Napi horoszkóp 2023. 01. 23.: Ma új ajtók nyílnak meg

nlc | 2023. Január 23.
Csodás hétkezdés elé néznek a csillagjegyek – legalábbis az előrejelzés szerint.

Kos

A napi horoszkóp szerint hamarosan plusz pénzt kapsz, amire nem is számítottál. Tartalékolj! Bármikor jöhet egy nehezebb periódus, amikor szükséged lehet erre a pluszra. Okosan gazdálkodj vele.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ha úgy érzed, hogy ma nincs meg benned az elegendő erő, akkor mondj le valamit a vállalásaidból. Ez ennyire egyszerű! Nem kell teljesen kikészítened magad, főleg nem a hét első napján!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Mindig is érdekelt, vonzott a művészet és imádod a kultúrát, de mostanában kevés alkalmad adódott kielégíteni az ezzel kapcsolatos igényeidet. Van egy remek hírünk: a mai nap lehetőséged lesz kicsit élni a régi nagy vágyadnak.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma felveheted valakivel a kapcsolatot és a beszélgetés során olyan téma is előkerül, ami megmozgatja a képzelőerődet. Mindenesetre jó esélye van, hogy egy új, remek hobbit találtál magadnak, ami ki fog kapcsolni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

(Fotó: Getty Images/Klaus Vedfelt)

Oroszlán

Nálad a kemény munka szinte mindig meghozza a gyümölcsét és erre a mai nap ismét remek bizonyíték. A kemény munka után pedig édes a pihenés, amit a hét első napján tölts aktívan. Meglásd, ezt a család is értékelni fogja.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma előfordulhat. hogy egy kisebb problémába ütközöl, de tedd túl magad ezen gyorsan. Ne hagyd, hogy mindez akadályozza a jövőbeli terveidet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma előfordulhat, hogy szenvedélyesebb leszel a szokásosnál és ez meggondolatlanságra sarkallhat. Vigyázz, nehogy veszélyes vizekre evezz! Egy meggondolatlan lépés lenne!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ha valakiről megvan az első benyomásod, az nálad meghatározó, és később nagyon nehezen változik. Ma valaki, akivel eddig jó a viszonyod, olyat mond, vagy tesz, amivel megütközést kelt benned és talán még a véleményed is megváltozik róla.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma legszívesebben előbb befejeznéd a munkát, és beülnél valahova a haverokkal. Emberek között akarsz lenni, szórakoznál, lazítanál, kikapcsolódnál. Ha így van, nem lehetsz könnyű helyzetben, mert most sem az idő, sem a körülmények nem igazán alkalmasak erre. De ne add fel, hátha valaki kötélnek áll a barátaid közül.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma lepd meg valamivel a párod. Semmi nagyra nem kell gondolni, egy apró figyelmesség is csodákra képes. Legyen ez a hétfő más, mint a többi.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Beléptünk a Vízöntő havába, és te ezzel együtt az újratervezés időszakába. Okosan, mindent figyelembe véve találd ki újra, mi lesz a jövőddel. Ma jó esélyed van arra, hogy megszületik a fejedben a nagy ötlet. Légy türelmes, leginkább magaddal.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma például megmozdíthat benned valamit egy hír, egy hallgatott zene, vagy egy írás, amit olvasol és a kreatív éned elkezd dolgozni. Ne feledd, az ajtók nyitva állnak, a kezedben a döntés, hogy belépsz-e valamelyiken. Ez a nap épp megfelelő arra, hogy ezt eldöntsd.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version