nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 01. 18.: lépj a tettek mezejére

Napi horoszkóp 2023. 01. 18.: Lépj a tettek mezejére!

Eddig hezitáltál? Ma épp itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj!

Kos

Ha van valami az életedben, melyet egy ideje fontolgatsz, akár a pároddal közösen, akkor ma határozd is el magad. Lépj, kezdj bele, vagy éppen szokj le róla végre! Nincs több kifogás!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ha gondjaid vannak egy baráti kapcsolatodban, vagy akár a szerelmi életedben, akkor ne hidd azt, hogy azok csak úgy maguktól megoldódnak. Egy tisztázó beszélgetés és egy kis őszinteség a megoldás számodra most. Legyen például ez a mai nap!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Talán van valami, vagy valaki, aki már titkon régóta az életed része, de mégsem vállalod fel igazán a külvilág előtt. Lehet azonban, hogy a mai nap rádöbbent arra, hogy ez így nem mehet tovább.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ahogyan mindenkinek, neked is fontos az, hogy a külvilág hogy ítél meg, így amikor egy tévedés, vagy szándékos félrevezetés eredményeképpen visszajut hozzád valami, amit terjesztenek a hátad mögött, alaposan meg fogsz lepődni. A mai nap nem lesz könnyű lelkileg.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma olyan ritka helyzetbe kerülhetsz, hogy a saját terepeden, a saját játékodban szenvedsz el egy kisebb vereséget. Légy profi és ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsanak!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma eljöhet az ideje annak, hogy feltegyél önmagadnak néhány talán kényes kérdést.Vajon meddig mehet ez így és mi a teendő? Szentelj egy kis időt arra, hogy végiggondold, hogy a dolgok merre tartanak.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Az elmúlt időszakban komoly eredményeket értél el az életed valamely területén, de hogy mindezt megőrizd és tovább tudj lépni előre, óvatosan kell mozognod. Valaki ugyanis nem a legjobb indulattal nézi a sikereidet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

napi horoszkóp 2023.01.18.

(Fotó: Getty Images/Vincent Besnault)

Skorpió

Vannak esetek, amikor nem lehet előre haladni és a legtöbb, amit tehetünk az, hogy sodródunk az árral. Ma ilyen napod lesz. Így vehetsz most észre valamit, ami amúgy elkerülte volna a figyelmed.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma talán azt éred, hogy hiába vagy sikeres, hiába érzed azt, hogy szinte minden arannyá válik a kezeid között, valahogy mégsem tudsz neki igazán örülni, hiszen annyira lefoglal a munka, hogy szinte nincs is magánéleted. Ma meghozhatsz egy döntést, amely javíthat egy kicsit ezeken az arányokon.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma hiába lesz neked jó kedved, a környezetedben valakire nincs a legjobb formájában, és energiavámpírként a te napod is szeretné tönkretenni. De nem kell hagynod, csak a te döntésed, mit engedsz meg!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Talán a közvetlen környezetedben, az utóbbi napokban kissé negatívvá vált a légkör és te nem tudod, hogy azon igyekezz-e, hogy megjavítsd, vagy inkább keress magadnak vidámabb társaságot. Tedd azt, amit jónak érzel, de ma hozz egy döntést!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Néha fejben elképzelve a dolgok remekül néznek ki, de aztán, amikor a gyakorlatra kerül a sor, kiderül, még sincs minden úgy, ahogyan elképzeltük. Ma egy ilyen szituációban találod magad, és gyorsan kell döntened.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top