hogy kényeztessenek. A kérdés csak az, hogy a másiknak van-e kedve/ideje/energiája ahhoz, hogy mindig a kedvedben járjon. Ha nem, akkor ma heves viták váratóak, amikbe sajnos te is beleállsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Anyagi helyzeted csak akkor válik biztonságossá, ha túlköltekezési vágyaidat sikerül lehűtened, és kizárólag arra koncentrálsz, hogy a tartalékaid ne fogyjanak ki. Viszont sikeresen lerendezheted korábbi tartozásaidat, és így megspórolhatod a kamatokat. A mai nap épp tökéletes arra, hogy kitaláld a stratégiát.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az életed tele van meglepetésekkel, egy remek lehetőség jön veled szembe. Ha nem döntesz azonnal, mások csaphatnak le a lehetőségre, és hoppon maradsz. Nem gondolnánk, hogy ezt szeretnéd, így ma légy éber!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top